icon

Žena a poľovačka

9. okt 2025

Zdravím , potrebujem neviem či poradiť skôr si vypočuť len názor. Mám priateľku ktorá od detstva chodí s otcom na poľovačky , s čím ako takým nemám problém , nech idú , nech idú na posed , nech sú kľudne aj do rana , ja sa kľudne postarám o deti všetko prichystam ale mám problém so spoločnými polovackami kde je jej otec ona a ďalších 50+ chlapov. Strašne sa cítim z toho zle a nekomfortne . Trápi ma to riešil som to s ňou aj z dôvodu že predtým si písala s poľovníkom ( počas minulého vzťahu ) a keď brala otca na polovnicku akciu tiež sa dala do reči s jedným a písali si pár dni . Keď som ju požiadal že môže chodiť a otcom na poľovačky ale nech nechodí na spoločne lebo to nedávam a je možné že radšej budem sám ako toto zažívať povedala mi že sa toho nevzdá . Tak neviem čo robiť? Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať .

anna777115
10. okt 2025

Poĺovnici sú kapitola sama o sebe. Viem o čom píšem jedného mám doma a som s ním už dvadsať rokov. Sams seba sa niekedy pýtam, či to stálo za to, sa takto prisposobovať a obmedzovat. Stále tvrdím, že nie každý to dá. Je to zrejme nahorši koniček, čo sa týks rodiny a partnerstva. Vedela, by som okolo toho veĺa napísat, ale možem ti povedať len jedno, že keby som na začiatku vedela, čo ma čaká a čo všetko vzťah s takymto človekom obnaša, už by som do toho nešla.

anna777115
10. okt 2025
@anonym_9ba27f

Aký problém deti k babke a choďte na poľovačku spolu?
Aspoň ju budeš na posede zohrievať.

Keby ty si chodil cez noc na ryby čo ti má povedať, že to bez teba nedáva?

@anonym_9ba27f To sa nezlucuje s rodinnym životom, kde su už deti. Ešte ok ked su partneri sami bez detí.

anna777115
10. okt 2025
@chrobak7

@anonym_autor Kúp si rybársky lístok a ty chodievaj na ryby. Alebo z teba hovorí žiarlivosť?

@chrobak7 A o deti, by si sa im išiel starať ty?

anna777115
10. okt 2025
@tundra

@anonym_autor napisal si:
"Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať ."
To vazne si napisal a myslel si,ze sa vzda konicka
na ktorom vyrastla od detstva?Mam pre teba zlu spravu,kazdy rok zacina polovna sezona od polovice maja odstrelom srnca.Hlavna sezona je od augusta do konca roka.Pokial je vašniva polovnička a zucastnuje sa sp.akcii,tak tvoja žlč praskne od zlosti.A som presvedceny,ze skôr,ci neskôr,si ulovi partnera, s ktorym budu polovnictvo spolocne zdielat.Takze,ano moja rada, vyser sa na to,najdi si taku,co ta bude doma cakat 24/7 ....
Okrem ineho aj poľujem,takze viem o com pisem. Šanca,ze by priatelka zavesila svoj konicek,kvôli tebe na klinec, sa rovna nule.

@tundra Diviak sa strieĺa celoročne, takže to urcite nie je len od maja.

anonym_465920
10. okt 2025

Vy vôbec aj čítate čo píše? 😄On jej nezakazuje jej hobby ale ona je si tam ide berie od kadejakých čísla a potom si píšu... To ma akože čo znamenať? Otázka je ci vážne ju baví ta poľovačka alebo len dobrý argument na spoznanie sa s chlapmi 😒
Keby vaši muži si tak dávali čísla kadejakej z ,, hobby,, a písali si spolu ťažko pochybujem že by ste to mali na háku 🤔

