Žiarliaci manžel: Ako zvládnuť vianočný večierok?
Manžel si neželá aby som išla na Vianočný večierok u nás vo firme. Hovorí, ze ak pôjdem tak pôjde aj on ku nim a príde domov az ráno na druhý deň. Myslí si, že si do prace chodím hľadať milencov alebo čo, že on vie ako to funguje vo veľkých firmách.
Žiarli, vadí mu aj ako sa obliekam (samozrejme sa neobliekal vyzyvavo) a vadí mu aj že sa do práce ráno upravím… ja už neviem čo robiť, neviem prečo mi toto robí…
Väčšinou sú žiarliví tí, čo už podviedli. Vedia preto , čo ich čaká. A hlavne , cele je to jeho problém , do ktorého zaťahuje teba.
@riyadh aha, no super rada 🫡 ďakujem, takú som asi v živote nedostala od ľudí tebe podobných. Ja ani sme na začiatku tejto diskusie nevedeli, či ma s týmto muž autorky problém alebo nie, ale súper že si si kopla. Možno máš tak krajší deň.
@lenkakravcova tak ty si fanaticka, ked ta citam z inych diskkusii, prosim ta prestahuj sa do neakej moslim krajiny a tam "otravuj", tam ta privitaju😁
@riyadh prosiť má nemusíš.😃 A zbytočný komentár. Vieš dobre, že keď už tedaa poznáš z iných diskusii, že tu mám rodinu, takže asi ťažko sa budem niekam sťahovať.
@lenkakravcova niekedy s tebou súhlasím a niekedy nie. Teraz tiez vyhralo nie. Ty reálne nežijes s moslimom, vy ste na tú vieru prešli. Ty ani len netusiš aký život má väčšina týchto žien s moslimom. Si rozmaznavana slovákom v Slovenskej republike. Videla som ženy, ktoré boli nadšené akí su gentlemani a keď došli deti alebo aj manželstvo, ake svine to boli. Napíšem to vulgárne poje.... By aj smrtku na rebriku,kebyze jej nehrkaju kosti
Lebo je zakomplexovaný manipulatívny pablb,ale to musel byť vždy, a väčšinou to robia tí chlapi ,ktorí sami podvádzajú, tu platí podľa seba súdim teba

Autorka, je jedno, či si schudla, ako sa obliekaš, ale čo je toto za manželstvo? On ťa vydiera, ty si nechcela ísť, ale just chceš ísť, len aby si mu urobila zle. Jeho správanie je hrozné, ale to tvoje nie je o nič lepšie.