icon

Žena a poľovačka

9. okt 2025

Zdravím , potrebujem neviem či poradiť skôr si vypočuť len názor. Mám priateľku ktorá od detstva chodí s otcom na poľovačky , s čím ako takým nemám problém , nech idú , nech idú na posed , nech sú kľudne aj do rana , ja sa kľudne postarám o deti všetko prichystam ale mám problém so spoločnými polovackami kde je jej otec ona a ďalších 50+ chlapov. Strašne sa cítim z toho zle a nekomfortne . Trápi ma to riešil som to s ňou aj z dôvodu že predtým si písala s poľovníkom ( počas minulého vzťahu ) a keď brala otca na polovnicku akciu tiež sa dala do reči s jedným a písali si pár dni . Keď som ju požiadal že môže chodiť a otcom na poľovačky ale nech nechodí na spoločne lebo to nedávam a je možné že radšej budem sám ako toto zažívať povedala mi že sa toho nevzdá . Tak neviem čo robiť? Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať .

Strana
z4
nicoletta98
9. okt 2025

veď každá žena ma nejaké hobby.. niektoré chodia do fitka, tanec, vselico možné. Niektoré, ako aj ja, sú v práci na 95% s mužmi. Pomaly, aby si ju zamykal doma.. kto ta chce podviesť, tak ta podvedie aj keď si s ním/ňou 24/7. Keď tam nie je dôvera, tak na čo taký vzťah?

haley7897
9. okt 2025

@anonym_autor pisala si s inymi aj pocas vasho vztahu? Tym, ze je to otec/dcera akcia by som za tym nic zle nevidela. Chapem, ze sa nechce vzdat jej hobby, tym skor, ze ju to spaja aj s jej otcom. Ak nikdy pocas vasho vztahu tvoju doveru nenarusila, naozaj by som ti odporucila na nu netlacit a nestavat ju do obrannej pozicie len preto, ze ty si predstavujes co vsetko by sa mohlo teoreticky stat. Akurat ju tym odradis a zacne (opodstatnene) prehodnocovat ci takyto vztah potrebuje.

anonym_abc8fa
9. okt 2025

To si zase ty? Dnes si tu mal dve témy a obe si vymazal, ze? Priatelka si nemoze s nikym pisat a nechce ti ukazat spravy, tak?

autor
9. okt 2025
@haley7897

@anonym_autor pisala si s inymi aj pocas vasho vztahu? Tym, ze je to otec/dcera akcia by som za tym nic zle nevidela. Chapem, ze sa nechce vzdat jej hobby, tym skor, ze ju to spaja aj s jej otcom. Ak nikdy pocas vasho vztahu tvoju doveru nenarusila, naozaj by som ti odporucila na nu netlacit a nestavat ju do obrannej pozicie len preto, ze ty si predstavujes co vsetko by sa mohlo teoreticky stat. Akurat ju tym odradis a zacne (opodstatnene) prehodnocovat ci takyto vztah potrebuje.

@haley7897 no spravila veci ktoré narušili moju dôveru ale nemôžem povedať že by šlo vyslovene o podvádzanie respektíve niečo v tomto . Ale ja nerozumiem prečo dávať možnosť vstupovať chlapom do nášho života , ja jej neberiem hobby s otcom nech idú na posed , keď odídu na dva dni nie kam na sever kľudne ale nech nechodí medzi iných chlapov . To je kompromis

anonym_9ba27f
9. okt 2025

Aký problém deti k babke a choďte na poľovačku spolu?
Aspoň ju budeš na posede zohrievať.

Keby ty si chodil cez noc na ryby čo ti má povedať, že to bez teba nedáva?

enmery
9. okt 2025
@anonym_autor

@haley7897 no spravila veci ktoré narušili moju dôveru ale nemôžem povedať že by šlo vyslovene o podvádzanie respektíve niečo v tomto . Ale ja nerozumiem prečo dávať možnosť vstupovať chlapom do nášho života , ja jej neberiem hobby s otcom nech idú na posed , keď odídu na dva dni nie kam na sever kľudne ale nech nechodí medzi iných chlapov . To je kompromis

@anonym_autor Ona tam nechodí za chlapmi, ale poľovať. Môže ísť do obchodu, do práce, kde sú tiež chlapi? Popracuj na svojom sebavedomím, ak niekoho uviažes doma o radiátor namiesto večnej lásky Ťa znenávidí a zdrhne pri prvej príležitosti. Na to, aby Ťa podviedla, fakt nepotrebuje poľovačku, stačí jej otvoriť instagram napr. Takže ak zavažným spôsobom narušila Tvoju dôveru, tak to ukonči alebo prekusni a nedávaj jej takého choré ultimátum, lebo ju tým doslova od seba odoženieš.

