icon

Ženy, nezakazujte bývalým partnerom stretávať sa s deťmi

31. jan 2024

Ahojte,
Niekedy dávno som sa vyjadril že keby si mám vybrať medzi smrťou a životom bez môjho dieťaťa vyberiem si to prvé.
Nikdy som, však nemyslel že k tomu dôjde.
Svoje dieťa som nevidel týždne- mesiace. Bývala nemá snahu zachrániť rodinu ani šťastie malého dieťaťa 😞
Neviem či si matky, ktoré bránia otcom v styku s deťmi uvedomujú aké to je pre nich. Preto som sa rozhodol napisat tieto slova.
Aj keď váš partner nie je ideálny a ma množstvo chýb, tak nikdy neubližujte cez dieťa. Otec (nech je akýkoľvek) môže respektíve musí to dieťa milovať tak isto ako vy. Každý jeden otec, keď nemá svoje dieťatko v rukách, nemôže ho vidieť, citit či držať..zaživa najhorsie chvile svojho života. Tak ako ste dieťatko spolu splodili, tak ako ste 9 mesiacov spolu čakali na jeho narodenie, tak po narodení je rovnaký rodič ako vy. Jednoducho aj chlapi majú city, emócie a myslím že milujú rovnako ako vy ženy.
Keď môžem za seba poviem, že každé ráno vstávam s plačom a zaspavam rovnako. Každý jeden deň, keď nevidim dieťa je pre mňa tým najťažším v zivote. No každý chlap vládze len istú dobu. Jeden sa na vas vykašle a další si povie, že toto trápenie nemá ďalej zmysel. Silnejší “len zabudnú”, že majú dieťa. Slabší, ktorí si uvedomujú, že život bez niekoho koho milujú nemá ďalej zmysel to riešia inak.
Prosim vas ženy, každá ktorá máte dieťa a vas ex partner ma záujem nikdy mu to nezakazujte.
Všetkým prajem veľa zdravicka a užívajte si každý jeden deň. 🙂

Strana
z2
derdia
31. jan 2024

Klud, hlavne, nerobte nijake urychlene rozhodnutia. To co sa zda nevyriesitelne, sa urcite da vyriesit.
Ja by som sla na sud, a bola neodbytna. Ziadala by som pravo, zenu by som zalovala, volala na policiu...
Atd.
Aj ty to mozes spravit. Nemusis sa vzdat.

tetapetra
31. jan 2024

Pokiaľ je dieťa malé a žena si nepraje stretávanie, tu pomôže len súd. Ale musíš sa pripraviť na to,že dieťa nebudeš stretávať kedy sa ti zachce. A keď je dieťa malinké,ono aj zabudne kto si. A keď bude ešte proti tebe zbrojit,budeš to mať ťažké

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
31. jan 2024

@karolinakr neviem kto to je , odkiaľ je, čo má na ,,rováši,, ale napísala som, že by bolo dobré si vypočuť aj názor druhej strany, nakoľko nevieme iba z výpovede jednej posúdiť, čo ženu k tomu vedie, čo tam bolo.

tykat
31. jan 2024

@karolinakr tiez mi pride ze to je on, rovnaky styl.

janickacrazy
31. jan 2024

No a prečo neprebehol súd? Podal si návrh? Veď ziadaj stretávanie s dieťaťom a súd ti ho priklepne. Bude to síce možno trvať pár mesiacov, ale dockas sa. Viem, že ženy sú všelijaké, môj spolužiak nevidel syna rok, lebo mu stále bránila, ale nakoniec časom sa začal s ním stretávať, keď malý podrástol. Hlavne to nevzdávaj.

Strana
z2