icon

Ženy - domasedky

7. máj 2025

Co si myslite o zene ktora ma 4r a 8r , ani raz za 8 rokov neboli s manzelom von na vinko , veceru, nedali este nikdy deti spat k starym rodicom ! (vsetci byvaju do 5 min od seba peso) . Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol…treba sa urcite trosku od deti otrhnut a venovat sa aj vztahu potom tu vypisuju jej podobne zeny . My davame dceru od polroka k rodicom na vikendy aby sme isli na rozne akcie a ani raz nepohltol nejaky zly pocit.

Strana
z4
zuzanita1609
7. máj 2025

Hm a nakoniec to bude tak,že to písala milenka nejakého ženatého pána a takto chce zvaliť vinu na manželku,tak je domasedka 😁

bielasovicka
7. máj 2025
@viestta

@bielasovicka nebolo to v niektorej u Tomaska Ekologa?

@viestta no neviem... Ale bolo to pred par dnami

heln
7. máj 2025
@really8

Dakujeme ze ti zalezi na nasich vztahoch a prisla si nam dat tuto radu. Ja by som este potrebovala recept na segedin.

@really8 ale ved recept na segedin bol vcera v jednej diskusii.... len si nespomeniem v ktorej.

selena_luna
7. máj 2025

O nej si nic nemyslim, ale o tebe si myslim ze strkas nos tam kam nepatri.

selena_luna
7. máj 2025
@heln

@really8 ale ved recept na segedin bol vcera v jednej diskusii.... len si nespomeniem v ktorej.

@heln v tej hanebnej diskusii chudaka co si ani maslo nevie kupit a kradne fotky uzivateliek kona.

domkakvet
7. máj 2025

Ty tiez nebudes mat dokonaly vztah, ked musis riesit co kto a ako, oni su mozno viac spokojni ako ty.

darina77
7. máj 2025
@tiezjedna

a ty si naozaj myslíš, že keby išli na vínko, večeru alebo šupli deti rodičom, tak ten kur*evník by sa choval inak?? Ha ha...

@tiezjedna suhlasim s tebou. Tiez ma zarazila tato autorkina naivna predstava

bielasovicka
7. máj 2025
@selena_luna

@heln v tej hanebnej diskusii chudaka co si ani maslo nevie kupit a kradne fotky uzivateliek kona.

@selena_luna áno áno, už som si spomenula😄

viestta
7. máj 2025
@selena_luna

@selena_luna ja som vedela, ze to bolo v debate nejakeho uboziaka

isis234
7. máj 2025

...citujem...Ide o to ze ona chudak ani netusi kolkokrat ju manzel podviedol… Chudera si ty, že o nej píšeš anonymne na MK. Vieš koľkokrát Teba manžel podviedol?

sono2
7. máj 2025

My máme deti v takomto veku a začali sme akurát teraz. Je to ale komplikovane. Sme v zahraničí. Prázdniny deti na Slovensku netrávia, ale už sme si dvakrát zorganizovali aj lyžovačku aj disko dvakrát celkom čerstvo minulý víkend a pred mesiacom.
Muž ma nikdy nepodviedol. Tým to v prípade tvojej kamarátky nebude a neni to ani ospravedlnenie v prípade muža. Niektorí už na to nie sú.
U nás je to opačne, ja by šla a muž radšej sedí. My mame ale aktívny život. Sme často s kamarátmi, piatky, sobota pravidelne chodíme jesť, sme vonku s deťmi, v lete sme dvakrát pri mori, víkendy kúpalisko, v zime chodíme lyžovať.

gov
Odpoveď bola odstránená
torysheer
8. máj 2025

Ty definuj tvoj pojem ,,domasedka" , lebo niektoré keď ti to napísali tak im píšeš ,,ale teba som nemyslela".
Bola som keď deti boli malé ,, domasedka ", a napriek tomu ma muž (už ex, ale z iných dôvodov) nepodvadzal, zvládala som domácnosť, tri deti...robotu, a aj čas s ním, ešte keď prišli jeho kamaráti na záhradu robila som im langose.
SAMA - NIKDY by som nestrcila deti- už dupľom nie polročné ako zneli TVOJE slová, starým rodičom každý víkend- lebo ved to je ich POVINNOSŤOU?!?!?!
To že ju jej muž podvádza máš odkiaľ? A ten dôvod si si vymyslela ty? Nesúď, lebo budeš súdená

bielasovicka
8. máj 2025
@torysheer

Ty definuj tvoj pojem ,,domasedka" , lebo niektoré keď ti to napísali tak im píšeš ,,ale teba som nemyslela".
Bola som keď deti boli malé ,, domasedka ", a napriek tomu ma muž (už ex, ale z iných dôvodov) nepodvadzal, zvládala som domácnosť, tri deti...robotu, a aj čas s ním, ešte keď prišli jeho kamaráti na záhradu robila som im langose.
SAMA - NIKDY by som nestrcila deti- už dupľom nie polročné ako zneli TVOJE slová, starým rodičom každý víkend- lebo ved to je ich POVINNOSŤOU?!?!?!
To že ju jej muž podvádza máš odkiaľ? A ten dôvod si si vymyslela ty? Nesúď, lebo budeš súdená

@torysheer presne tak.

sevrin
8. máj 2025

Radšej domasedku, ako každý deň ju hľadať, do ktorého šenku zase zapadla.

autor
8. máj 2025
@sono2

My máme deti v takomto veku a začali sme akurát teraz. Je to ale komplikovane. Sme v zahraničí. Prázdniny deti na Slovensku netrávia, ale už sme si dvakrát zorganizovali aj lyžovačku aj disko dvakrát celkom čerstvo minulý víkend a pred mesiacom.
Muž ma nikdy nepodviedol. Tým to v prípade tvojej kamarátky nebude a neni to ani ospravedlnenie v prípade muža. Niektorí už na to nie sú.
U nás je to opačne, ja by šla a muž radšej sedí. My mame ale aktívny život. Sme často s kamarátmi, piatky, sobota pravidelne chodíme jesť, sme vonku s deťmi, v lete sme dvakrát pri mori, víkendy kúpalisko, v zime chodíme lyžovať.

@sono2 ❤️

lucia13022023
10. máj 2025

Ži a nechaj žiť. Ty si dávaj dieťa ku komu len chceš a druhých nechaj na pokoji😁 určite si vyrovnaná a šťastná keď musíš riešiť druhých život na modrom koni

iwesska
10. máj 2025

No to je fakt super hodit na vikend babatko k rodicom,len aby ste si mohli uzivat. To je smutne,ze keby ste to tak nerobili,tak by ta muz podvadzal. Vsak s takym babatkom sa da pekne uzivat aj spolocny cas v trojici. My sme deti nikdy takto k rodicom ani svokrovcom neodkladali a muz ma ani po 20r.nepodviedol. To mi nejako nevychadza🤔

Strana
z4