haley7897
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bud teda specificky. Ake veci, co narusili doveru?
A k tomu druhemu; dava inym chlapom moznost vstupovat medzi vas? Polovnictvo je hobby ktoremu holduju zvacsa muzi. Stavila by som sa, ze vacsina su skor rovesnici a znamy jej otca, pochybujem, ze jej otec je v partii 20tnikov. Je tam aj so svojim otcom, neviem ake orgie si predstavujes, ze sa tam deju. Jediny kto vytvara priestor medzi vami si ty, tym ze jej davas nezmyselne a neopodstatnene ultimata. Navyse pises, ze si priatel. Len priatel. Preco by si mal ty vstupovat medzi nu a jej otca a vymedzovat s kym a ako mozu spolocne travit cas? Jediny problem si vytvaras tu vo vlastnej hlave. Nieje fer trestat ju za veci ktore sa ani nestali a len pre tvoje nizke sebavedomie. Odhanas ju od seba.

nicoletta98
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor radšej odíď s týmto zmýšľaním a urobíš jej veľkú službu

anonym_316eb0
9. okt 2025

Na poľovačkách je predsa s otcom. Aj keď sú tam iní, nemá sa tam čo iné stať. Osobne by som sa nevzdala svojich hobby kvôli žiadnemu chlapovi. Choď s ňou a keď ťa to nebaví, nájdi si aj ty hobby, ktoré ťa bude napĺňať. Osobne na tomto nevidím vôbec nič zlé.

bielasovicka
9. okt 2025

@anonym_autor a bývate spolu, či každý u rodičov?

anonym_070229
9. okt 2025

Sa mi paci, ako mu tu vsetky radite, ake on ma nizke sebavedomie a aky je zly, ze ju chce pustit len ked ide s otcom a nechce, aby si vypisovala s cudzimi chlapmi, s ktorymi je mozno v niekde na posede. Takze ak vas partner bude chodit na polovacky, dajme tomu len cisto do zenskeho kolektivu (len koli predstave). Zoberie aj mamu so sebou. Polovacka je velka akcia a obcas cez noc a nebude samozrejme stale s mamou. Bude tam travit noc v posede s nejakou polovnicou a potom si este s nimi bude menit cisla a vypisovat, tak vy poviete: ok, vsak je to jeho hobby. Ale mozno neviete, ako taka polovacka vyzera a ake party sa tam robia. SMEJEM SA. Myslim, ze by ona tiez mala mat trochu pochopenia a aspon nerozdavat cisla a nevypisovat si, ked mu to vadi. Lebo ziadnej z vas by to urcite nebolo jedno, ak by si vas muz vypisoval so zenami z jeho hobby.

anonym_795e05
9. okt 2025
@anonym_070229

Sa mi paci, ako mu tu vsetky radite, ake on ma nizke sebavedomie a aky je zly, ze ju chce pustit len ked ide s otcom a nechce, aby si vypisovala s cudzimi chlapmi, s ktorymi je mozno v niekde na posede. Takze ak vas partner bude chodit na polovacky, dajme tomu len cisto do zenskeho kolektivu (len koli predstave). Zoberie aj mamu so sebou. Polovacka je velka akcia a obcas cez noc a nebude samozrejme stale s mamou. Bude tam travit noc v posede s nejakou polovnicou a potom si este s nimi bude menit cisla a vypisovat, tak vy poviete: ok, vsak je to jeho hobby. Ale mozno neviete, ako taka polovacka vyzera a ake party sa tam robia. SMEJEM SA. Myslim, ze by ona tiez mala mat trochu pochopenia a aspon nerozdavat cisla a nevypisovat si, ked mu to vadi. Lebo ziadnej z vas by to urcite nebolo jedno, ak by si vas muz vypisoval so zenami z jeho hobby.

@anonym_070229 pravda
Ani mne by sa to nepáčilo

haley7897
9. okt 2025
@anonym_070229

@anonym_070229 z tvojho komentara si vyberam tu cast kde spominas, ze sa ti to paci. Rado sa stalo 😘

anonym_92eacb
9. okt 2025

Dostala som pozvanie na rande pri behu, na káve s kamoškou, cestou zo škôlky, vo fitku... to koľko pochvál len tak od random mužov von som dostala ani nehovorím. Dokonca s jedným pánom som dnes kecala asi 15 minút, lebo bol veľmi zaujímavý. Keby sa na to môj muž pozeral ako ty, tak sedím celé dni doma 🤣.

chrobak7
9. okt 2025

@anonym_autor Kúp si rybársky lístok a ty chodievaj na ryby. Alebo z teba hovorí žiarlivosť?

vorkola
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A preco nemozes ist aj ty?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_070229
9. okt 2025

@anonym_autor Uz davno si si mal spravit polovnicky a chodit s nimi

osvali
9. okt 2025

Zakazovať asi nie je správne, každý má svoj koníček a aj ona musí niekde vypustiť hlavu ale na tie spoločné by som jednoznačne chodila s ňou

nicoletta98
9. okt 2025
@anonym_070229

@anonym_070229 pustila by som ho rada a ak by spravil niečo, čo do vzťahu nepatrí, tak by som to ukončila.. take jednoduché to je. Nebudem obmedzovať mojho partnera, je to dospelý človek a nie decko v puberte, aby som ho niekde mala púšťať či nepúšťať

anonym_9ef1c5
9. okt 2025

Neprestane s tým. Je to súčasť jej života. Robí to odmala. A čím viac jej budeš robiť scény, tým skôr ju naozaj zaujme niekto iný. Toto sa jej ale skutočne môže stať hocikde. Ak bude chcieť, tak pôjde. Nuž, blbá situácia.

