Zadaní muži na zoznamkách: Tolerujete ich správanie?
Len dnes mi napisali traja zenati muzi. Pritom vzdelani muzi, velmi pekny prejav, dvaja manazeri, jeden financnik. Pytam sa, ci maju odkomunikovane doma, ze je na sociánej sieti. Ze nie, nechce tym manzelku zatazovat. Ze je to jeho psychohygiena, jeho svet, jeho socialna bublina. Ze okrem manzelky by bol rad v kontakte aj s inou zenou za ucelom rozhovoru. Pytam sa, doma sa nerozpravate? Rozpravaju, vraj maju velmi pekny vztah a zoznamili sa pred 16r prave na zoznamke. Toto by ste muzovi tolerovali? Keby si pocas prace len vypisoval so zenami na zoznamkach? Ich argumenty su, ze zeny nechce podvadtat, iba komunikovat. Takychto pripadov zazivam kazdy den mnoho. Ja som to ukoncila, neprislo mi to ok. Vas nazor? Preci?
Je to velmi bezne ale tak ja zase mam aj zadanu kamaratku ktora ma ako psychohygienu splocne vencenie psikov so susedom zo sidliska, obcas si k nemu skoci aj na ''kavu'' ked je jeho zena na sluzobke....
Ak som zadaná nie som na zoznamke kedze ju nepotrebujem. Keď si potrebujem pokecať mám na to rodinu znamych a partnera. Debata s niekým koho nepoznám je strata času.
@danica2711 niektorí to nemajú uvedené, teda väčšina to nemá. Začne písať, venujem im čas a potom z nich vyjde, že je ženatý. Tento mi napísal, že bol 14r ženatý. A keď som sa pýtala, že či je stále. Tak že technicky...a potom napísal tú storku.
@anonym_autor keď zistím že je ženatý zablokujem ho. Alebo sa opýtam či chce cislo na psychologa. Ak nie zablokujem ho. Vybavené
@anonym_autor mne to príde divne od tých chlapov. Mne by vadilo, ak by môj toto robil.
Tak dnesny muz, 42 rokov. Moja otazka bola, ze preco mi pise, ked je zenaty, a teda ci to je aktualny udaj: " Dobre rano, technicky ano, deticky mame 4 a 7 chlapec, dievca. Planujem sa oddelit uplne tak zhruba o 3 roky, Teraz su este vo veku kedy nas potrebuju. U suseda ale vidim, ze ked maju 10 tak vsetkemu rozumeju a mozeme pokojne od seba uplne."
@anonym_autor to taká somarina ako dvere. Čo tým chce povedať? ..., že ženská počkaj a ja o 3 roky budem voľný? Kopnúť ho do zadnej časti tela debila.
Je to velmi bezne ale tak ja zase mam aj zadanu kamaratku ktora ma ako psychohygienu splocne vencenie psikov so susedom zo sidliska, obcas si k nemu skoci aj na ''kavu'' ked je jeho zena na sluzobke....
@anonym_a9e139 a stane sa prave to,ze raz sa vrati zo sluzobky skor,ze prekvapi manzela a manzel prekvapi ju s milenkou v posteli.
Iba takto sa vzdy odhali nevera,nahodou.A nahoda vie byt niekedy ozaj svina.
No len ani jeden mozno nebude top financnik ani manazer 🙂 . Aj na amateroch same falosne profily. Pozres fotky, na kazdej iny clovek, alebo na fotkach super chlap vysportovany, potom posle "detail fotku" a vidis previs na bruchu 🙂)))) . Vazne to stoji za to? Potom sa konecne s niekym dohodnem na stretku a nepride a uz sa neozve. Fakt problem realne niekoho najst
No len ani jeden mozno nebude top financnik ani manazer 🙂 . Aj na amateroch same falosne profily. Pozres fotky, na kazdej iny clovek, alebo na fotkach super chlap vysportovany, potom posle "detail fotku" a vidis previs na bruchu 🙂)))) . Vazne to stoji za to? Potom sa konecne s niekym dohodnem na stretku a nepride a uz sa neozve. Fakt problem realne niekoho najst
@proste_zuza jeden je RR retailovej siete banky. Poznám ho, keďže sme spolu prišli do kontaktu pracovne, dávno. Vtedy ešte nebol RR. A ten druhý má vlastnä firmu, nepochybujem o tom, bavili sme sa aj pracovne, vyzerá že je businessovo orientovaný. Ale nič to nemení na tom, že sú obaja zadaní/ženatí.
Manželia majú psychohygienu na zoznamkách.... Manželky na modrom koníku, kde sa všetkým chvália, akých majú dokonalých manželov
@morpheuss presne, vsak zaklad mame, aby doniesli tie vyplaty domov a nie za milenkami :DD nech si kecaju kolko chcu...
@sara07 zo vsetkych zoznamiek urobili muzi sexualne zoznamky. Volakedy bol pokec uplne v pohode, rovnako aj badoo. Zo vsetkeho je dnes uz nieco sexualne...
@anonym_autor ja si pamätám Badoo cca 20r späť, už vtedy bolo zamerané na sex, preto som to po pár dňoch zrušila
Garantuje ti že keby si poslala screenshot konverzácie jeho žene, na druhý deň by už žiadnu zoznamku nemal.
Mne raz tak vypisoval jeden sused potom, čo jeho frajerka akurát porodila jeho dieťa, že čo robkam a či nepôjdeme na kávičku. Tak som ho vypi*ovala nech sa stará o svoju ženu a nie ženám píše, že čo by mu na to povedala ona. Napísal len prepáč už nebudem a nikdy sa neozval.
Sú to hajzli všetci zadaní na zoznamkach a garantujem ti, že ich ženy o tom buď nevedia, alebo vedia, ale tvária sa že nevedia lebo z toho majú výhody (pohodlný život)
@anonym_ee3492 100% suhlas. Doplnim, ze taki muzi su vo vztahu aj preto, lebo trebuju servis. Kto by upratoval, varil, pral? A ked moc tie ich priatelky otravuju, tak sa nechaju zlomit na dieta, ked uz pes nefunguje. Potom im to ide doma este viac na nervy. A verim, ze ciastocne sa niektori fakt potrebuju porozpravat, no neverim, ze by to bol ciel sam o sebe. Poznam z rodiny ale i z roboty tolkych🙈

@danica2711 niektorí to nemajú uvedené, teda väčšina to nemá. Začne písať, venujem im čas a potom z nich vyjde, že je ženatý. Tento mi napísal, že bol 14r ženatý. A keď som sa pýtala, že či je stále. Tak že technicky...a potom napísal tú storku.
@anonym_autor buď budeš robiť detektíva, alebo kasli na zoznamky.Takto sa správajú aj ženy nielen muži.