icon

Zbiera atraktívny muž trofeje?

15. dec 2023

Preco velmi atraktivny muz nadbieha priemerne vyzerajucej zene? A nie, nie je to nizke sebavedomie zeny, je to fakt potvrdeny aj okolim. Zbiera trofeje?

topgabo
15. dec 2023
mikadooo
15. dec 2023

Taká vec že "sympatia" tam nemôže byť?

autor
15. dec 2023

@mikadooo sympatia zrejme ano, ale staci to na dlhodoby vztah? Nie je potrebna primerana pritazlivost?

mikadooo
15. dec 2023

To sa môže vyvinúť. Z tvojej strany tam asi tá príťažlivosť nie je, z jeho strany možno aj je. Ale už keď si zmätená teraz na začiatku, tak ja by som sa ho úprimne opýtala, o čo mu ide... 🤷. Základom je dôvera a mám pocit, že ty mu moc neveríš, že to s tebou myslí úprimne.

alalajka
15. dec 2023

Tebe niekto potvrdil, že si priemerne vyzerajúca žena?

autor
15. dec 2023

@mikadooo skor sa tomu tazko veri, zeby som bola pre neho vhodnou zenou na vazny vztah, pritazlivy je ovela viac nez by som v tejto chvili potrebovala

autor
15. dec 2023

@alalajka tak zijem so sebou cely zivot, tak viem objektivne posudit kde su moje moznosti a tento je fakt mimo tychto hranic

alalajka
15. dec 2023

Už to tu bolo spomenuté. Ty s ním nemusíš ísť hneď do postele. Však ho najskôr spoznaj.

betulinka1
15. dec 2023

Neviem zbytocne to riesis. Poznam škaredých chlapov, co nahanali zeny kade tade. Neexistuje rovnica. Skus sa o tom porozpravat s nim. Ale uprimne ak to tak necitis, nechod do toho. Daj na svoj inštinkt. A pracuj sa svojom sebavedomí. Lebo sice pises, ze nie ale tvoje sebavedomie a sebalaska je dost chabá, ak sa nad tym zamyslas. Kazdy clovek vyžaruje urcitu energiu a ta energia je to co nas priťahuje. Pre niekoho si krasna a uzadna a pre niekoho škaredá, ze by s tebou nechcel sediet ani v kancli. Proste tak to je. Ale dolezite je, ze co citis ty voci sebe. Ak si vazis samu seba, nezahadzujes sa za svoje chyby, páčiš sa sama sebe, taku energiu budes vyžarovať a takych ludi budes priťahovať.

slovakboy
15. dec 2023

Mal som kamaráta - vojenský pilot krásny chlap vysoký, pustili ho na leteckú len s výnimkou lebo piloti nesmú byť vysokí. Vzal si medičku, neskôr lekárku trošku pri tele, pre väčšinu mužov neatraktívnu. Keď ho vzala na stretko zo strednej tak spolužiačky sa pytali jedna druhej, ako k takému krásnemu chlapovi prišla. On mi raz ukazoval rodinne fotky a rozplýval sa nad jej fotkami. Špeciálne jednu miloval , čerstvo zobudená s opuchnutými očami. V nočnej košeli. On ale iné ženy neobháňal. Nezaujímali ho, rozprával o nich pekne, ale nikdy nie sexisticky. Niekedy muži vyhľadávajú menej atraktívne ženy len preto, lebo si nevážia samých seba a berú ich ako ľahšiu korisť. Netrúfajú si na krajšie. Toto si u neho všímaj. Možno ťa vníma ako krásnu aj keď ty sa tak necítiš. Alebo je to ten druhý prípad.

alalajka
15. dec 2023

Možno si osudová žena toho muža a ty ho necháš ísť. A ešte ho spravíš smutným.

autor
15. dec 2023

@betulinka1 neviem ci treba mat sebavedomie, ze kazdemu sa pacim, lebo to realne naozaj nie je

autor
15. dec 2023

@slovakboy mozno je to tak, ze vidi ma krasnu v niecom, co ja ani nevnimam

slovakboy
15. dec 2023

Spýtaj sa ho na to. Ak by to robil len na pozdvihnutie si sebavedomia, to rýchlo na to prídeš. Malo by sa ti venoval sám od seba. Ak je pozorný tak je všetko fajn.

bodka70
15. dec 2023

Poviem ti svoj malý príbeh. Pred cca 2 rokmi som sa zoznámila s jedným mužom. Ja 51, on 46 rokov. Ja 155cm malička, krivajuca, mám od narodenia choré kĺby, čiže niečo ako sexi chôdza v lodičkách nehrozí. Trpím kožným ochorením, nemám pekné zuby, vpredu mám umelé. Riedke vlasy, už presedivele, bledé nevýrazné oči. On vysoký, štíhly, výrazne krásne oči, kučeravé tmavšie vlasy, pekne plné pery . A vieš na čom sa to po zhruba roku a pol skončilo? Nie, nie na tom, žeby si konečne všimol, že nie som kráska. Ale na mojom správaní. Ja som tomu tak nejako nemohla uveriť, žeby to bolo skutočne. Prestala som si veriť, príliš sa snažila, príliš sa mu vnucovala, prispôsobovala. A neskôr aj vyčítala, keď sa začal vzďaľovať. Ak ti môžem poradiť, nerieš a užívaj si život. Žiaden človek nám nepatrí a nikdy nevieme, ako dlho v našom živote ostane. To by nám nemalo brániť v tom, že si ho pustíme do života. Odvahu, sebavedomie a úprimnosť. 😊

