icon

Zbiera atraktívny muž trofeje?

15. dec 2023

Preco velmi atraktivny muz nadbieha priemerne vyzerajucej zene? A nie, nie je to nizke sebavedomie zeny, je to fakt potvrdeny aj okolim. Zbiera trofeje?

Strana
z4
bbshop
16. dec 2023

Pozri autorka, pochybujes o jeho úmysloch a myslíš si, že zbiera trofeje, avšak seba za trofej nepovazujes. Tak porozmýšľaj či vôbec má logiku to, čoho sa obávaš.😄 ak by mu išlo len o jedno, o trofej, o triumf, o hocičo.. nehľadal by práve tie nadpriemerne atraktívne? Nepokúšal by sa dostať práve takú do postele a vyhrať nad konkurenciou? Práveže o tie menej atraktívne ženy môže mať taky chlap úprimný záujem, keďže nerobí to preto, aby sa s nimi chválil a "vyhral" nad inými muzmi. Aj keď stále trvám na tom, že vôbec to tak nemusí byť, ze on je taký atraktívny ako píšeš a ty priemer. Môžeš byť pre neho ty atraktívna žena.

autor
16. dec 2023

@bbshop trofej bolo myslene v prenesenom slova zmysle, tym som myslela akukolvek zenu, ktora mu podlahne, nemusi byt iba vystavny kus, po precitani viacerych nazorov som milo prekvapena, ze vacsina sa priklana k nazoru, ze to moze byt uprimny zaujem

autor
16. dec 2023

@madeincssr presne o tejto situacii pisem, ale tak na prehodnotenie nie je nikdy neskoro, precitala som si viacere zaujimave dovody, ktore ho mozu ku mne tahat

rony2255
Autor odpoveď zmazal
bbshop
16. dec 2023

Mnoho mužov nepozerá len na to či je žena vyslovene pekná alebo nie. Dôležitá je tvoja charizma, vyžarovanie, vôňa, chôdza, prejav, rec tela..čokoľvek ho môže priťahovať o čom nemusíš ani tusit.

katkami123
16. dec 2023

A čo sa stane, aj keby zbieral trofeje? Veď je to o tebe, snáď sa budete postupne spoznávať, či? A podľa toho to zistíš. Môže ich zbierať, nemusí. Zistíš to jedine tak, ze spolu budete.

Podľa mňa máš problém ak sa bojíš začať vzťah alebo asi skôr spoznávanie s iným chlapom iba kvôli svojmu vzhľadu. Asi si si musela v živote prejsť buď veľkými sklamaniami, alebo ti niekto príliš pošliapal sebavedomie, pripadne ti ho stále znižuje keď riešiš takéto veci a neveríš si. Trofejou mozes byť kľudne ani nie kvôli vzhľadu, ale nemusíš mu zapasovať povahovo, tých možnosti je veľa.

katkami123
17. dec 2023

A trofejou mozes byť aj pre úplného škaredníka.

nenne27
19. dec 2023

@yanni nic si z toho nerob.vypisovat tu fuj na akykolvek typ cloveka na zaklade vzhladu svedci len o urovni tej "damy" je to primitivne.keby tu niekto napisal ze :fuuuj cierni ludia su nechutni"tak by to bolo asi aj na kriminal.na blondakov kuceravych zatial kydat moze :D

autor
28. dec 2023

@katkami123 ved nie je problem, ak vztah nevyjde, su stovky veci, ktore nemusia klapnut, ale nerada by som sa dostala do situacie, ze po case zisti, ze vlastne mu vyhovujem iba psychicky ale nie fyzicky

autor
28. dec 2023

@bbshop ano, chapem a suhlasim, asi to bude tymito nefyzickymi vecami, ktorymi vyhovujem, kedze z hladiska fyzickej predispozice tam velke prednosti nie su, ale asi treba sa od toho odosobnit, aj ked je to pre mna narocne, hrat sa na sebavedomu, ked taka nie som, je extra drina

autor
28. dec 2023

@rony2255 ano, hovorim s nim na rovinu, v com vidim prekazky, on v podstate popisuje podobne veci ako su zmienene v tejto diskusii, preco si vybral mna, ale stale je pre mna tazke zbavit toho pocitu, kedze nie som vcerajsia, ze musi ta ten clovek pritahovat aj fyzicky, aby fungoval aj intimny zivot, ale suhlasim ze musim tieto myslienky v sebe potlacit a zbavit sa ich a pripustit ze ma zmysel ist do tohto vztahu

alalajka
28. dec 2023

Pre aké konkrétne veci si vybral teba?

