Zaľúbila som sa do svojho doktora
Ahojte, veľmi potrebujem poradiť. Cítim lásku ktorá má ničí. Zaľúbila som sa do svojho Doktora . Nebolo to zo dňa na deň ale išlo to tak postupne. Najprv mi bol sympatický, potom sa mi začal páčiť a cítila som, že ho chcem no uvedomovala som si že je to len emócia a, že prejde. Žiaľ postupne sa s emócie stal cit ktorý už neviem nijako vrátiť späť. Neviem čo mám robiť, nemám odvahu mu to povedať, lebo mám strach z odmietnutia. Zároveň pozorujem, že som mu aj ja sympatická. Vieme sa na seba pozerať dosť dlho bez toho aby sme uhynali pohľadom. Ja naozaj neviem ako ďalej. No jedno si uvedomujem, že on ako môj lekár nemôže dať nič najavo no zároveň ak by mu to vadilo a sam vycítil, že k nemu cítim viac ako by som mala asi by spoluprácu medzi nami ukončil ale neurobil to a už k nemu chodím vyše roka, takže všimnúť si to musel. Prosím poraďte mi, mám mu svoje cíti priznať a odísť od neho alebo byť ticho a chodit k nemu naďalej.?? Včera som bola v nemocnici na vyšetrení kde mi jeho kolega robil vyšetrenie on bol vo vedľajšej miestnosti a ako počul že som odišla vyšiel von a išiel hneď za mnou sa opýtať ako sa mam a tak som mu povedala ze v pohode a ze vyšetrenie dopadlo dobre(on ma na neho posielal) a ze teda ze je rád ale ze nech ešte prídem za ním do ordinácie nech sa objednám ze ešte sa na to pozrieme spolu . Mam taky pocit ze by som sa mu mohla páčiť aj cítim medzi nami také iskrenie ..ale viem ze ma/l ženu a ma staršiu dcérku. Ale neviem ci žijú spolu . Zároveň ma začal sledovať na IG pred par týždňami ja Viem ze on by nemal dat nič najavo a nič si somnmou začínať... Aši k nemu prestanem úplne chodiť a hotovo
@anonym_autor normalne ho zavolaj ma kavu. Ved kludne moze byt rozvedený. Na poslednej kontrole, by som mu normalne povedala, kavicka po praci?
@anonym_96e10a neveriiim
@elenkaba to ani nikto po tebe neziada. Iba pisem ze zivot nie je len mamicky z mk ale aj realita
@anonym_96e10a zlakol som sa, ze bude aj pribeh z veterinarnej ambulancie 🙂 🙂
@anonym_59c038 mozno mas skusenosti
@anonym_59c038 mozno mas skusenosti
@anonym_96e10a nie, som "profesional kazdym coulem" a s pacientkou by som nespal, aj keby som bol doktor... 🙂
@anonym_96e10a nie, som "profesional kazdym coulem" a s pacientkou by som nespal, aj keby som bol doktor... 🙂
@anonym_59c038 vsetci sme len ludia. Vies co sa robi na lakarskych konferenciach? Najprv sa chlasta a potom sex v kazdej druhej izbe na hoteli. Vydata zenaty. Uplne to je jedno. Kto ma rad sex hlada kazdu sancu ked je z domu. A toto mame oficialne.
@anonym_59c038 vsetci sme len ludia. Vies co sa robi na lakarskych konferenciach? Najprv sa chlasta a potom sex v kazdej druhej izbe na hoteli. Vydata zenaty. Uplne to je jedno. Kto ma rad sex hlada kazdu sancu ked je z domu. A toto mame oficialne.
@anonym_96e10a tak to uz je na kazdeho zvazeni... navyse predpokladam, ze kolegovci nie su rovnaka kategoria ako pacienti... tak isto ako v zborovni ucitelia si mozu robit co sa im zapaci, ale voci studentom je (by mal byt) asi iny meter...
Ale asi sme odbocili od vtipnych historiek...
@anonym_96e10a tak to uz je na kazdeho zvazeni... navyse predpokladam, ze kolegovci nie su rovnaka kategoria ako pacienti... tak isto ako v zborovni ucitelia si mozu robit co sa im zapaci, ale voci studentom je (by mal byt) asi iny meter...
Ale asi sme odbocili od vtipnych historiek...
@anonym_59c038 lekari su vsetko uplne dospeli ludia casto po 40tke a vieme ze cim sme starsi tym viac nam sex chuti
to neznie dobre. určite ty nezačínaj prvá. počkaj ako sa veci vyvrbia.
@anonym_autor pohybujem sa v tejto brandži už nejaký ten piatok a väčšinou je všetko len o sexe na jednu noc na ambulancii alebo oddelení 😁 najhorší sú gynekológovia, aspoň za mňa 😁
@anonym_autor hmmm, mňa by už to, že má ženu a dcérku odradilo, nie, že by som ešte premýšľala, či mu povedať o svojich citoch. Vzi sa do jeho ženy, ako by si sa cítila ty, keby sa do tvojho manžela zaľúbila pacientka a nedaj Bože, rozbila ti rodinu?
@anonym_5cee37 ved to ze možno už nikdy toto nebudem cítiť . Cítim to zatiaľ prvý krát. Aj sa veľa nasmejeme v ordinácii a veľa sa rozprávame aj zazartuje veľa krát. a tak sa krásne pozerá... ja neviem možno je taky milý na každého pacienta . Neviem no uvidím na kontrole . podla mňa tiež mi mohol povedať teda ze není potrebná oontrola ďalšia ze aby som nebehala ..lebo cestujem tam nie som z toho mesta . ale povedal mi sam ze príďte za mnou do ordinácie. Lebo toto som bola v nemocnici on tam robí ale ešte ma svoju ordináciu aj . Tak tam ze mam ešte prísť. Asi to chce cele ešte zhodnotiť a tak no ... Neviem často na neho myslím aj večer keď zaspávam. neviem určite keby viem ze ma ženu a žijú šťastný život nikdy by som nič neskúšala. určite by som nechcela nikomu rozbiť rodinu .
@anonym_autor hmmm, aj ja chodím tiež k lekárovi, ktorý je veľmi milý, je to aj veľký fešák, tiež sa smejeme často, preberieme aj veci doma v kuchyni o varení, či záhrade. No netuším, či má ženu a deti, ja som vydatá a je mi to jedno, či je sám či má manzelku. Keď som mala zdravotný problém, riešil ho za mňa, len mi dal vedieť, kde, kedy mám ísť na vyšetrenie a za kým.

Napisem ti dva skutocne pribehy. Ja som siel na jedno vysetrenie a doktorka si ma zavolala na druhy den na kontrolu vecer ze ma nocnu a vklude sa na to pozrie. Hned bol sex v doktorskej izbe na jej nocnej. A druhy pribeh kamaratka flirtovala s mladym gynekologom v sukromnej ambulancii a tiez mali sex unho v praci ked sestricku poslal domov . Cize to co prezivas je nic 😀 ak vam obom je sudene nic vas nezastavi.
@anonym_96e10a neveriiim