katkami123
15. dec 2023

A prečo k sebe nepotrebuješ krásavca? Lebo čo? Si veľmi povrchná ak človeka odsudzuješ podľa vzhľadu bez toho, aby si poznala jeho povahu. Takze dobre aj pre neho ak by mal mať v pätách nesebavedomú, ktorá sa len bojí ako si nájde krajšiu, lebo ona si príde nesebavedomá s pocitom, že nemá nič viac čo ponúknuť. Inak veľa krát aj priemerný až neatraktivny chlap nie je žiadna výhra, netreba mať predsudky a veriť dogmám. Zo všetkých, čo som mala bývalých z toho najmenej atraktívneho až škaredého sa nakoniec vykľul najväčší narcisticky namyslený blbec. Ako moja kamoska povedala :” Tiež som si myslela, že keď je škaredý chlap, aspoň srdce bude mať dobré, ale prišla som na to, že tam je to celé pokazené a nie je ani jedno, ani druhé.” A tak aj bolo v mojom prípade.

slovakboy
15. dec 2023

@bodka70 krásne si to napísala.

h2
16. dec 2023

Autorka, takže si ho odsúdila na základe vzhľadu? 😒 Je veľmi atraktívny, čiže podľa teba tým pádom nemôže mať seriózny záujem o vzťah, hľadá len trofeje, nemôže to s tebou myslieť vážne... No tak ho prenechaj inej, ktorá po ňom skočí celá šťastná, keď je podľa teba taký povrchný.

baribaldi
16. dec 2023

Myslím, že je aj dosť podstatné v akom veku sa ten dotyčný atraktívny muž nachádza a vlastne akými vzťahmi či ponaučeniami v živote prešiel. Ak sa popálil na krásaviciach s mizernou povahou, možno hľadá na opačnom konci spektra a vidí na tebe to čo iný nevidia, dokonca ani ty sama, autorka…
Len doplním moju osobnú skúsenost a trpké poučenie z mladosti:
pred možno 30.rokmi som označil kámošom niekoľko študentiek na diskotéke ako neatraktívne, málo zaujímavé, nevkusne oblečené, niektoré dokonca z výraznou nadváhou a všetci mi pritakávali...
Ubehol sotva rok čo sme ich opäť stretli, nastúpili na VŠ kde sa vytiahli do krásy, nahodili do sexy šiat, nechali narásť dlhé vlasy, makali vo fitku či nestutočne zmenili imidž. Každá jedna, aj tá najposlednejšia bola šleha, za ktorou sme sa obzerali...
Odvtedy som už na žiadnu ženu nikdy nepovedal, že je škaredá alebo priemerná, pretože motivácia, konkurencia či správny partner dokážu zázraky… potom naozaj záleží iba na tom ako ťa ten muž vníma zo svojho pohľadu, či ako krásnu a zaujímavú alebo minimálne mu stojíš za to, aby ti prejavil záujem…
Byť tebou, skúsil by som aspoň randenie a snáď zistíš ako si na tom ty a ako on. Stále to môžeš ukončiť, ak to nikam viesť nebude.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
marseillefan
16. dec 2023

Možno chudáka všetky ženy odmietajú, lebo je pre ne príliš atraktívny... a on už má sebavedomie v prdeli 🙂

domkakvet
16. dec 2023

Kazdemu sa paci nieco ine, tebe sa nemusi pacit a jemu hej.

autor
16. dec 2023

@marseillefan tak podla odpovedi by vacsina do toho sla a skor ma nechapu 😊

autor
16. dec 2023

@chodec15 ok, vacsina odpovedi je na sposob ze mam tomu dat sancu, uvidime ci sa vacsina nemyli a je za tym fakt uprimny zaujem

autor
16. dec 2023

@katkami123 tak neviem preco pises ze je niekto povrchny, nebudem vam predsa popisovat povahu, spravanie a ostatne zalezitosti, ktore som si vyhodnotila a zdaju sa mi akceptovatelne, netusim preco by vas cas tym mala zatazovat, otazka znela k tomu, v com vidim problematicku oblast

autor
16. dec 2023

@h2 neodsudila, skor hladam ine pohlady na vec u ludi, ktori sa s tym stretli

autor
16. dec 2023

@baribaldi jasne, su aj pribehy o tom ako sa skarede kacatko premeni na krasavicu, ale sam pises, ze o kacatka sa nezavadi pohladom, ja uz na premenu na krasavicu neaspirujem 😂

madeincssr
16. dec 2023

AUTORKA úprimne, ani ja si "netrúfam" mať za priateľku veľmi krásnu kočku (hoci primeranú môjmu veku a aspoň ako-tak aj výške). Tiež by sa mi zdalo, že sa ku mne "nehodí a ja sa nehodím k nej (že ona má "nárok" na viac)". Aj by mi asi vadilo, že iní muži by z nej nevedeli odtrhnúť zrak (a všetky obavy s tým spojené). Ale zároveň cítim, že tieto "obavy" nie sú celkom korektné. A zrejme, ak by sme si úpne sadli (po väčšine stránok, hodnotovo, záujmami, predstavami o živote, temperamentom, intro/extro-vertnosťou...), asi by sa to dalo/malo prehodnotiť.

katkami123
16. dec 2023

Kašli teda na to, nehodíte sa k sebe a krachne vám to na tvojom nízkom sebavedomí, neprežiješ, keď na neho iná pozrie.

h2
16. dec 2023

A myslíš, že ja som sa s tým nestretla? Jedného takého veľmi atraktívneho mám doma. 😉