icon

Zbiera atraktívny muž trofeje?

15. dec 2023

Preco velmi atraktivny muz nadbieha priemerne vyzerajucej zene? A nie, nie je to nizke sebavedomie zeny, je to fakt potvrdeny aj okolim. Zbiera trofeje?

vanilkovazmrzka
15. dec 2023

Mozno mu vonias 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
rorino
15. dec 2023

@tykat presne,ani ja nechápem,čo vidia na ňom akraktivne.Ani napr.Leonardo do Caprio,pre mňa až odpudivy,pre iný vrchol atraktivity🤷

lindous
15. dec 2023

Mimo toho kto je, nie je a ako moc je atraktívny… veď sa nemusíte hneď brať, randite, uvidíš… je blbosť niekomu neveriť len na základe svojich predchádzajúcich zlých skúseností, mne by sa tiež nepáčilo porovnávanie s nejakou ex…

stanielka17
Autor odpoveď zmazal
vulka
15. dec 2023

A prečo si Ty mysliš, že škaredý človek je out?

katkami123
15. dec 2023

Tak ale potom máš problém so sebavedomím a riadny, keď sa potrebuješ porovnávať s inými ženami a myslíš si, ze ľudia sa dávajú do kopy iba na základe vzhľadu a aj to musí byť rovnocenné. Môžu sa mu páčiť iba prirodzené zeny, bez napichanych pier a predĺžených vlasov. Mohla si ho zaujať ako celok, ako osobnosť, tvoje vystupovanie, charizma. Ale skôr ho odradí, keď zistí ako si neveríš. Ja stretávam kopu párov, kde jeden z nich je ten krajší/krajšia a neriešia, spájajú ich iné spoločné veci, kvôli ktorím sa ľúbia. Ty si až moc zaťažená na vzhľad.

majlo1234
15. dec 2023

@ibatanecnica ja s mojim sebavedomim by som s takym muzom umrela😅 potrebujem mat pocit, ze ja som ta najkrajsia v nasej domacnosti, i ked to je velmi relativne😂

topgabo
15. dec 2023

Napisem sem ako to vnimal moj spoluziak z VS, za ktorym vecer ked sme isli na diskoteku zeny sa otacali a nazivo som zazil ze ju zena chytila za ruku, ze teba dneska musim zobrat domov ku mne.
Predstav si, ze mas kazdy den 5* jedno v restike ale raz za cas si chces dat McDonalds. Mne hovoril, ze ked zobral domov krasku tak tam lezala ako mrtve drevo, ale ked zobrala domov priemernu zenu tak sakala az po plafon, a snazila sa viac nez namyslena kraska.
On to nezbieral ako trofeje len obcas to chce zmenu nic ine.

deti95060810
15. dec 2023

áno, niektorí ozaj len pre tie trofeje...a potom v krčme rozprávajú popr. pri poháriku s kámošmi -. kto všetko už bol obeť...

culienka
15. dec 2023

Možno nechce atraktívnu, pretože by sa po nej obzerali aj iní chlapi a to by mu vadilo 🙂.

bbshop
15. dec 2023

Živo si pamätám, keď mi kedysi kamarátka opisovala jedného chlapa presne tak ako ty teraz..že je atraktívny, príťažlivý a ona je priemer. Dokonca mnoho iných ľudí ich videlo tiež tak isto, že on je atraktívny a ona "nič moc". Keď som konečne spoznala toho chlapa ja bol to šok.. pre mňa bol jeden z najskaredsich akých som kedy videla a tu kamarátku som považovala za jednu z najkrajších aké mám. Reálne to bol pre mňa šok. Predstavu som mala úplne inú podľa opisov okolia a kamarátky. V mojich očiach bol on o 10 levelov nižšie ako ona a ani správanie nemal bohvieaké. Bol to čistý gadžo. Kebyže ho nevidím, uverim tomu, že kamarátka chodí so sexsymbolom. Čiže ponaučenie znie, bez ohľadu na to koľko ľudí to povie nemusí to tak byť. Mnohokrát je niekto precenený a niekto iný podcenený. A navyše krása je subjektívny pojem. Každému sa páči niečo úplne iné.

barborachors
15. dec 2023

Lebo sa stavil s kamarátmi. Lebo chce aby niekto žiarlil. Lebo skúša, či nie je teply. Lebo sa chce pomstiť nevernej žene a nechce byť odmietnuty. Lebo nemá peniaze a chce ta financne využiť. Lebo od teba niečo potrebuje...atd atd

tundra
15. dec 2023

Sak daj sem fotku a hned vies na com si.Teraz je to v rovine,ako keby si slepemu ukazovala obraz.

