Život s Nemcom: Sú naozaj chladní?
Čaute baby, je tu niektorá z vás ktorá žije s cudzincom ?
Konkrétne Nemcom ?
Sú naozaj tak chladní ako sa o nich hovorí ?
@anonym_afa298 každá desiata
https://www.noviny.sk/slovensko/1138137-kazda-d...
@anonym_1560b1 a koľké to nepovedia....
@anonym_c0c8b1 ja si teda vôbec nemyslím, že slováci a poliaci sú milí. To si len tak myslia a nechápem, kde vznikla táto historka.
@anonym_8df561 v zahranici maju slovaci zlu povest ako partneri. To vzdy ked poviem, tak zeny len “ ale tych chlapov mate hroznych povahovo “, vzdy Srb a Slovak je nic moc. Vraj su zli na zeny. Ale to je tajy myths ako ze Rakusania su ti chladni. Nie, kus od kusu je to a vzdy bude.
@anonym_autor btw každá 5-ta žena v Nemecku je týraná . . .
@anonym_29b9bd Keďže sa každá 5. žena v Nemecku volá Fatima, tak ma to neprekvapuje.

Urcite nie su taki srdecni ako slovaci a poliaci, kto je nakolko chladny zavisi od vychovy. Co viem urcite, ze su egoisti a povysenecki. Maju v krvi, ze su arijci a nadludia. Pracujem v nemeckom korporate, cestujem pravidelne pracovne do DE a vyslovene mileho, vludneho, ochotneho nemca som nezazila. Aj ked sa niekto usmeje a tvari sa milo, je poznat, ze je to hrane a silene. V beznom styku s muzmi v meste to je uplne ine ako u nas na Slovensku. Vobec sa nezdravia, nepodrzia dvere, neuvolnia miesto na sedenie.
@anonym_c0c8b1 ja si teda vôbec nemyslím, že slováci a poliaci sú milí. To si len tak myslia a nechápem, kde vznikla táto historka.