icon

Zdieľané byvanie ex partnerov kvôli deťom

11. mar 2022

Aký máte názor na zdieľané byvanie ex partnerov kvôli deťom? Netvorime už pár, ale z dôvodu, že nechceme striedavku, nám vyhovuje bývať spolu kým sú deti malé. Tiež nižšie náklady na bývanie, a je to oveľa lepšie logisticky, nemusíme si deti menit, nosiť... Deti vedia, že už netvorime pár, v podstate tu striedavku máme, ale bývame v jednom byte. Každý má svoju izbu. Nám to prišlo ako najlepšie riešenie nateraz, nebude to tak navždy samozrejme.

Strana
z4
autor
12. mar 2022

@veronikastrickova K Benovi? Tam ale boli iné dôvody na rozchod. Ja som ju videla plakať, že ako veľmi sa snažila udržať manzelstvo s Marcom, otcom deti, bola s ním 10r a ako veľmi sa trápila... Ako chcela udržať rodinu kvôli deťom.

To, že nežijem život hollywoodskej hviezdy mi je jasné, ale môžeme sa inšpirovať ako to riešia tí, čo majú tie najlepšie možné, iné možnosti ako my.

betulinka1
12. mar 2022

@panelacikova neboj to uz tie prve deti mali 16 rokov. Pozri situaci moze nastať milion, neda sa na vsetko pripravit a vsetko naplanovat. Kazdy clovek si zije zivot po svojom. Ani v úplnej rodine su neni deti bez traumatickych zážitkov, uplna rodina ti nic negarantuje. Cize to netreba tak prežívať cele.

lilke
12. mar 2022

Ak sa nehadate, dokážete existovať vedľa seba pokojne a rozumne, je to OK. Ale ak su medzi vami spory, radšej ďalej od seba. Mala som v triede dievča, súrodenci na škole - rodičia spolu v jednom byte, ale robili si natruc. Decká boli z toho traumatizovane.

dominikamacakova
12. mar 2022

Moji svokrovci tak žijú. Podľa mňa v pohode. Ono, deti ani nepocítili, že sa rozviedli. Samozrejme návštevy opačného pohlavia sú zakázané. Žijú takto už dlhé roky 😂

miadi
12. mar 2022

Ahoj necitala som viac ako prvu stranu nejak ma tie protipolne nazori odradili .. poviem ti ale ten moj. Moze ti byt jedno co si mysli okolie. Dokonca by si obcas ex mohla pouzit na sex je to len vasa vec .. ale toto riesenie nerataj stym ze kym budu mat deti trebars 10-12r . Lebo nikdy nevies co sa moze stat. Teraz je to fajn ok vychadzate. No nevies mozno o rok si muz najde frajerku.. a hnet to bude ine a nemusi to vyhovovat ani jednemu takto zit. Cize to ber Skor chvilkovo. Zatial si setri na svoje byvanie .

autor
13. mar 2022

@miadi frajerku už ma a ja to tak aj beriem dočasne. Presne, pripravujem sa na odchod aj finančne, ale samozrejme, keď som sa s ním rozchadzala, nepredpokladala som tento scenár, že zostaneme spolu bývať, rátala som s hypotékou alebo podnajmom. Uvidíme čo bude, zatiaľ si však myslím, že toto je najlepšia možnosť - teraz, nie navždy.

Strana
z4