Žijete s osudovou láskou?
Ahojte,nechcem tu rozprúdiť nejaké vášne ja len tak zo zvedavosti ,či žijete so svojou osudovou láskou ,alebo nie...
Keďže sa dá aj anonymne písať ,tak kľudne napíšte aj váš príbeh 😁
Ja mám 2 deti, 10 rokov manžela (nikdy sme sa nepodviedli ,máme sa radi),aj keď sa hanbím za to,ale aj tak si myslím ,že tá moja osudová láska bola na strednej škole ..
Je to už 20 rokov..ja som bola mladšia o 2 ročníky,chodili sme spolu pár mesiacov ,potom sme boli spolu opäť a po jeho maturite už sme sa nestretli..
Pár krát sme si zavolali ,alebo napísali ,ale už sme sa nestretli..písal mi ešte niekoľko rokov presne o polnoci ,keď som mala sviatok..neboli sme z rovnakého mesta..no a mne ide po rozume celých tých 20 rokov 😊samozrejme ,že nie stále ,je to pár krát do roka ,ale väčšinou po "živom" sne s ním..Tie sny sú vždy plné emócií,také nevypovedane.Vždy v tých snoch plačeme a nechceme sa odlúčit a vieme ,že máme rodiny.
Neviem prečo ,ale vnútorné cítim ,že my dvaja sme si boli súdení ,aj keď to dopadlo inak...
Máte aj vy nejaký príbeh?
ním ..
HM... v mojom prípade to bolo niečo, čo ma asi bude zaujimat do konca života, že čo by bolo keby... Taký zásah bleskom, "láska"? sympatie? príťažlivosť? na prvé stretnutie. Keďže to ale zostalo striktne len v rovine iskier z jednej aj druhej strany, s maximálnym rešpektom vtedajších partnerov jednej aj druhej strany (ktorí sa stali neskôr nasimi manželmi a doteraz sú), nebolo to osudové. A dobre tak. Sem tam sa zamysli človek, ze čo by bolo keby, raz za dva roky si aj zagoogli, a to je tak všetko.. je dobré tak, ako je.
Áno ❤️
@anonym_autor no Osudova laska...Osud = nieco predom dane/urcene...cize osudova laska = ta jedina predurcena..ak by som vnimala, ze niekto z mojej minulosti bol ten pravy=osudovy, preco by som bola s inym ?
Myslim, ze mojim osudom a osudovou laskou je moj manzel. Ale to ci je to tak preveri az zivot sam a na konci sa dozviem (?)
Ja si myslím, že áno. Nie je to prvý vzťah a nebola to láska na prvý pohľad. Rodil sa postupne a stále na ňom pracujeme 🙂
@anonym_autor, prosím ťa, aká osudová láska? Spomienkový optimizmus a pretlak červenej knižnice. Nerozdelila vas žiadna "rana osudu" ani iná tragedia, proste ste sa rozisli, lebo nič "viac" už medzi vami nebolo. Akurát tvoja hlava evidentne v živote postráda romanovu romantiku a prenáša ju do živých snov a bývalý je vhodný objekt. Aj mne sa stáva, že sa mi sníva úplne živý sen s niektorým z bývalých, sú tam city a pocity, ktoré v realite nikdy také neboli a potom je človek celý deň ako mechom udrety a realita je zrazu posunutá. Ale mám našťastie bývalých viac a tak si úlohu osudovej lásky striedajú 🤣 V skutocnosti je tá "najosudovejsia" láska ten, ktorý pri tebe stojí každý deň a ty ho chces trikrát do týždňa zvlášť brutálne zniesť zo sveta, lebo necháva ponožky pri posteli, chrume čipsy pri televízore alebo klepka lyžičkou o šálku zvlášť dlho a nahlas (každý si doplní to svoje)
Osudovou láskou môžeš asi len nazvať niekoho,pri ktorom si skoro celý život, prežili ste toho spolu veľa dobrého,aj zlého a teraz už ako dôchodcovia, starkí si ľahnete ešte stále spolu do postele, chytíte sa za ruky,obijmete,bozkáte a ty môžeš/môžem povedať,že áno,ty si bol/bola moja osudová láska ☺️.
