Zamilovala som sa do manžela mojej susedy
Ahojte..asi 3/4 roka dozadu sme sa náhodou stretli so susedkiným mužom z vedľajšieho bloku, keď som deckám dávala bycikel do pivnice..dali sme sa do reči a po necelej pol hodine sme sa dohodli aj na ďaľšom stretnutí. Po asi týždni sme sa naozaj stretli a vyzerá to tak, že som sa do neho zaľúbila. Odvtedy sa stretávame tajne, 2x do týždňa v tej pivnici. Je pôvodom z Ghany a je to ten najväčší gentleman akého som kedy stretla..s mojím terajším manželom sa to nedá ani porovnať. Máme spolu 2 deti a teraz mi príde strašne nezáživný, až hlúpy. Viem, že by rozchod znášal ťažko, ale asi srdcu nerozkážem. Čo sa týka jeho ženy, tak tá je strašne arogantná a vôbec si ho nezaslúži. Moja najlepšia kamoška mi fandí, ale iná ma zas za toto správanie kritizuje..čo si myslíte vy?
Myslím si, že v prvom rade by si toto mala povedať svojmu mužovi.
Zaujímavé, že až teraz ti príde tvoj muž nezáživný, hlúpy.
Doteraz to bol king tvojho sveta, nie ?
Veď si si ho vzala.
Námet na knihu?
Nuž za mňa, chlap, ktorý podvádza zakonitú (a nevyrieši si najprv vzťah s ňou) má od gentlemana ďaleko. Najprv si upracte v manželstvách a tak niečo riešte. A úprimne, tieto postoje "ona si ho nezaslúži" nemám rada. Len raz som zažila byť vo vzťahu podvádzaná (a dotyčna si dokonca vyliala srdiečno v blogu, ktorý som našla a napísala o mne presne toto "že si ho nezaslúžim") .. takže mi je napriek všetkému ľúto vašich polovičiek. Mrne ... upracte si vzťahy, slušne sa rozíďte a šup skočte si do náruče. Ale za mňa tieto bokovky v pivnici .. nie.Ale rátajte s tým, že keď to stratí príchuť zakázaného a začnete spolu žiť, možno zistíte že tráva u suseda nebola zelenšia.
@petronela52 Si troll. Dnes si si zalozila profil, mas dve deti s nudnym partnerom, ale pridala si sa ku snazilkam.
A vrchol vsetkeho, ze "z ghany"😀
Ak je toto pravda (čo pochybujem), tak si to práve vyriešila. Lebo manželov z Ghany na Slovensku asi veľa nie je...
Nepíšem,čo si myslím, radšej 🤭,ale napíšem ...píše sa bicykel 😁.
Dakujem za vtip,celkom fajn som sa zasmiala
Z nuly na sto dnes 😂😂 vianocny darcek mas aj prenho?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/kolko-planujete-minut-na-vianoce/
Ak je toto pravda (čo pochybujem), tak si to práve vyriešila. Lebo manželov z Ghany na Slovensku asi veľa nie je...
@thereisabear a v Oravskej Porube nebude ani vela panelakov (kto vie c aspon jeden) a manzel z Ghana len jediny. Tu niekto dostal publikacny prujem a vymyslel roman
Velky gentleman, podvadza zenu a teba klati v pivnici
Z nuly na sto dnes 😂😂 vianocny darcek mas aj prenho?
@anonym_31a381 🤣 néééé
Myslím si, ze trepeš.
@petronela52
Gentleman= 25 cm ftak?,😁
Velky gentleman, podvadza zenu a teba klati v pivnici
@anonym_31a381
👍 Výstižné
@petronela52 ja si myslím, že si sa dnes zaregistrovala 👍 ďalší komentár to nepotrebuje
a ako vies ze je gentleman... ti v tej pivnici urobil piknik medzi potkanmi? a medzitym ti povedalake to je u nich doma s jeho zenou... ok je to vymyslene ale ak by aj nahodou nieco pravdy na tom bola... ty si sa zamilovala a on si akurat na tebe vytriasol vajca-nic viac a nic menej .. ak na to jeho zena pride ukeca ju recami-sak o viza snad nepride kvoly radodajke z pivnice a na teba sa ani nepozrie .. no aspon si mozes odflaknut ciarku ze niesi rasista a dala si ciernemu .. teda snad v tej pivnici bolo dostatok svetla a bol to stale jeden a ten isty -sak v tme vidis aj tak len zuby a oci
Vymyslená tema. Nepostupujes,
Toto je kolky pokus o novelu?

Vyborna tema na piatok, super!
No ty bude ZNALKYNA 🫣🙈
A "Slovensko má talent 2025" vyhrávaa ... 😀
@petronela52 aj ja som arogantna, zato ma ma muz podvadzat so susedou v pivnici? 😂
s gentlemanom sa stretávaš v pivnici. koľkí pozerajú spoza pivničných dverí? 😝
Si troll.
Podvádza svoju ženu, je to chrapun. ;D Nie gentleman..
@petronela52 tak tvoj muž je "nudný, až hlúpy", zato ty si intelektuálka a dáma, keď sexuješ so ženatým "gentlemanom" z Ghany, a ešte k tomu v pivnici? No úroveň jak hovado, ale hlavne, že ho miluješ
Oh, slová nedokážu vyjadriť moje sklamanie ked som videla, ze ide o nový účet...😔
Nic teda, idem si pohľadať inú zábavu na večer... 🥹
Ja sa rehocem na vašich komentároch baby😀😀😀 dobré ste

@petronela52 Radsej nebudem pisat, co presne si myslim, lebo by ma okamzite vymazali z MK. Ale si si ista, ze poznas vyznam slova gentleman?