anonym_489afc
9. okt 2025

Niečo sa mi na celom príbehu nezda. Mám krstného aj uja poľovníka aj všetkých bratrancov. Krstný má iba dcéry, a jednu ktorá mala záujem si od mlada bral so sebou. Poznám len jedinú poľovnícku ju, tak mám možno strešné predstavy, ale ona by sa nedala dokopy BS chlapom ako si ty ba vonkoncom by s takýmto chlapom nemala deti.

anonym_ea6c8e
9. okt 2025
@anonym_489afc

Niečo sa mi na celom príbehu nezda. Mám krstného aj uja poľovníka aj všetkých bratrancov. Krstný má iba dcéry, a jednu ktorá mala záujem si od mlada bral so sebou. Poznám len jedinú poľovnícku ju, tak mám možno strešné predstavy, ale ona by sa nedala dokopy BS chlapom ako si ty ba vonkoncom by s takýmto chlapom nemala deti.

@anonym_489afc ja poznám dve poľovníčky. Jedna má ale 60 rokov a druhá sice 28, ale deti ešte nemá 😃 myslím, že ani len priateľa 😃

ankare
9. okt 2025

@anonym_autor chápem Ťa, tobôž, ak máš s ňou zle skúsenosti.

terry658
9. okt 2025

@anonym_autor a keby tvoja žena povedala,, že Ťa nepustí do kostola lebo je tam viac žien ako mužov. Alebo do obchodu. Tak by si to toleroval? Ak Ťa partner chce podviesť tak podvedie. Či už v kancli alebo lese.
Skôr by som popracovala s nejakým psychológom na tvojej neistote. To ženy veľmi odrádza.

anonym_982361
9. okt 2025

Klasický MK a rovnica žena je Boh a muž je nič. Keby toto písala žena, že jej muž by chodil do ženského kolektívu a vypisoval si so ženami, už by tu boli rady rozveď sa s ním, odíď , nemá čo chodiť so ženami, ked je ženatý a už vôbec si s nimi písať. Už tu boli diskusie, kde muž bol rybár a nevenoval sa žene lebo bežal na vikend na ryby a ženu to nebavilo a komentáre rozved sa, odid. By som sa pozrela, ako by všetky hrdinky nechali muža so ženami v noci a ešte ich aj pochvalili keby si s nimi vypisovali.

enmery
9. okt 2025
@anonym_982361

Klasický MK a rovnica žena je Boh a muž je nič. Keby toto písala žena, že jej muž by chodil do ženského kolektívu a vypisoval si so ženami, už by tu boli rady rozveď sa s ním, odíď , nemá čo chodiť so ženami, ked je ženatý a už vôbec si s nimi písať. Už tu boli diskusie, kde muž bol rybár a nevenoval sa žene lebo bežal na vikend na ryby a ženu to nebavilo a komentáre rozved sa, odid. By som sa pozrela, ako by všetky hrdinky nechali muža so ženami v noci a ešte ich aj pochvalili keby si s nimi vypisovali.

@anonym_982361 Ty chápeš o čom on píše?Že tam chodí jeho frajerka trtkať 50 chlapov a jej otec sa na to pozerá?Ak ho sklamala opakovane, je hlúpy, ze pokračuje vo vzťahu. Aby ho podviedla, fakt nepotrebuje ist do lesa s otcom!Veď sa už niektoré spamätajte, zatvoriť doma ju ma?V práci ho nepovedie, v škole? Po nákupe?Nebudete si vypisovať s XY mužmi na instagrame napr.

anonym_4c6bc3
9. okt 2025

konicek ako konicek to ano beriem.Ale to ze si vypisuje s nimi a rozdava im cisla kade tade to by sa veru nepozdavalo ani mne.A myslim ze nikomu by to nepadlo dobre.Ale je tu plno hrdiniek keby sa to deje im ale v opacnom garde tak by preglagali horke sliny

tundra
9. okt 2025

@anonym_autor napisal si:
"Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať ."
To vazne si napisal a myslel si,ze sa vzda konicka
na ktorom vyrastla od detstva?Mam pre teba zlu spravu,kazdy rok zacina polovna sezona od polovice maja odstrelom srnca.Hlavna sezona je od augusta do konca roka.Pokial je vašniva polovnička a zucastnuje sa sp.akcii,tak tvoja žlč praskne od zlosti.A som presvedceny,ze skôr,ci neskôr,si ulovi partnera, s ktorym budu polovnictvo spolocne zdielat.Takze,ano moja rada, vyser sa na to,najdi si taku,co ta bude doma cakat 24/7 ....
Okrem ineho aj poľujem,takze viem o com pisem. Šanca,ze by priatelka zavesila svoj konicek,kvôli tebe na klinec, sa rovna nule.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4