Zamiloval som sa do kolegyne a doma mám ženu a dve maličké deti
Ahojte, som zenaty muz, mam dve malicke deti (2r a 4mes.). Dlhe roky sa poznam s kolegynou a tento vztah sa rozvinul do skutocne dobreho a hlbokeho priatelstva. Je obojstranne prospesne, no postupne ako sme sa zblizovali coraz viac, ja zistujem ze som sa do nej ako idiot zamiloval 😕 S kolegynou konktakt prerusit nemozem, jedine ze zmenim vysnivanu pracu a som si isty, ze aj kamaratke by som v takom pripade chybal - dlhodobo si v roznych veciach (nie len pracovnych) vzajomne pomahame.
Nejake tipy, ako sa odmilovat? Neviem si predstavit podviest manzelku, zaroven si po tych rokoch vobec neviem predstavit odstrihnutie kamaratky zo zivota. Najlepsie by bolo ak by som ju zase bral "iba" ako dobru priatelku. Ona ma tak berie.
Mam 33 rokov, kolegyna 37. Trva to uz dlhodobo a lezie mi na nervy ze na nu neviem predstat mysliet, uplne ma to paralyzuje a potom zanedbavam rodinne a ine povinnosti. ☹
@adka176 zamilovane chvile naplnene radostou si clovek moze uzivat vtedy , ak je tento cit obojstranny. Ak nie, tak je to presne opakom toho, co si tu napisala...
Skutoční muži sú zodpovední,vedia sa ovládať,strážiť si mysel...si otec!!!! A tým pádom máš vzťah s inými ženami,ktorý sa volá NIE! Asi veriaci nie si,ale svedomie hádam máš.Muzi nesú zodpovednosť a chlapci sa hrajú....prestaň sa hrať s kolegyňou za tvoju rodinu ti to stojí a odíď aj z práce,za tvoju rodinu ti to stojí. Nebuď blázon, chcel by si aby toto raz urobil muž tvojej dvere??? Buď muž a staraj sa o svojich. 🤗
Pokial je ona rozumna a ty tiez, tak to ostane len v platonickej rovine. Ak si jej este o svojich pocitoch nehovoril, tak jej to ani nepovedz. Casom ta to prejde. Zatial.si to vychutnavaj, ale v medziach normy a nezabudaj hlavne na to, co mas doma!!
@vendulka80
Tiež ma to napadlo že mladý ma asi veľa voľného času a veľa manželke nepomáha v domácnosti a ešte k tomu s malými deturencam keď sa stihol zamilovať.....
Autorovi -nevravím že si netreba plniť svoje sny a vzdelávať sa ale ešte popritom mať myslienky na staršiu kamarátku je už trochu cez....A spoločne ciele máte asi cielene, či ?
Si debil.. Nehnevaj sa, ale ako ti už písali ženy, fakt máš čas riešiť VŠ a ešte aj angličtinu? To akože načo pri 2 malých deťoch? tvoja manželka musí byť pri tebe veľmi šťastná... 🙈 Ona ma tiež určite čas sama na seba, keďže tebe sa sníva len o kolegyni. Sa preber konečne, daj si facku a zruš aspoň ten kurz. Ale vlastne, ved je covid a kurzy sú zrušené, alebo online 🤔 nieco mi tu nesedí, ved aj VŠ ide len online všetko. Takže s tou kolegyňou vôbec nemusíš nič mimo roboty riesit
akože nehnevaj sa, ak nevieš s tým čo máš v gatiach, tak si sa nemal ženiť a zničiť tak život manželke a deťom, ju ľutujem a teba mi je úprimne ľúto, sa môžeš hambiť a tá tvoja kolegyňa tiež, pretože klesnúť na takú úroveň, že rozbije vzťah, kde sú dvaja šťastní a majú deti, pre ktoré majú žiť je úbohé a aby to aj tebe raz neurobila a odíde za iným, takej žene, čo nemá chrbtovú kosť je to jedno a z tvojej strany, ked si toto dokázal urobiť manželke, urobiš to aj ďalšej, miluješ obal a nie srdce ženy, manželka ti dala deti, vynosila ich pod svojim srdcom, aby ste boli rodinka, verila ti a ty ju zbabelo sklameš, nemám slov, ty aj kolegyňa ste ľudia bez citu a prečo som taká krutá? píšeš, že si s manželkou rozumiete, preto. Takto úboho sa môže zamilovať len človek, ktorý