Žena v domácnosti: Ako to vnímajú muži?
Chcem sa spýtať na mužov otázka. Vadilo by vám zarábať čisto iba vy a žena by bola doma. Prála upratala varila. Nemôže pracovať kvôli psychickej fobii blokom z minulosti a tiež nechce. Už si odvykla (dlhý pribeh)
Vadilo by vám to kebyže nie je úplne finančné samostatná? Ale ma iba nejaké príležitostne brigády a malinko peňazí? Keď sa podarí podarí. Keď nie nie. Ďakujem za každé info.
@anonym_037c48 hnida lenivá je kto pre teba? Myslím, že z teba ide brutálna závisť pre ženy tu ktoré napísali ze su doma. A muži ich Živía. Lebo musíš asi makať 12 /24 preto si taka zatrpelnuta a hneď urazas a nadávas ľuďom na fóre napr. Ako mne.
Lebo sama zavidíš takym ženám, ktoré nemusia rano vstávať o 5. Mýlim sa? Ide z teba iba zloba a zatrpknutost. Nič iné. A viac na mňa nereaguj ani v mojej téme.
@anonym_autor taki muzi za vodou vacsinou maju doma zivotaschopne a akcne manzelky, ktore pri nich stali od zaciatku, ked spolocne budovali. Povacsinou nepotrebuju doma neschopnu atrapu z ktorej treba ometat prach.
Paci sa. Tema, kde zena nikdy nepracovala.
https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/vdovsky-dochodok-po-policajtovi-ako-sa-vypocita/
Paci sa. Tema, kde zena nikdy nepracovala.
@anonym_cacce4 Cely zivot sediet na riti, a potom sa triast, ci mam narok na jeho dochodok. Krasa.
@anonym_cacce4 Cely zivot sediet na riti, a potom sa triast, ci mam narok na jeho dochodok. Krasa.
@anonym_8d5828 tie zeny sa nezamyslaju, ze o toho oslíka otras sa, raz mozu prist.
Mne by to vadilo, pretoze mna domacnost a deti vycerpavaju omnoho viac nez ta hrozna korporatna kariera (a to som na muzskej, technickej pozicii). Mam rada model 50:50, a to by som mohla byt zenou v domacnosti, manzel by to utiahol a nevadilo by mu to, ale ja som radsej, ked sa pekne doma zapoji. A k zenam, ktore maju deti a staraju sa o ne fulltime bez poriadneho zapojenia manzela, necitim ziadny despekt, pretoze podla mna sa extremne namakaju. Ak je to bezdetný par, je to ich volba a nic ma do toho nie je, ak nebude ani jeden z nich vyciciavat davky v pripade rozchodu.
@patrike Ona hocico urobi v sexe. Mala moslima, ten pchal do kazdej a este aj to mu tolerovala. Ma tu vela diskusii, pisala tu, aky je ten moslim nadrzany, ako vsetko mozne v sexe robia, ale nestaci mu, a sexuje aj s inymi a ona ho tak lubi. Takze ten bohac co ju bude dalsie roky zivit moze mat dokonca aj milenky 😄.
@anonym_037c48
To je ta s HPO, čo tu ma x-tém s tým uchylakom, co vypisuje a posiela nahe fotky zenam na nete?
Je zaregistrovaný na Zoznamkach, Amateroch, sleduje x-zien na Insta
Čo za ten cas, čo ona ide po rožky do obchodu on stihne kopu veci …..s tými zenami?
Raz pisala, že žije v Turecku a je zena domáca.A vždy nový príbeh, niečo pomeni, aj keď jej štylizácia je neprehliadnuteľná ale základná pointa sa nemení, že ma chúťky na iné zeny a ona je už okukana
Vypisuje to po nete, na inych platformách FB,Reddit ..
Je otazne, ci zena so psychickymi diagnozami, neschopna pracovat zvladne rodinu a fungovanie domacnosti. Asi by som sa najskor zamerala na svoj zdravotny stav a riesila to s odbornikmi.
