icon

Záhada partnerovej reakcie na známu

5. jún 2025

Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?

Strana
z5
dzulli1980
5. jún 2025

Nemám problém, vyrobím si problém ...

zojazoja
5. jún 2025

ja by som presne ako ty reagovala. napisala na modry konik.

beata_k
5. jún 2025

A teba toto trapi? Mna by ine trapilo a teda dost. Utahovat si zo zien? Flirtovat?

autor
5. jún 2025
@beata_k

A teba toto trapi? Mna by ine trapilo a teda dost. Utahovat si zo zien? Flirtovat?

@beata_k mňa trápi toto , lebo sa ma jasne dotýka. Aký som ja level teda , keď na mňa má a na ňu nie ?

really8
5. jún 2025

Do vcera bolo vsetko v poriadku ale v nedelu ta zaskocil. Dnes je stvrtok. To mi nevychadza

beata_k
5. jún 2025

Teba netrapi, ze tvoj chlap pred tebou flirtuje s inou? Neuraz sa, ale si level rohozka. Ja chapem, ze sa muz pozrie, ale pred mojimi ocami?

lienka.7
5. jún 2025

@autorka no bol pripity, povedal ti pravdu... podľa toho sa môžeš zariadit

autor
5. jún 2025
@really8

Do vcera bolo vsetko v poriadku ale v nedelu ta zaskocil. Dnes je stvrtok. To mi nevychadza

@really8 no zožiera ma to .... ale nie bolo to od nedele , serie ma to neskutočne .

doris11
5. jún 2025

Keby mi môj chlap povedal, že jej nenadbieha kvôli tomu že u nej nemá šancu lebo je iný level tak by som sa cítila ako level h.vno. Kašli na neho kým je čas. Máš na lepší level 😃

autor
5. jún 2025
@lienka.7

@autorka no bol pripity, povedal ti pravdu... podľa toho sa môžeš zariadit

@lienka.7 myslím si to tiež .

autor
5. jún 2025
@beata_k

Teba netrapi, ze tvoj chlap pred tebou flirtuje s inou? Neuraz sa, ale si level rohozka. Ja chapem, ze sa muz pozrie, ale pred mojimi ocami?

@beata_k on neflirtoval , on si skôr uťahoval z nich .

autor
5. jún 2025

a teda aj zo mňa .

beata_k
5. jún 2025

Tak je to dieta tak z materskej skolky. Mas naviac.

ha_ha
5. jún 2025

Podľa mňa je divná už tvoja reakcia, že prečo si neuťahuje aj z XY. Skôr by som čakala, prečo si z ostatných uťahuje a nech to nerobí. Či ak by si uťahoval aj z nej, bolo by to v poriadku?

autor
5. jún 2025
@ha_ha

Podľa mňa je divná už tvoja reakcia, že prečo si neuťahuje aj z XY. Skôr by som čakala, prečo si z ostatných uťahuje a nech to nerobí. Či ak by si uťahoval aj z nej, bolo by to v poriadku?

@ha_ha ano bolo by to normálne , bežne to tam tak chodí . Srandičky , srandičky z jednej aj druhej strany .

januska12323
5. jún 2025

No ja by som sa ho hlavne opýtala či sa nevie baviť normálne keď musí do každého rýpať. Dospelý chlap a správa sa ako decko.

ha_ha
5. jún 2025

Tak srandičky, alebo nepríjemné?

autor
5. jún 2025

my sme sa aj včera veľmi kvôli tomu pohádali . On mi aj povedal narovinu , že ona sa oblieka ako dáma, chová ako dáma , má vystupovanie ako dáma , že proste to sa nehodí si z nej robiť takéto srandy. Ale samozrejme zo mňa a ostatných áno .

autor
5. jún 2025
@ha_ha

Tak srandičky, alebo nepríjemné?

@ha_ha taká to trapná nepríjemná sranda.

autor
5. jún 2025
@januska12323

No ja by som sa ho hlavne opýtala či sa nevie baviť normálne keď musí do každého rýpať. Dospelý chlap a správa sa ako decko.

@januska12323 to sa tam správajú tí muži všetci , haha ha , hihi akože sranda. Úlohu tam hrá aj alkohol , nikto nebol ožratí ale teda muži už mali nakúpené.

ha_ha
5. jún 2025

Ak je sranda nepríjemná, tak prestáva byť srandou a je jedno, z koho si tú srandu robí. To, že si sa ho opýtala, prečo si aj z nej neuťahuje, vyznieva, ako keby si chcela, aby si uťahoval aj z nej. Ona počula, ako sa ho to pýtaš?

sevrin
5. jún 2025

To ste tam museli byť ale riadna tlupa, keď len jedna vyzerala ako dáma.

janettdamian
5. jún 2025

Ja ti rozumiem, čo sa ťa dotklo. Ak máš chuť urobiť pre seba nejaké zmeny, aby si aj ty bola "vyšší level" tak ich urob, ale iba kvôli sebe. Ber to ako také pošťuchnutie vesmíru, že sa treba pohnúť ďalej.

colsami
5. jún 2025

Mna by zaujimalo ze kolko mate naozaj rokov

karinss
5. jún 2025

Hm uz by to bol moj ex… a povedala by som mu ze po tomto zisteni mam na vyssi level ako je on… Degeš…

autor
5. jún 2025
@colsami

Mna by zaujimalo ze kolko mate naozaj rokov

@colsami dosť , okolo 30 tky. Ja tento hlúpy druh akože humoru nepoužívam.

autor
5. jún 2025
@karinss

Hm uz by to bol moj ex… a povedala by som mu ze po tomto zisteni mam na vyssi level ako je on… Degeš…

@karinss zrejme bude aj môj ex už .

autor
5. jún 2025
@janettdamian

Ja ti rozumiem, čo sa ťa dotklo. Ak máš chuť urobiť pre seba nejaké zmeny, aby si aj ty bola "vyšší level" tak ich urob, ale iba kvôli sebe. Ber to ako také pošťuchnutie vesmíru, že sa treba pohnúť ďalej.

@janettdamian zmeny zrejme urobím ,posuniem sa ďalej . Nebudem pre niekoho nižší level na koho ON má a preto mu stačím .

karinss
5. jún 2025

Dobre urobiš… do buducna by si mala velke trapenie s takymto debilom…

buberova
5. jún 2025

Keby som chcela byť veľmi optimistická tak by som povedala že si to ber v dobrom, že s tebou vie aj posrandovať, že si do koča aj do voza alebo ona príliš na úrovni a možno by nejaký humor až tak nepochopila alebo sa nepridala.. ale potom tie blbosti o tom že by u nej nemal šancu tak to sa už nič optimistické povedať nedá

Strana
z5