mamutka
15. dec 2023

Ty vôbec nemôžeš objektívne posúdiť či si pre muža atraktívna, alebo priemerná. Ja som za mladi napr na sebe videla len samé chyby, teraz po 20 rokoch keď vidím fotky, tak sa čudujem aka som bola blbá 😁 ale proste mňa vzhľad nikdy nezaujímal, pre mňa to bolo vedľajšie, ja som ani nevnímala, ako ma vidia ini. Ty píšeš, ze ľudia potvrdili, ze si priemerná…. Nikdy nevieš prečo niekto takúto vec žene povie. Možno nechce, aby mala vyššie sebavedomie.
A k tým atraktívnym mužom- poznala som takého, čo z neho ženy boli na mäkko, všetky v okoli od 16 do 60, akože až trápne to bolo, ako ho vyhľadávali a ako sa mu vtierali. A ja som s ním musela dosť veľa casu tráviť kvôli práci, no zrovna mne šiel na nervy, bolo to pre mňa dosť o drzku. Bolo vidieť ako doslova nechápe, ze tie jeho kaleráby sa v mojej bedni neujali, mne šiel strasne na city. To je proste veľmi individuálne. Tak ako sa akože krásny chlap môže jednej žene hnusiť, tak môže byt chlap na mäkko aj zo ženy, ktorá iným príde obyčajná

autor
15. dec 2023

@topgabo ved o tom to cele je, vyberie si priemernu a potom ocakava nadpriemerne vykony vo vsetkom

autor
15. dec 2023

@vulka tak snad pri urcitych aktivitach je nutne, aby si boli ti dvaja nazvzajom dlhodobo pritazlivi

autor
15. dec 2023

@katkami123 keby som bola zatazena na vzhlad, tak ho predsa beriem hned, no ja praveze nepotrebujem k sebe krasavca

lunademonica
15. dec 2023

Velmi casto vidam na ulici pary typu: skaredy muz + krasna zena a naopak kasny muz a skareda zena. Takze je realne ze ma ten krasavec uprimny zaujem, hoc nerozumiem ani ja tymto parom, no pekny muz + pekna zena sa nevidi casto. Ale dodam, ze vzhlad je jedna vec, a niekedy ked spozname nie celkom pekneho cloveka, zrazu nam pride pritazlivy prave pre svoju povahu/ charizmu.. tak sa s nim stretavaj, spoznaj ho lepsie, ved nemusis ist hned do postele...

autor
15. dec 2023

@lindous to ani nie je ze zla skusenost s ex, je to o tom ze sa mi nepacili situacie, ktore sa mi stavali ked som bola s nim ( volali ho na drink, davali telefonne cisla, volali na rande)

topgabo
15. dec 2023

takto to uz byva vo svete. Ak chces "lepsiu pracu" musis sa snazit viac nez ostatny.

j_m
15. dec 2023

😂…
- milenka - “nádherná”
- manželka - priemerná
- “škaredá” - tu nie, tej sa neznaví (nikto ju nechce)
😂😂😂

autor
15. dec 2023

@lunademonica len pri tom spoznavani sa clovek poriadne zvykne namotat a potom nasleduje trpka realita

autor
15. dec 2023

@topgabo pri tomto porovnani, nechcem byt workoholik 😊 zo vztahu chcem mat radist a potesenie, nie drinu

lunademonica
15. dec 2023

Nemozes zit v strachu...nevyskusas nezistis, takymto vyhybanim si mozes sama poskodit, a v 59-tke osamela mozes lutovat, ze radsej si mala risknut zlomeme srdce

autor
15. dec 2023

@bbshop verim ze taketo situacie sa stavaju, ale v mojom pripade je to realisticke zhodnotenie situacie

lunademonica
15. dec 2023

@topgabo preco a na zaklade coho myslis ze vsetky krasne zeny su v postely ako drevo? Ja mam skusenost z mladi, co mi hovorili kamosky/kamosi, ze prave menej atraktivne su nic moc, ze sa nevedia uvolnit lebo furt v hlave riesia aky špek im kde trci a tak ... Takze tvja skusenost ma sokuje. Lebo prave zeny co sa o svoje telo viac staraju s nim vedia asi aj lepsie narabat, nie?

autor
15. dec 2023

@lunademonica skusit mozem, to je pravda, len skor ma cela situacia prekvapila, necakala som ziadnu jeho aktivitu tymto smerom ku mne

autor
15. dec 2023

@lunademonica suhlasim, preco by mali byt priemerne zeny bohyne v posteli mi nie je vobec jasne

j_m
15. dec 2023

No, skúsim bez “srandy” 😉
Neexidtuje muž či žena, ktorý/á by sa páčil/la/bol sympatický/ká všetkým, ale vždy “len” určitej väčšej či male skupine… Poniektoré ženy/muži si vyberajú i zámerne menej “atraktívne” spojenia i zdôvodu, aby “vyčnievali” (boli “atraktívnejší) pre ostatných… A či “len” zbierajú trofeje…? Hmm, to zistíš “len” časom…
Ešte doplním s humorom Tvoj dotaz “ preco by mali byt priemerne zeny bohyne v posteli mi nie je vobec jasne” odpoveď: pretože nevedia, kedy budú mať ďaľší sex 😂