Záhada partnerovej reakcie na známu
Mám partnera, sme spolu 3 roky, až do včerajška bolo relatívne všetko OK , ale v nedeľu ma zaskočil . Boli sme na takom stretnutí , kde prišla aj jedna naša známa , chodí pravidelne aj ona, je taký typ že konzervatívnejší , čo sa týka oblečenia , skôr ten typ nič navyše , niečo na štýl coco chanel . Inak príjemná žena. Všetci sme opekali , krátke nohavice a tričká , baby holé pupky , niektorí chlapi v tielkách. Iba ona v takej štýlovejšej súprave. Môj priateľ troška popil , nič strašné , mal jednoducho náladu a začal si zo mňa uťahovať a aj z kamošiek , len z nej nie . Nebolo mi to príjemné tak sa ho pýtam a prečo si neuťahuješ aj z Jxxx , ona je dáma a z takých sa sranda nerobí . Akokeby som dostala facku z pravazľava. Žralo ma to celú nedeľu , ale bol pripitý , tak som ho nechala na pokoji . Na druhý deň sa ho pýtam a že prečo teda nenadbiehaš tej dáme , ona je vraj v inom leveli ako on a on vie že by u nej nemal šancu . Z toho mi vychádza teda ja som aký level ?
ja by som presne ako ty reagovala. napisala na modry konik.
A teba toto trapi? Mna by ine trapilo a teda dost. Utahovat si zo zien? Flirtovat?
A teba toto trapi? Mna by ine trapilo a teda dost. Utahovat si zo zien? Flirtovat?
@beata_k mňa trápi toto , lebo sa ma jasne dotýka. Aký som ja level teda , keď na mňa má a na ňu nie ?
Do vcera bolo vsetko v poriadku ale v nedelu ta zaskocil. Dnes je stvrtok. To mi nevychadza
Teba netrapi, ze tvoj chlap pred tebou flirtuje s inou? Neuraz sa, ale si level rohozka. Ja chapem, ze sa muz pozrie, ale pred mojimi ocami?
Do vcera bolo vsetko v poriadku ale v nedelu ta zaskocil. Dnes je stvrtok. To mi nevychadza
@really8 no zožiera ma to .... ale nie bolo to od nedele , serie ma to neskutočne .
Keby mi môj chlap povedal, že jej nenadbieha kvôli tomu že u nej nemá šancu lebo je iný level tak by som sa cítila ako level h.vno. Kašli na neho kým je čas. Máš na lepší level 😃
Teba netrapi, ze tvoj chlap pred tebou flirtuje s inou? Neuraz sa, ale si level rohozka. Ja chapem, ze sa muz pozrie, ale pred mojimi ocami?
@beata_k on neflirtoval , on si skôr uťahoval z nich .
a teda aj zo mňa .
Tak je to dieta tak z materskej skolky. Mas naviac.
Podľa mňa je divná už tvoja reakcia, že prečo si neuťahuje aj z XY. Skôr by som čakala, prečo si z ostatných uťahuje a nech to nerobí. Či ak by si uťahoval aj z nej, bolo by to v poriadku?
Podľa mňa je divná už tvoja reakcia, že prečo si neuťahuje aj z XY. Skôr by som čakala, prečo si z ostatných uťahuje a nech to nerobí. Či ak by si uťahoval aj z nej, bolo by to v poriadku?
@ha_ha ano bolo by to normálne , bežne to tam tak chodí . Srandičky , srandičky z jednej aj druhej strany .
No ja by som sa ho hlavne opýtala či sa nevie baviť normálne keď musí do každého rýpať. Dospelý chlap a správa sa ako decko.
Tak srandičky, alebo nepríjemné?
my sme sa aj včera veľmi kvôli tomu pohádali . On mi aj povedal narovinu , že ona sa oblieka ako dáma, chová ako dáma , má vystupovanie ako dáma , že proste to sa nehodí si z nej robiť takéto srandy. Ale samozrejme zo mňa a ostatných áno .
No ja by som sa ho hlavne opýtala či sa nevie baviť normálne keď musí do každého rýpať. Dospelý chlap a správa sa ako decko.
@januska12323 to sa tam správajú tí muži všetci , haha ha , hihi akože sranda. Úlohu tam hrá aj alkohol , nikto nebol ožratí ale teda muži už mali nakúpené.
Ak je sranda nepríjemná, tak prestáva byť srandou a je jedno, z koho si tú srandu robí. To, že si sa ho opýtala, prečo si aj z nej neuťahuje, vyznieva, ako keby si chcela, aby si uťahoval aj z nej. Ona počula, ako sa ho to pýtaš?
To ste tam museli byť ale riadna tlupa, keď len jedna vyzerala ako dáma.
Ja ti rozumiem, čo sa ťa dotklo. Ak máš chuť urobiť pre seba nejaké zmeny, aby si aj ty bola "vyšší level" tak ich urob, ale iba kvôli sebe. Ber to ako také pošťuchnutie vesmíru, že sa treba pohnúť ďalej.
Mna by zaujimalo ze kolko mate naozaj rokov
Hm uz by to bol moj ex… a povedala by som mu ze po tomto zisteni mam na vyssi level ako je on… Degeš…
Mna by zaujimalo ze kolko mate naozaj rokov
@colsami dosť , okolo 30 tky. Ja tento hlúpy druh akože humoru nepoužívam.
Hm uz by to bol moj ex… a povedala by som mu ze po tomto zisteni mam na vyssi level ako je on… Degeš…
@karinss zrejme bude aj môj ex už .
Ja ti rozumiem, čo sa ťa dotklo. Ak máš chuť urobiť pre seba nejaké zmeny, aby si aj ty bola "vyšší level" tak ich urob, ale iba kvôli sebe. Ber to ako také pošťuchnutie vesmíru, že sa treba pohnúť ďalej.
@janettdamian zmeny zrejme urobím ,posuniem sa ďalej . Nebudem pre niekoho nižší level na koho ON má a preto mu stačím .
Dobre urobiš… do buducna by si mala velke trapenie s takymto debilom…
Keby som chcela byť veľmi optimistická tak by som povedala že si to ber v dobrom, že s tebou vie aj posrandovať, že si do koča aj do voza alebo ona príliš na úrovni a možno by nejaký humor až tak nepochopila alebo sa nepridala.. ale potom tie blbosti o tom že by u nej nemal šancu tak to sa už nič optimistické povedať nedá

Nemám problém, vyrobím si problém ...