kate211
28. dec 2023

A definicia pojmu 'velmi atraktivny muz' ????

bbshop
28. dec 2023

Keďže prešlo dosť času od založenia diskusie predpokladám, že sa to medzi vami už niekde pohlo.. či?

autor
28. dec 2023

@kate211 tak nato nie je presna definicia, ale ten o ktorom pisem ja je taky, za ktorym sa zeny otacaju, vyhladavaju jeho spolocnost, fotogenicky

autor
28. dec 2023

@bbshop je to vsetko v zaciatkoch zatial

autor
28. dec 2023

@alalajka komunikativnost, pozitivny postoj k zivotu, zmysel pre humor, zabavu a pod.

alalajka
28. dec 2023

Si na začiatku písala, že si zažila už vzťah s atraktívnym mužom. Tak to asi nebude náhoda. Možno máš niečo fyzický príťažlivé (môžu to byť napr. oči), čo si len ty neuvedomuješ. Pochybujem, že by ťa takí muži vyhľadávali, len kvôli vlastnostiam, ktoré si opísala.

madeincssr
28. dec 2023

Podla mna, ty si prijemna, mila dievka a on vyhladava tvoju spolocnost, citi sa s tebou dobre. Mozno "dizajnovo" by ti k nemu sedela nejaka modelka/kacicka, ale ci by sa mal s nou o com porozpravat... Vsak tomu daj sancu (bez ponahlania sa niekam), clovek nikdy nevie, kedy/kde stretne svoju druhu polovicu.

autor
28. dec 2023

@alalajka zas nie su to zastupy muzov 😊 su to dvaja s odstupom niekolkych rokov, ale suhlasim, tiez mi tie vlastnosti pridu malo, tak bude tam asi nejake fyzicno, ktore ja nevidim 😂

bbshop
28. dec 2023

Určite tam bude fyzicno, ktoré ty nevidíš😅 nikto samého seba nepovažuje za až tak atraktivneho. Jedine, keď je narcis..Dokonca ani ten chlap sa nemusí cítiť krajší ako ty. Určite sa mu páčiš len ty sama voči sebe si kritická

lili1313
28. dec 2023

Jasne, že je tam aj fyzicno, ale tak čo ti ma v začiatkoch randenia povedať "mám fetiš na malé/ veľké kozy", "vždy sa mi pacilo keď mala žena vacsi nos", "tvoj predkus je sexy" atd., dopln si čím disponujes. Ešte by si sa urazila a pritom mu to môže naozaj pripadať sexy. Také to, čo ti hovori je bezpečná rovina.

katkami123
28. dec 2023

Mozno máš cici aj rici a to sa mu páči, to len my zeny si myslíme, ze musíme byt XS. Môj chlap bol zo mna najviac hotový, keď som po pôrode pribrala z XS na M. A žiadna žena nie je škaredá, keď sa zverí do ruk odborníkov - dobrej kozmetičky, kaderníčky. Zas určite tam je fyzično z jeho strany, to sa neboj. Skôr viac by si si mala poriešiť svoje sebavedomie a kto ti tieto kraviny ako máš chlapa ďaleko nad svoj level, hovorí. Lebo to nebude dobrá osoba.

poppy22
28. dec 2023

akoze ci ta chce len na sex? ved podla toho ako pises aky je atraktivny, tak ten si na zarezy bude hladat len sexikocky...ak sa mota okolo teba tak mozno je v tom aj cosi viac...fakt si tak malo veris?...

Strana
z4