rozmýšľa nie hlavou a srdcom , ale tým čo skrýva v gatiach, či sukni. Kolegyňu už asi slobodní a voľní muži nechcú - ktovie prečo, ked sa snaží o ženatého zadaného chlapa, hádam má v úmysle aj zobrať manželke všetko. Ak si chlap a úprimne máš manželku rád, povedz jej pravdu, zbal si ponožky a trenky a chod k milovanej kolegyni, nech sa o teba ona stará, nech ti varí, perie, nech znáša s tebou každú chvílku nielen v práci ,ale budete spolu non-stop, ked ju uvidiš doma po zobudení, neupravenú, strapatú, ked ju uvidíš v dni, ked sa nebude cítiť dobre, alebo nervóznu a pošle ťa do hája, čo si myslíš, že s ňou to bude iné? že ona nemá svoje dni a ty tiež. Veľmi ste trápni všetci ktorí zahýbate takto s kolegyňami a kolegovcami, ked si myslíte, že sú to len roboty, doma je s každým život iný a potom sa bi po hlave o čo si prišiel a tvoja manželka nech si nájde chlapa, ktorý si ju bude ctiť a vážiť a nie idiota a ty sa potom prizeraj ako je šťastná, ale šťastná po boku iného muža. Zo srdca to tvojej manželke prajem a nech povie kolegyni, že berie si tovar z bazaru a reklamácie neprijíma, lebo si opotrebovaný tovar.
@hivanik spoločné ciele majú veru, posteľ - mne je na grc z takých ľudí, načo sa to ženia
Teraz ide asi už len o to, čo chces zachovať viac - či rodinu, alebo vysnívanú prácu.. za mňa, práca sa nájde vždy, rodina nie.. a či budeš chýbať kamarátke? Nehnevaj sa a keď budeš chýbať manželke a deťom?
Predstav si svoju manželku na tvojom mieste - ako by si chcel aby sa zachovala?
Ved sam si odpovec…Je fajn nechat manzelku s 2mesacnym a stvorrocnym dietatom a ist v ustrety svojmu stastiu?Mne tiez pripada,ze asi ti je v zivote moc dobre, nemas zidnych problemov….dve zdrave deti, fajn manzelka,mnozstvo mimorodinnych aktivit a k tomu lakave dobrodruzstvo s kolegynkou….By ta mala zena viac zapriahnut do domacich prac!!!!!
Mne pride uz nanajvys divne,aby si s kamoskou nielen pracoval,este aj studoval a chodil na AJ. To je az prilis vela spolocnych nahod a ozaj neviem,co vas vedie travit tolko casu spolu,ked si jej "lahostajny". Mne by to na mieste tvojej manzelky vadilo. Kamoska,nekamoska,ale aby si s nou travil viac casu,ako s rodinou je moc. Ak ti na zene ozaj zalezi,tak niektore z aktivit s kamoskou zrus,nevyhovaraj sa len ako sa to neda a ze si v podstate len "obet".
Ty kokos,tiez si myslim, ze si asi superman. Chodis do prace, na anglinu, na VS. Ako stihas deti,manzelku,domacnost???? Ci series na to a nech sa stara zena? Urobis vobec nieco doma? Prebalujes,kupes,vencis deti,chodis na nakupy, riesis skolku,ucty......??????? Potom by ti nezostal cas riesit chujoviny. A bol by si vyštaveny asi ako tvoja zena.
Nebudem noralizovat, asi viacerým sa niečo takéto proste stane.. Sama som zažila také platonicke čosi, z čoho nikdy nič nebolo, ale viem z vlastnej skúsenosti, že najviac a jedine pomáha nevidieť, nevyhladavat, nestretavat. Nebola som blbá, aby som ranila vtedy ešte priateľa, druhá strana tiež mala vážny vzťah, a ja nie som sviňa. Ani idiot. Manželku predpokladám si neprestal mat rad a milovať. Neurob jej to. Neoplatí sa. Od kolegyne by som sa odstrihol, zíde z očí no zo zmysle naveky nie 🙂 ale zostane takou súkromnou aj peknou spomienkou, že či by bolo keby, ale našťastie to tak nebolo 😉 Je to ilúzia, ktorá je práve preto taka dobra a pekná, lebo je to v tej rovine ilúzie a pobláznenia.. Tak si ju v tej rovine aj nechaj. Fakt... Nebuď hlúpy.