anonym_bd5a5d
10. okt 2025
@tundra

@anonym_autor napisal si:
"Či to nechať tak a trápiť sa alebo radšej odísť od niekoho kto nie je ochotný sa tohto vzdať ."
To vazne si napisal a myslel si,ze sa vzda konicka
na ktorom vyrastla od detstva?Mam pre teba zlu spravu,kazdy rok zacina polovna sezona od polovice maja odstrelom srnca.Hlavna sezona je od augusta do konca roka.Pokial je vašniva polovnička a zucastnuje sa sp.akcii,tak tvoja žlč praskne od zlosti.A som presvedceny,ze skôr,ci neskôr,si ulovi partnera, s ktorym budu polovnictvo spolocne zdielat.Takze,ano moja rada, vyser sa na to,najdi si taku,co ta bude doma cakat 24/7 ....
Okrem ineho aj poľujem,takze viem o com pisem. Šanca,ze by priatelka zavesila svoj konicek,kvôli tebe na klinec, sa rovna nule.

@tundra ale jemu ide len o tie spoločné poľovačky, nie vzdať sa koníčka. Tých spoločných polovaciek je par do roka. Tak neviem ci sa to dá zniesť ci nie.

Jedna alebo par žien vo vacsom mužskom kolektíve je riadny zahul, niektorí su fakt hrozní, skor poluju na tu zenu ako na zver. Ked si to otočím opačne, žeby mal muž ist medzi 50 žien, kde majú spoločnú záľubu, potom aj alkohol, no neviem neviem ci by som to zniesla, skor nie ako ano.

kiki68
10. okt 2025

Zena tam poluje na iny typ vysokej a doma by tiez rada vystaveneho parohaca? Tak to, ze chodi na polovacky ok, ale ze si berie cisla a pise to ne.

motylik2559
10. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, ako tak citam, tak su tu rozne nazory...No ale podla mna tak ako pises autor, konicek jej nezakazuj, ale skus to s nou dohodnut tak, ze aby skratka nebrala cisla od chlapov a nasledne si s nimi nepisala-lebo to sa mi zda uz cez a kedze ma odmalinka hobby ake ma, tak by aj ona mala spravit aspon tento maly kompromis a nevypisovala potom s kadekym. To je podla mna najmenej co moze pre vas spravit, teda pokial tam ozaj chodi preto,ze ju to stale bavi tak, ako ked bola mala. Ano je pravda,ze na chlapov moze natrafit kdekolvek ako tu pisu mnohe, ale zas je rozdiel, ked tam len s nimi pokeca, nic viac, a nebude potom si od nich pytat cisla a vypisovat-toto by sa myslim tiez nepacilo ziadnej zene, kebyze je to v opacnom garde. Takze zatial byt tebou vztah nezahodim, ale skus si s nou sadnut a VKLUDE normalne ako dospelí si vykomunikovat, ze skratka ok nech hobby ma, ale nech si nepyta cisla a nepise si s nimi, lebo ze takto malo by uz pre vas spravit mohla, ze ta to zranuje, ze ju lubis a nechces, aby sa medzi vami prelomila dovera. Skus jej to takto pekne vysvetlit a uvidis ako zareaguje. My ju nepozname cize tazko budeme niekoho hodnotit, ale ty ju poznas a podla jej reakcie zistis, ci je schopna takeho maleho kompromisu. Drzim ti palce.

anonym_4eb441
10. okt 2025

Ženy, autor píše o 2 prípadoch, nie že si partnerka vypisuje s každým a zbiera čísla. To už vo vzťahu je nevhodná komunikácia s opačným pohlavím?
Autor, ja osobne chodím rada celoročne do sauny. Neviem ci vies ako to tam vyzerá, ale väčšinu saunujucich tvoria muži, často som tam jediná žena. V saune ma možno niekto zahliadol aj nahú no na to tam nechodím, manzelovi som verná a tak to aj ostane. Iní chlapi sa tam často premávajú nahí no mna ostatni nezaujímajú, mam oci len pre mojho. Keď sa mi niekto bežne ludsky prihovorí tak prehodím pár slov, keď niekto dobiedza tak ho rýchlo schladim...a môj manžel to vie. Občas ideme aj spolu, no väčšinou je doma s deťmi. Verí mi a sam ma posiela nech idem, lebo vie ze je to pre mňa forma relaxu. A keď som oddychnuta tak aj on z toho profituje a celá rodina tiež.

