Pochybnosti o novom vzťahu

25. feb 2023

Zaujímali by ma vaše názory na danú situáciu. Niečo vyše mesiaca som v kontakte s mužom zo zoznamky, stretli sme sa celkovo 3-krát. Počas našich, musím povedať, veľmi úprimných rozhovorov som sa o ňom dozvedela veci, ktoré neviem celkom stráviť. Ide o muža, ktorý je už niekoľko rokov rozvedený, ale ešte počas manželstva mal vzťah, ktorý trval vyše 10 rokov, rozišli sa až par rokov po rozvode. Dôvodom, prečo si našiel tento vzťah, bolo, že zistil, že potrebuje žiť s niekým iným. Majú viac detí, syn je ZŤP. On sa k tomu stavia tak, že je to jeho minulosť a je už uzavretá. Mne to však vŕta v hlave a pochybujem o charaktere tohto človeka. Inak sa zatiaľ javí, že je o.k.

zanka777
25. feb 2023

No neverila by som takému človeku ...pretože môžte byť vy spolu pár rokov a zas bude mať pocit že chce žiť s niekým iným.... Nepríde mi ako vhodný na vzťah.... S deťmi majú aké vzťahy po rozvode?

autor
25. feb 2023

@zanka777 S deťmi má dobrý vzťah, pravidelne ich navštevuje. Ale starostlivosť je na ich matke.

esmeronka
25. feb 2023

Už len to že ma ZŤP syna a nepomaha nijak byvalej so starostlivosťou si myslim že vela hovorí aky ma charakter

autor
25. feb 2023

Ma už po 40. Dá sa povedať, že prvýkrát v živote je sám a tvrdí, že si hľadá stálu partnerku. Je ale dosť sexuálne založený, toto mi tiež vŕta v hlave, či mu ja budem stačiť.

autor
25. feb 2023

@esmeronka Ide o poruchu autistického spektra a syn zle znáša zmenu prostredia.

tanyag
25. feb 2023

Je to muž z pokecu? Vieš koľko je tam mužov, ktorí sú stále ženatí, majú milenky a aj tak hľadajú inú pindu 🤭 tie 3 stretnutia, čo ste mali...vzal ťa niekam, kde on býva? kde ho ľudia poznajú?

janetinka27
25. feb 2023

Asi by som si nekomplikovala zivot s muzom, co ma deti a pocas manzelstva mal paralelny vztah s inou zenou.moze to byt sice nakoniec dobry,verny a starostlivy muz,ale nemusi.ty si slobodna,bezdetna,vekovo si mu primerana?

dzulli1980
25. feb 2023

No tak pokiaľ odišiel od ženy a nechal ju samu s postihnutým aj JEHO dieťaťom, našiel si milenku atď., tam za mňa nie je o čom ... načo Ti je taký muž? Urobil to žene, urobí to aj Tebe ... po roku, po piatich lebo "bude potrebovať žiť s niekým iným" ... za mňa nie.

autor
25. feb 2023

@tanyag Nie, nepoznáme sa z pokecu. Tie stretnutia boli vonku, pri spolocnych aktivitách. Pozýval ma k sebe domov, lebo sa už schyľuje k zblíženiu a ja mám tieto pochybnosti, či v tomto pokračovať.

autor
25. feb 2023

@janetinka27 Áno, sme takmer rovesníci, ja som slobodná, bezdetná, neplánujem s ním spoločný život v zmysle spoločného byvania a pod. Ale každý rozchod nakoniec zabolí, preto zvažujem, či do toho vôbec íst

nickpick
25. feb 2023

podla mna je tvoja intuicia spravna, celkovo sexualne prilis zalozeni muzi predstavuju vo vztahu riziko, jeho minulost je prilis komplikovana, osobne by som do toho nesla…

amiaja
25. feb 2023

Zistil ze potrebuje zit s niekym inym?? Ja by som od neho dala ruky prec a hladala niekoho menej komplikovaneho.
Neviem aky mas pocit ty ale z toho co si napisala je divny.

macatt
25. feb 2023

Čo znamená že má viac detí? Asi s ním netreba strácať čas, teda pokiaľ už nemáš deti, len on si evidentne bude chcieť len užívať, poznám viac takých čo utiekli od starostí(rodiny) a žijú si bohémsky život, zistili, že rodina ich nenapĺňa..