@zuzanita1609 Presne si vystihla naše manželstvo. Stredoškolské Študentská láska, on o dva ročníky vyššie. Na sobáš sme si pockali, lebo štúdium na VŠ.
Predvčerom sme oslávili 57. výročie nášho sobáša. Máme veľkú rodinu, s detmi, vnucatami, ich manželmi, pravnucatami je náš dvadsať. Niekedy si fandím, že sme potomkom boli dobrým príkladom, lebo závady, tiché domácnosti či nebodaj rozvody, sa v našej rodine nekonajú.
Áno, je to vzájomná osudová láska, radi sa k sebe pristúpime, pohľadnice, pobozkame, skrátka sme svoji.
@anonym_autor keby to bol osud ,boli by ste spolu, nič vam v tom predsa nebránilo ... Takže nie nie je to osudová láska
@anonym_autor myslim, ze ano 😊 chodili sme spolu na strednej, aj keď nas delilo pol Slovenska (internet fungoval este cez pevnú linku 😂), kazdu sobotu sme sa aj tak videli. Trvalo to 2 roky. Rozisli sme sa, 12 rokov nevideli..kazdy mal svoj život, vztahy, nabral skúsenosti. Sem-tam sme si napisalo na sviatky. Potom bum, stretli sme sa, sme spolu 8 rokov a mame 2 deti ♥️
@anonym_autor áno žijem
Je to môj v podstate prvý...on mal v čase nášho zoznámenia inú..nebol šťastný
Rozišli sa a mi sme spolu už 17 rokov, máme 2 deti..sme šťastný a to je odomna starší
Nemenila by som
Ale mala som v podstate len takého ,, priateľa,, chvíľku..bolo to len vodenie za ruku ..viem že on má mal veľmi rád ,ale ja som to tak necítila ..neviem
Ale pochopila som po rokoch že sme nemohli byť spolu,ten chlapec pred 2 rokmi tragicky zahynul..a to by som ja nedala 😭veľa krát na neho myslím či som mu nejak neublížila ,a tak mala som ho rada svojim spôsobom ale nebola to láska z mojej strany
Ano žijem s osudovou láskou, celé to ako sme sa spoznali bol Úplne zázrak a neviem si predstaviť iný životný scenár ako s ním.
Celkom ma udivuje ze dokážeš žiť s niekym, koho nepovazujes za osudovú lásku a vôbec nad tým rozmýšľaš..
nie nezijem, ako tu uz niekto pisal, asi sa neda nenaplnena laska nazvať osudovou. nevyslo to, ale cesty sa nam doteraz obcas spájajú, a cele roky je pre mna on moja najvacsia laska
@enmery prečo by som mala žiť predstavami? A čo je smutné vzhľadom k môjmu manželovi?
Ved ja nepíšem ,že by som za tým druhým mužom utekala ,ved aj on má svoju rodinu aj ja svoju...len som sa chcela spýtať ,či niekto nezažil niečo podobné,že napriek tomu ,že žije s mužom ktorého ľúbi si myslí ,že proste to malo byť inak...aby si si nemyslela,tak ozaj 20 rokov naňho intenzívne nemyslím,to by bolo ozaj na terapiu ,ale teda ,keď sa mi raz dva krát do roka sníva s ním sen,tak jasné ,že potom su myšlienky ..
@anonym_autor neviem, ale stretla som sa po 10+ rokoch s ex, o ktorom som si myslela, že by som sa s ním mala lepsie, ale po tej vyse dekáde som videla, že sme už každý inde. Aj keď je z neho veľmi úspešný muž a aj prejavil záujem o to, aby som sa k nemu vratila, tak už nie.

Ano. ♥️ Manžela znám 14 let, seznámila jsem se s ním když jsem chodila do prváku na SŠ. Zažili jsme toho spolu mnoho, máme 3 děti.