moonlight1210
10. okt 2025
@anonym_982361

Klasický MK a rovnica žena je Boh a muž je nič. Keby toto písala žena, že jej muž by chodil do ženského kolektívu a vypisoval si so ženami, už by tu boli rady rozveď sa s ním, odíď , nemá čo chodiť so ženami, ked je ženatý a už vôbec si s nimi písať. Už tu boli diskusie, kde muž bol rybár a nevenoval sa žene lebo bežal na vikend na ryby a ženu to nebavilo a komentáre rozved sa, odid. By som sa pozrela, ako by všetky hrdinky nechali muža so ženami v noci a ešte ich aj pochvalili keby si s nimi vypisovali.

@anonym_982361 ale vsak sa tiez moze rozviest a odist. Co ho dakto pri nej drzi? Nepaci sa mu, moze ist.
Tak, ako ta zena od rybara.

Kde vidis nepomer a nadrzovanie?

anna777115
10. okt 2025
@moonlight1210

@anonym_982361 ale vsak sa tiez moze rozviest a odist. Co ho dakto pri nej drzi? Nepaci sa mu, moze ist.
Tak, ako ta zena od rybara.

Kde vidis nepomer a nadrzovanie?

@moonlight1210 Ono sa už ťažšie odchádza, keď sú tam deti. Je to jeden z mála koníčkov, ktorý sa veĺmi nezlučuje s rodinnym živitom. A keď už, tak vždy, je ten hlavny ťahúň v rodine partner poĺovníka.

alenka58
10. okt 2025

pre vydatú ženu to nie je dobý koníček, škoda že aj ty nie si poľovník

anna777115
10. okt 2025
@alenka58

pre vydatú ženu to nie je dobý koníček, škoda že aj ty nie si poľovník

@alenka58 No to by boli chúdatká tie deti.

grof_monte_christo
10. okt 2025
@anna777115

@alenka58 No to by boli chúdatká tie deti.

@anna777115 Môj priateľ je poľovník, ale my nebývame spolu, ani už neplánujeme rodinu. V tomto čase je takmer každý deň na posede 🫣. Neskoro do noci a ráno na 6 do práce. Aj u vás je to teraz takto?

anna777115
10. okt 2025
@grof_monte_christo

@anna777115 Môj priateľ je poľovník, ale my nebývame spolu, ani už neplánujeme rodinu. V tomto čase je takmer každý deň na posede 🫣. Neskoro do noci a ráno na 6 do práce. Aj u vás je to teraz takto?

@grof_monte_christo Ja, by som mohla telenovelu natočiť, čo som ja zažila s mojim mužom za dvadsať rokov spolocnehoho živita a poĺovnictvo na prvom mieste. Ak možem poradiť, kto je aspoň trichu rodinne založený a chce svoj voĺný čas traviť po boku partnera a deti, nech do vzťahu s poĺovnikom nejde.

anna777115
10. okt 2025
@grof_monte_christo

@grof_monte_christo Aj moj byva aj do druhej vonku, teraz bol spl a potom rano o piatej ide do roboty a to má prácu, ktorá vyžaduje postreh. No, ale ja som tá zlá, nechápavá a netolerantná. No či ti poviem, tohto sa oni nikdy nevzdaju a neustupia ani keby motyky padali To je uplna posadnutosť. Ja mam rada prirodu, les a chapen aj nutnosť regulacii, ale toto je už na ukor svojej vlastnej rodiny

anonym_6001d6
10. okt 2025

Tu je zas poprezliekanych kabatov

anonym_c7448e
10. okt 2025

Poľovníka a Rybára ani keby boli poslední na svete by som nechcela.Oni žijú len pre svoje hobby, nezlučiteľné s rodinou, nie sú rodinne založení, rodinu majú len aby to v spoločnosti vyzeralo, ináč by sa najradšej oženili so zvieratami, rybami.Lutujem každú jednu ženu ktorá má takého muža.Za mňa veľké nie.

