Zamilovaná do suseda: Ako riešiť rodinné nezhody?
Už nevládzem s vlastnou rodinou. Mám 22 rokov a zaľúbila som sa do suseda on má 23. V noci som ku nemu utekala z domu lebo naši ho nenávidia,nechcú ho za to že je hipisak.
Ja ho ľúbim a aj on mňa. Lenže naši ma začali v noci zamykať a kľúč schovávajú. On to nechápe a dal mi koniec.
Veľmi sa trápim , doma sa hádam že je to môj život.
Viem že on nie je pre mňa ten pravý ale aktuálne chcem byť s ním, som pri ňom šťastná a to mi teraz stačí. Moje srdce za nim plače a celá moja rodina ho nechce. Chcem od nich odísť ale vraj to nebudem mat ľahké že ma nepustia.
Ja nechápem prečo sa mi starajú do života. Však je moja vec s kym budem.
@qrstxyz bože môj bože vymyslena téma? Však za chvíľu budem v Kremnici
Skrývať sa?A prečo nemá gule ísť sa predstaviť s kyticou kvetov tvojim rodičom ako pravý gentleman,že kto je a vypýtať si povolenie, že chce ťa pozvať von? To sa už nenosí dnes,len utekať v noci je riešenie?🙃
@teki1 Nechcú ho
Ani sa im nečudujem.Takže ani nebol,že? Ty by si chcela feťáka pre svoju dcéru? Si mladučká,odľúbiš sa a po rokoch nebudeš chápať,čo si na ňom videla.Lebo to nie je chlap do života.
@teki1 Ale moja rodina nechce nikoho, chcú aby som bola sama do smrti. Nedovolia mi ani odísť od nich, dokonca musím spať s mamou v jednej izbe. Ja to psychicky už pri nich nezvládam.
Ved sa pobal ked pojdes do prace, zober najnutnejsie a odid. A keby bol problem tak sa vyhroz policiou
@liv1 to im aj sľubujem ze zavolám políciu
Pracuješ,super základ.Začni šetriť,nájdi podnájom a odíď.Si dospelá,môžeš.😉
Ak si plnoletá a svojpravna a ešte k tomu aj sebestačná, nechápem kde je problém. To čo Ti robia rodičia je tresny čin obmedzovania na slobode. Nerozumiem kde je problém, prečo bývaš u rodičov??
@teki1 šetrím ale ide to pomaličky
Na co ti je taky chalan, ktory nechape jednoduchu situaciu?

Dakto sa nudí a založil tu vymyslenú tému 😆