icon

Zamilovala som sa do manžela mojej susedy

petronela52
7. nov 2025

Ahojte..asi 3/4 roka dozadu sme sa náhodou stretli so susedkiným mužom z vedľajšieho bloku, keď som deckám dávala bycikel do pivnice..dali sme sa do reči a po necelej pol hodine sme sa dohodli aj na ďaľšom stretnutí. Po asi týždni sme sa naozaj stretli a vyzerá to tak, že som sa do neho zaľúbila. Odvtedy sa stretávame tajne, 2x do týždňa v tej pivnici. Je pôvodom z Ghany a je to ten najväčší gentleman akého som kedy stretla..s mojím terajším manželom sa to nedá ani porovnať. Máme spolu 2 deti a teraz mi príde strašne nezáživný, až hlúpy. Viem, že by rozchod znášal ťažko, ale asi srdcu nerozkážem. Čo sa týka jeho ženy, tak tá je strašne arogantná a vôbec si ho nezaslúži. Moja najlepšia kamoška mi fandí, ale iná ma zas za toto správanie kritizuje..čo si myslíte vy?

Strana
z3
anonym_eb9251
8. nov 2025
@ninazemna

@anonym_eb9251 Kde sú v Zábreži bloky/bytovky so spoločnými pivnicami? Pokiaľ je to realita a odkiaľ fikcia?

@ninazemna pivnica bude vymysel stretavat sa da fakt vsade. Ta zena je pekna po takej ide viac chlapov ale takychto pribehov je plny mk.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
9. nov 2025

Tak ale teraz to nabralo uplne iny smer.
Je to nova forma anonymneho ohlasovania nevery🙈
3, 2, 1...start... kedy to "hlupemu" Tomasovi a Jane niekto na fb oznami.

mizoko
9. nov 2025

Ženy ste fakt hrozne. Admin zmaž tu temu. To vám nie je debilné takto tu niečo také prepierat? Ak je to vôbec pravda. Kľudne to môže byť len hejt a zničí to nejakú rodinu. Neverím že je nieto tak blbý aby sa takto sám "priznal" a dal všetky potrebné indicie

anonym_eb9251
9. nov 2025
@mizoko

Ženy ste fakt hrozne. Admin zmaž tu temu. To vám nie je debilné takto tu niečo také prepierat? Ak je to vôbec pravda. Kľudne to môže byť len hejt a zničí to nejakú rodinu. Neverím že je nieto tak blbý aby sa takto sám "priznal" a dal všetky potrebné indicie

@mizoko ale aspon je to pekna zena ta o ktorej sa pise

mizoko
9. nov 2025
@anonym_eb9251

@mizoko ale aspon je to pekna zena ta o ktorej sa pise

@anonym_eb9251 pekná možno,ale že bude o chvíľu bez rodiny je viac ako isté. Vážne sa zamyslite ženy nad sebou

anonym_b311a1
Autor odpoveď zmazal
anonym_eb9251
9. nov 2025
@mizoko

@anonym_eb9251 pekná možno,ale že bude o chvíľu bez rodiny je viac ako isté. Vážne sa zamyslite ženy nad sebou

@mizoko ty vidis ze bude bez rodiny? 😂 Boze. Neboj nebude. Vela zien aj manzelstiev ustoji reci na mk.

mizoko
9. nov 2025
@anonym_eb9251

@mizoko ty vidis ze bude bez rodiny? 😂 Boze. Neboj nebude. Vela zien aj manzelstiev ustoji reci na mk.

@anonym_eb9251 možno. Ale príjemné jej to isté nebude. Stupídne reči na MK ohľadom rodiny by tebe možno robili dobre hlavne ak by všetci vedeli aj ako vyzeráš a voláš sa. Ale niekomu to také ok nemusí prísť.

Strana
z3