greywolf
10. okt 2025

@anonym_autor sprav to iste ak nechape, najdi si kamaratky a chod s nimi do rana vonku na akciu. 🙂 bud pochopí alebo jej robi dobre ked ziarlis

haley7897
10. okt 2025
@greywolf

@anonym_autor sprav to iste ak nechape, najdi si kamaratky a chod s nimi do rana vonku na akciu. 🙂 bud pochopí alebo jej robi dobre ked ziarlis

@greywolf ak by mal urobit to iste, musel by ist "na akciu" s jeho mamou a jej kamaratkami... idealne sa spolu prihlasit na bingo alebo club hackovania...

greywolf
10. okt 2025
@haley7897

@greywolf ak by mal urobit to iste, musel by ist "na akciu" s jeho mamou a jej kamaratkami... idealne sa spolu prihlasit na bingo alebo club hackovania...

@haley7897 nezmysel si myslis ze polovnici v klube maju vsetci 50+? U nas na severe je tam mnoho muzov medzi 30-40r . 😉

anna777115
10. okt 2025

A ešte keď mu to vytykam tak mam povedane, ze on za to nemoze, že ja nemám žiadny koniček a on mi nrmože sedieť 24 hodin denne pri zatku. Aby sme sa chapali, ako mi sedi pri zatku pracuje denne 12 až 15 hodin a kazdy mesiac chodi na tyzden k rodicom na opačny koniec republiky. A ešte k tomu, mám aj ja koničky ale skrz ne nezanedbávam rodinu a domacnosť.

anna777115
10. okt 2025
@greywolf

@haley7897 nezmysel si myslis ze polovnici v klube maju vsetci 50+? U nas na severe je tam mnoho muzov medzi 30-40r . 😉

@greywolf Moj muž ma 50 ale polovnicstvu sa venuje, ako prisiel z vojenčiny. Takže niečo po dvadsiatke. Je, to proste zavislosť.

haley7897
10. okt 2025
@greywolf

@greywolf no vsak aj mnoho zien v tom veku hackuje. Uplne orgie este aj s mamou do partie.

anna777115
10. okt 2025
@haley7897

@greywolf no vsak aj mnoho zien v tom veku hackuje. Uplne orgie este aj s mamou do partie.

@haley7897 Ale hačkovanie nezasahuje do chodu domacnisti do partnerstva a spoločne stráveneho casu s rodinou.

haley7897
10. okt 2025
@anna777115

@haley7897 Ale hačkovanie nezasahuje do chodu domacnisti do partnerstva a spoločne stráveneho casu s rodinou.

@anna777115 viem si predstavit, ze by sa nasli chlapi co by s tebou nesuhlasili 🤣

anna777115
10. okt 2025
@haley7897

@anna777115 viem si predstavit, ze by sa nasli chlapi co by s tebou nesuhlasili 🤣

@haley7897 Toto pochopi, len ten ktory má doma(vlastne nemá doma), poĺovníka.

haley7897
10. okt 2025
@anna777115

@anna777115 to je mozne, nieco mi vsak hovori, ze tato tema je viac o ziarlivosti ako o case stravenom na posede. Sam autor povedal, ze nema problem ked ide vyhradne s otcom, problem je jeho ziarlivost ked su tam aj iny muzi...

haley7897
10. okt 2025
@anna777115

@anna777115 to je mozne, nieco mi vsak hovori, ze tato tema je viac o ziarlivosti ako o case stravenom na posede. Sam autor povedal, ze nema problem ked ide vyhradne s otcom, problem je jeho ziarlivost ked su tam aj iny muzi...

tundra
10. okt 2025
@anna777115

@tundra Diviak sa strieĺa celoročne, takže to urcite nie je len od maja.

@anna777115 vidis,to ma nenapadlo🙈.Posledneho som ulovil v r.2013...