icon

Žiarliaci manžel: Ako zvládnuť vianočný večierok?

8. dec 2024

Manžel si neželá aby som išla na Vianočný večierok u nás vo firme. Hovorí, ze ak pôjdem tak pôjde aj on ku nim a príde domov az ráno na druhý deň. Myslí si, že si do prace chodím hľadať milencov alebo čo, že on vie ako to funguje vo veľkých firmách.
Žiarli, vadí mu aj ako sa obliekam (samozrejme sa neobliekal vyzyvavo) a vadí mu aj že sa do práce ráno upravím… ja už neviem čo robiť, neviem prečo mi toto robí…

vanilkovazmrzka
8. dec 2024

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Tymi redflagmi si mozes otapetovat cely byt.

nynia
8. dec 2024

A kde má byť to vydieranie? Však choď aj ty aj on nevidím v tom ptoblém 🤷🏻‍♀️

nikpa
8. dec 2024

Toto by ma fakt nebavilo riešiť 🙄

retatka
8. dec 2024

Zrejme tebe vadi, žeby išiel aj on na večierok, preto sa ti tým vyhráža.Žiarlivec je hotové peklo vo vzťahu, keď pristúpiš na jeho hru a budeš robiť tak ako on píska, zniči ťa psychicky.On zrejme nemá sebavedomie, výzor, povaha,nič moc,ženy o neho nezavadia tak ti závidí.Tak sa pekne obleč, úprav a utekaj.A následne nech ide on na svoj večierok
Tak to chodí v normálnych rodinách.

h2
8. dec 2024

Choďte obaja. Aké vydieranie, že "keď pôjdeš ty, pôjdem aj ja"?! To by tam ináč nešiel?

autor
8. dec 2024

Neobliekam sa vyzývavo, normálne tričko, rifle, občas legíny a nejaký dlhší sveter, občas šaty, opätky minimálne 😃 úplne obyčajná žena som, aj sa namalujem - malého, očná linka, špirála a obočie… ani s vlasmi nič špeciálne nerobím.
Mne nevadia jeho vianočné večierky, veď chodil aj pominule roky. Nikdy som mu nič nepovedala. Len mi povedal že ak pôjdem ja, tak pôjde aj on a bude do rana. Ale nech ide 🤷🏽‍♀️ ja som na Vianočný večierok ísť ani nechcela ale za tieto výstupy uvažujem že aj pôjdem.
Inak ziarlivy je asi od februára minulého roka, kedy som schudla tak sa asi cíti byt ohrozený. Inak sme spolu už 12 rokov, máme dve deti v školkarskom veku.

terezkaarthuramax
8. dec 2024

Je tu presne opačný prípad takejto situacie. Tam zase zena nechce pustit muža

lenkakravcova
8. dec 2024

@simona92101 nepísala som o klasických bluzkach.. zámerne som tam dala "obtiahnuté" (predné také tie s 🐐🐐 vonku som myslela) 😃

Ale autorka tvrdí, že sa oblieka normálne. Tak nech sa porozprávajú o dôvode, prečo je jej muž taký. Tu v diskusii nič nevyrieši.

pacinka0
8. dec 2024

Asi ide štýl - podľa seba súdim teba, vie ako sa on správa na večierkoch a tebe tým pádom neverí, že to môže byť aj inak.

alex49
8. dec 2024

Už s ním o tom nediskutuj, pred večierkom mu oznám, že tam ideš a nech zabezpečí deti. To je všetko, nebav sa o dovolení, nedovolení.

sissy27
8. dec 2024

Ved nech ide a nie ze do rana, ale nech uz sa ani nevracia… tieto cirkusy moze robit tomu co ho rano obuva, nie mne…

beloved
8. dec 2024

V inej teme nechce slecna pustit na vianocny vecierok priatela, tak nech sa tito dvaja rozvedu, exmanzel sa da dokopy so ziarlivou slecnou a exmanzelka s expriatelom a vsetci budu spokojni 🙂

tenerifka
8. dec 2024

autorka, ale po tomto vsetkom ty na ten vecierok MUSIS ist. Ak teraz ustupis, das mu za pravdu a nikomu to nepomoze, bude sa to pri dalsej moznej situacii stupñovat....
Nech ide on aj do rana, ved aj ty mozes zostat do rana....manzelstvo je o dovere, toto je take detinske, takto sa choval moj ex, ked sme mali 18

mandzula
8. dec 2024

Vie, ze on bude ten, co bude na vecierku prekacovat vsetko, co dycha, tak sa boji, ze aj na vasom vecierku bude takyto typ a budes prekotena. Dost ubohe nastavenie.