@anonym_autor na toto úplne stačia aj 3 roky materskej. Už tam sa dá ľahko zistiť ako na to ste...
@anonym_autor Celkom jednoducho. Vsetci chcu zenu v domacnosti, nikto nechce karieristku. Budu tlacit svoju zenu, aby zostala doma, kym nepolavi. Ked maju konecne zenu v domacnosti, zacnu ju podvadzat s karieristkou, lebo po 20 rokoch ich vykojene prsia a rozhovory o plienkach a tabletach do umyvacky nudia. A este maju pocit, ze podvadzaju opravnene.
@anonym_autor Celkom jednoducho. Vsetci chcu zenu v domacnosti, nikto nechce karieristku. Budu tlacit svoju zenu, aby zostala doma, kym nepolavi. Ked maju konecne zenu v domacnosti, zacnu ju podvadzat s karieristkou, lebo po 20 rokoch ich vykojene prsia a rozhovory o plienkach a tabletach do umyvacky nudia. A este maju pocit, ze podvadzaju opravnene.
@zorienka28 Aha, takze podvadzaju sa len zienky domace? To ti nevyslo. Muzi podvadzaju, aj karieristky, aj modelky, akekolvek zeny. Visiace prsia maju vsetky starsie zeny. Ak chlapovi prepne podvedie svoju zenu nech je akakolvek.
@zorienka28 Aha, takze podvadzaju sa len zienky domace? To ti nevyslo. Muzi podvadzaju, aj karieristky, aj modelky, akekolvek zeny. Visiace prsia maju vsetky starsie zeny. Ak chlapovi prepne podvedie svoju zenu nech je akakolvek.
@anonym_037c48 Ale ja som nikde nepovedala, ze muzi podvadzaju len zienky domace. Su muzi, ktori podvedu aj Beyonce, a muzi, ktori su nadosmrti verni svojej zienke domacej. Iba som nacrtla taky klasicky model, ktory vidim ako vo svojom okoli, tak na diskusiach tu, teda hlavne tu.
@anonym_037c48 Ale ja som nikde nepovedala, ze muzi podvadzaju len zienky domace. Su muzi, ktori podvedu aj Beyonce, a muzi, ktori su nadosmrti verni svojej zienke domacej. Iba som nacrtla taky klasicky model, ktory vidim ako vo svojom okoli, tak na diskusiach tu, teda hlavne tu.
@zorienka28 Tak ja zase vo svojom okoli vidim, ze muz podvadza v akomkolvek veku a nech ma akukolvek zenu. Zeny nie su vynimky, aj tie podvadzaju. To kto podvedie clovek dopredu nevie, nech robi cokolvek. Ved kolke zeny si myslia, ake maju krasne manzelstvo a muz pichne kde sa da. Jedine clovek musi dufat, ze v jeho manzelstve sa nevera nestane.
@zorienka28 Tak ja zase vo svojom okoli vidim, ze muz podvadza v akomkolvek veku a nech ma akukolvek zenu. Zeny nie su vynimky, aj tie podvadzaju. To kto podvedie clovek dopredu nevie, nech robi cokolvek. Ved kolke zeny si myslia, ake maju krasne manzelstvo a muz pichne kde sa da. Jedine clovek musi dufat, ze v jeho manzelstve sa nevera nestane.
@anonym_037c48 Moja pointa bola, ze muzi si myslia a hovoria, ze chcu jedno, ale v skutocnosti chcu a nahanaju druhe.
Môj muž by bol s tým ok ,nakoľko sám mi navrhol,že možem byt doma . Ale toto ja nechcem,potrebujem aj zmenu aj sa citit ,ze prispievam. Tak robim .

@anonym_037c48 😂 toto si nenechám ujsť, prelustrujem MK
@aperolcek Dobre robis, su tam perly.