Záleží partnerovi na mne?
Ahojte aký máte názor na toto. Posle toto chlap normálne žene ktorú tvrdí že ju lubi záleží jej na nej? A že je jeho príorita? Aby som to uzrejmilla tak on je na dovolenke so sestrou a s jej frajerom ja som nešla lebo tento rok mi to nevychádzalo s dovolenkou. A dnes prišli napísal toto.
@anonym_autor Záleží mu ba tebe ako mne na tom, že či suseda dnes varí granadír, či rezne.
Typická žiatlivostná scéna. Manipulatývne správanie, ovládanie na diaľku. Nabudúce keď bude v kine, tak budeš chcieť aby ti zavolal ako dôkaz lásky ? Takéto citové vydieranie nenávidím. Za to že ty si v práci, tak musíš zhnusovať dovolenku aj partnerovi ? Ja by som partnerke doprial aby si oddýchla . Ak máš strach s nevery ,tak podviesť ta môže aj 10 metrov od domu ak bude chcieť. Ak mu neveríš, tak taký vzťah nemá cenu a bude lepšie sa rozísť.
Mám pocit že vy vzťah nemáte. A ak tak ty ho berieš omnoho vážnejšie a dozadujes sa pozornosti ako on. Nevieme síce aký je pomimo tejto dovolenky, len teda mňa by tiež otravovalo keby som niekde s partiou a chlap furt vypisuje
@anonym_autor uf, nepekné sa k nemu chováš. Tlak, narážky, ..., myslím, že nevieš prežiť, že je na dovolenke bez teba. Veľmi nevyzreté a kontrolujúce chovanie z tvojej strany. Jeho odpoveď je v zlosti, keďže aj tvoja otázka tiež nie je bez emócií. Kebyže mám toto riešiť vo vzťahu, tak radšej sama, mne už by liezlo na nervy riešiť nedozretého partnera a umelo vyvolávanie emočne napätie.
Nikto nechce, aby sa chalan vykaslal na kamosov a nezabaval sa s nimi, ale cas na 5min telefonat s autorkou by si snad mohol najst, nie?
Toto su take male veci vo vztahu, ktore ti ukazuju, ako na tom si.. tak otvor oci a sleduj
@anonym_autor moj nazor, kebyze nerobi v Nemecku tak uz nie ste spolu, lepsie povedane vy nie ste spolu len o tom este neviete. Ty ho uhanas a on to ma v pazi. Ked nema lepsi program tak ti zavola, inak nie.
@anonym_7befc7 Ked je v DE sam a nema co robit, tak jej volava. Ked ma partiu a zabavu, uz ju nepotrebuje. Ved je to uplne jednoduche🤪
Ani jeden nie je úplne v poriadku. On ťa má v paži, a ty sa mu vnucuješ. Za mňa ten vzťah nemá budúcnosť... preto si ho treba okoreniť otehotnením!
(poslednú časť nebrať vážne, ak by to niekomu nedošlo!)
Ani jeden nie je úplne v poriadku. On ťa má v paži, a ty sa mu vnucuješ. Za mňa ten vzťah nemá budúcnosť... preto si ho treba okoreniť otehotnením!
(poslednú časť nebrať vážne, ak by to niekomu nedošlo!)
@hefo So robis srandu, ale su taki, ktorym to pride ako dobry napad 😄

Otravna alebo že ho kontrolujem. ?Však robí v Nemecku nevideli sme sa mesiac v kuse mi volal keď bol na úbytku sám a zrazu si nevie nájsť na mňa 10 minút času? Len taká aby na chvíľu zavolal?
@anonym_autor sama si si odpovedala, vkuse robí tak si išiel oddýchnuť, je tam so sestrou, ja tiež keď som čo i len na výlete alebo aj doma niesom stále na telefone.. oddychni si aj ty ...