autor
25. feb 2023

@amiaja O svojej žene sa vyjadril, že bola príliš submisivna, malo ambiciòzna, taký typ, že kde ma postavíš, tam budem. On je taký živel a potrebuje k sebe akcnejsiu ženu. Takú si potom ak našiel, ale tá mu vraj zas chcela organizovať život. Mala ju deti odrastené a nebola mu ochotná tolerovať víkendy, keď on chodieval za deťmi.

autor
25. feb 2023

@macatt Ma 3 deti s jednou ženou, z toho jedno je ZTP.

autor
25. feb 2023

@nickpick Veď toto, blikajú mi kontrolky, aj keď príťažlivosť je veľká.

duunlo
25. feb 2023

Neviem, len moj subjektivny pocit, ale ty mi tiez prides skor ako submisivna zena, aspon podla toho co si doteraz napisala. Cize s tebou ktovie ako dlho vydrzi a pojde o “dům dál”…

elmivelmi
25. feb 2023

tak vyskusaj,nemusi sa jeho minulost opakovat,ja by som to neriesila.Nemysli na to a zahod to za hlavu,mozno to bola len nahoda a osud,to neznamena ze sa to musi a bude opakovat.

macatt
25. feb 2023

A ty už máš deti?

autor
25. feb 2023

@duunlo Nie, nie som submisívna povaha. Aj som mu povedala, že mám s týmto problém, že mal vzťah ešte počas manželstva.

autor
25. feb 2023

@macatt Nie a už ani neplánujem, mám po 40.

autor
25. feb 2023

@elmivelmi Túto otázku si kladiem aj ja, či sa človek dokáže zmenit, resp. sa z minulosti poučiť.

elmivelmi
25. feb 2023

tak mohla to byt nahoda,preco myslis ze aj ori tebe by mal mat potrebu este s nejakou inou??A zasa starne uz nebude mat 20 a vekom asi skor ubuda temperamentu ako ho pribuda.

autor
25. feb 2023

@elmivelmi Ako som písala, je aj dosť sexuálne založený. To je moja druhá pochybnosť, ako tu už niekto písal, títo muži predstavujú vo vzťahu riziko.

tanyag
25. feb 2023

Tak s ním nechoď do vzťahu...si dospelá 40 ročná žena...(tipujem)...tak si užívaj, ak sa dá...sex môžete mať aj bez vzťahu a zbytočných citov 😁 vyspí sa s ním...zistíte, či ste sexuálne na tom rovnako...či mu budeš stačiť...a potom sa už zariaď ako chceš 😉

sheila121
25. feb 2023

Ani keby mi platili. Už len to, že bol ženatý, mal milenku a doma choré dieťa. Na zoznamky len takíto tragédi chodia.

autor
25. feb 2023

@tanyag Presne o tomto rozmýšľam 🙂. Užiť si s ním to pekne a vzťah zatiaľ neriešiť. Ďakujem za tento názor 🙏. Len sa doňho nesmiem zamilovať.

tanyag
25. feb 2023

@autor
Tak nad tým dlho nerozmyšlaj a užívaj si 😉 a ak sa zamiluješ...a bude to len z tvojej strany...tak hold...poplačeš si do vankúša, a bude dobre 😉 len sa chráň...lebo nikdy nevieš 😉

duunlo
25. feb 2023

Ked si doteraz nemala taky vztah, ktory bol len o sexe, tak ver tomu ze sa akurat tak pri uzivani aj dobre namotas a potom tu znova budes plakat a pisat aka si bola hlupa a ze ta nechal kvoli inej…
Proste mas svoj vek, bud rozumna. Ked si vies uzivat bez “citov” chod do toho, ked to nevies a nechces sa sklamat, radsej kasli na to… Ved chlapov je plna ri.. tak naco brat nejakeho rozvedeneho, ktory zjavne hlada novu šušku?

macatt
25. feb 2023

Tsk nemáš čo riešiť, uži si s ním a treba veriť že mu budeš stačiť a bude ho dosť zamestnávať dcéra a ty a nebude vymýšľať 😅