lasona
8. dec 2024

Ja byt tebou, tak sa nahodím a idem pekne krásne na večierok. Môže si trhnut nohou

vieronika14
8. dec 2024

Ahoj ved nech ide co je na tom?

sense
8. dec 2024

Ja sa poznám , natruc by som išla a nech ide aj on a nech príde aj ráno ale dospavat nebude

marca12
8. dec 2024

Pan manzel podla seba sudi teba. On sa na vecierku vybujaci a ktovie,co tam robi,ked sa boji teba pustit. Nech ta ani nenapadne neost. Nech si zuri kolko chce,si dospela,svojpravna zena. Zapamataj si,najvacsi ziarlivci su nevernici. Lebo oni dobre vedia preco ziarlia.

isis234
8. dec 2024

@macatt viem, o čom píšeš. Tiež som to rázne ukončila.

deti95060810
8. dec 2024

môj ex bol takýto... časom sa to poriadne zostrovalo. mne to išlo poriadne na nervy.
choď na večierok a on nech ide tiež.

slovakboy
8. dec 2024

Žiarlivec a má nečisté myšlienky, ktoré v ňom vyvolávajú hriešne pocity žiarlenia na tvoj úspech, alebo krásu. Nízke sebavedomie. Sebavedomý spokojný muž je rád, keď sa jeho žena pekne oblieka každý deň. Keď chodí ku kaderníčke, kozmetičke. A dôveruje jej. Ťažká rada. Ty nie si zodpovedná za jeho pocity. Neprovokuj ho schválne, z pocitu hnevu alebo pretože mu chceš ukázať že ty máš pravdu. Ale na večierok vianočný čo je bežná spoločenská udalosť a nie Častá, tak choď. Nie preto, že by si ho chcela provokovať, ale preto že ty máš aj v manželstve právo na svoj život, svoje súkromie, a nemusíš sa riadiť jeho pocitmi, ktoré sú hriešne a teba obmedzujúce. Veď ty máš právo sa uraziť, že ťa podozrieva z jeho predstáv.

alenka58
8. dec 2024

však choď aj Ty aj on, možno aj Ty prídeš ráno aj on

svetlonos
8. dec 2024

Jee paráda! Nájdi tu nedávnu tému, tam robila sceny zena muzovy, lebo u nich kolegyna na vianočnom večierku obstarania až 4 kolegov!
Tak ona nechcela pustiť muza, lebo ved všetci čo niečo vypijú skocia s kolegyňou na vecierku do postele!
Tvoj muz a ona ideálny par, a ty budeš rozumieť s jej muzom aspom ako kamoši na pokecanie 😁.
Keby mi takéto sceny ma robiť manzel tak je co chvíľa ex!

svetlonos
8. dec 2024

No a keď pojde on, just chod na čele tie dva dni na welnes alebo s kamoskou po nákupoch s prespavackou v hoteli. Ráno dajte raňajky a pokojne pomaly domov. No mba by už teda nenastal, hlavne bezdetnu!

kvietok1233
8. dec 2024

Je chorobne žiarlivý. Veď chod a nech ide aj ona a príde aj za dva dni. Nenechaj sa vydierať, lebo ak raz ustupis bude to stále robiť a nakoniec zistíš že tvoj život je len do roboty a domov lebo ta nepustí ani s kamoškou na kávu. Ak bude ďalej vystrájat, opustila by som ho, chorobná žiarlivosť je nebezpečná, mnohí zo žiarlivosti vraždili, ale to sú už iné prípady 😁

ahhola
8. dec 2024

@haggard_222 to sa kedysi hovorilo...
Kto neziarli, ten nemiluje, takze ziarlivci boli velke terno🤣

marcellka32
8. dec 2024

@lenkakravcova prosím ťa, ty si len čítaj mk ale nič nepíš, lebo čo veta, to odveci

romiada
9. dec 2024

Tvoj muž mi pripomina toho žiarliveho typka z Vesnicko ma středisková 🙈 just by som šla na ten večierok, nech sa doma od jedu aj poskladá.

mnamko
9. dec 2024

No ked vie ako to tam chodi tak to tam robi aj on, išla by som,nevh sa aj posere,mne nebude nikto povoľovať kde môžem a nemozem ísť

prasiatko30
9. dec 2024

Moja prva otazka by bola - Co rpbis ty na firemnych vecierkoch ked nechces aby som ja isla? A na firemny vecierok by som urcite isla, este by som mu povedala aby si to uzil na tom svojom a aby sa spraval na tom vecierku tak ako by bol rad aby si sa spravala ty😂😂😂

Ja inaksie nechapem na ake firemne vecierky to chodievaju ti chlapi. Co maju orgie na tych vecierkoch, ked idu vyskocit z koze ked zena povie, ze ide na firemny vecierok.