icon

Životná situácia muža: Ako a kde nájsť milenku?

osviezovac
29. mar 2026

Skôr, ako ma ukameňujete, skúste sa poprechádzať v mojich topánkach.

Môj pohľad na vec, respektíve report z môjho života (muž,40r,dve deti, vzťah 15 rokov, priateľka je asexuálna. )

Pre muža s normálnym až nadpriemerným libidom je to ubíjajúce. Vedel som do čoho idem, ale myslel som si, že ju svojimi schopnosťami a proporciami zvediem na správnu cestu posteľných a iných radovánok a keď som si uvedomil, že človeka nezmeníš, tak už som sa nedokázal rozísť a potom prišli deti a rozísť sa už je nemysliteľné. Ale možno sa prejaví kríza stredného veku u mňa a svoj názor zrevidujem ,tak, ako som zmenil názor ,že mať milenku je zlé a amorálne.

Keď si muž a máš takéto podmienky a nemáš nikoho, kto Ti ten život spestrí, môže sa stať napríklad to, že keďže tvoj sexuálny život je iba masturbácia, tak v kombinácii s vekom, starosťami a stresom zistíš, že už Ti akosi nefunguje a začneš sa pýtať ,či je to natrvalo, alebo čo sa sakra stalo... Klasická kríza stredného veku u muža.

Kedysi som sa na ňu hneval, že je takáto a ja som sa hneval na seba, že som si toto sám sebe urobil výberom partnerky, ale od istého času prišlo vo mne ku stavu, že jej som odpustil, že je taká a nemôže byť iná a ja som si odpustil, že prípadná myšlienka na milenku / úlet je logické vyústenie mojej situácie, keďže okrem nehy a orgazmov si ešte potrebujem dokázať, že ako muž za niečo stojím...

Otázka znie, kde nájsť vhodnú adeptku .

Siete u mňa nefungujú. Neviem si predstaviť, že by som oslovoval ženy na FB či Insta...ani cudzie, ani svoje známe.

Pokec a iné zoznamovacie aplikácie nefungujú tiež, na pokeci dokopy nik nie je a bez fotky nemáš šancu ako muž zaujať žiadnym spôsobom (skúšal som rôzne)

V práci som šéfom. Je nemysliteľné tu si začínať.

Inak ženy nestretávam, pritom občas idem za zábavou do mesta, ale prihovárať sa ako zadaný otecko naozaj neviem, je to slizké.

Existuje napr. kategória mamičiek na ihrisku. Tu ešte skúsim popracovať 🙂

Naozaj neviem, ako zadaný so záväzkami mám baliť iné ženy ,keď viem, že drvivá väčšina žien ma odsúdi ako slizkého hada.

Ja budem naozaj vďačný za neodsúdenie - áno,presne si uvedomujem,čo môžem svojím konaním vykonať. A budem vďačný za rady, ak má niekto k tomu čo povedať.

Príde mi to tak, že jediné správne riešenie situácie je byť : úplne v pohode, uvoľnený, usmiaty, čo vlastne som a tak vlastne ani neviem vyhodnotiť, kedy prichádza k flirtu a kedy je to len bežná súčasť bežného rozhovoru, keďže som dobrý a sympatický spoločník a ženy so mnou komunikujú rady.

PS : prvý krát v živote som v ženskom kolektíve. Je to pre mňa veľmi príjemná zmena.
A nadôvažok mi najbližšia kolegyňa je nesmierne sympatická, nielen ako žena, ale aj ako človek. Práve ona spôsobila, že cítim, že by som ešte chcel niečo zažiť pred tým, ako budem beznádejne starý... Ale ona je vydatá a má deti...Ale je tam strašná chémia, ale môžem len dúfať ,že aj z jej strany, ale je to úplne jedno, ona je pre mňa zakázaná.

PS2 : samozrejme viem, že nezadané ženy sú pre mňa tabu.

anonym_a906dc
31. mar 2026
@anonym_1b0c12

@adri266 prečo by nemohol ? Ja tiež ako žena dlhé roky bez sexu,muž je impotent a ja mám preto trpieť, často uvažujem že si takto nájdem chlapa, ktorý to má doma tak isto ako ja.Urobime si radosť a vrátime sa domov.A nie nieje to hanba,len si chceme splniť to čo je normálne ale doma to nieje a nie našou vinou

@anonym_1b0c12 ale tu na modrom koníku to ženy nevedia pochopiť. Ja len by som bol zvedavý či by čakali tiež 3 roky na sex. Podľa mňa 80% žien z MK by po roku už rozmýšľali nad milencom len si to nepriznajú a kvôli deťom by ďalej trpeli

viestta
31. mar 2026
@anonym_a906dc

@anonym_1b0c12 ale tu na modrom koníku to ženy nevedia pochopiť. Ja len by som bol zvedavý či by čakali tiež 3 roky na sex. Podľa mňa 80% žien z MK by po roku už rozmýšľali nad milencom len si to nepriznajú a kvôli deťom by ďalej trpeli

@anonym_a906dc vsak aj pan osviezovac kvoli detom trpi, to ti uslo?

anonym_c53a60
31. mar 2026
@osviezovac

ono sa to tu zvrhlo na niečo celkom iné,čo som chcel, skúsim písať podľa toho,čo mi utkvelo v pamäti.

- Niekoľko krát som sa o jej asexualite rozprával,vždy som dostal odpoved,že asexualita sa nedá liečiť. Vždy som dostal na výber,že môžem sa rozísť,alebo sa zmieriť so situáciou. 2x to vyzeralo na rozchod, ale nedokázal som sa rozísť pri lámaní chleba, lebo napriek všetkému som ju ľúbil . Neporadím si so sebou. City sú sviňa. A tiež v mojom prípade hrá úlohu aj to, že strašne zle znášam,ked niekoho sklamem. Asi dôsledok výchovy, alebo tak nejak.

- zo začiatku bola snaživejšia. Vedela potešiť inak a išlo jej to pomerne dobre. Lenže časom to prešlo a ja sa nebudem doprosovať ,je mi to proti srsti niekoho do niečoho prosiť, alebo nedajbože nútiť a podmieňovať

- budem skúšať situáciu riešiť rozhovorom a spýtam sa, ale čo najviac ohľaduplne ,kde sú jej hranice v tolerancii mojich potrieb. Ja mám také nejasné tušenie, že ona nebude ani proti milenke, pokiaľ to budem mať v hlave upratané,lenže...strašne ma mrzí sa jej také niečo spýtať,myslím si,že žiadna žena netúži takúto otázku od svojho partnera počuť. Viac krát v rámci nejakej srandy a podpichovania mi to odobrila,ale či to myslí naozaj vážne,to treba zistiť.

- nikto nikoho neživí,ani nedotuje,máme porovnatelné príjmi.

- viem,že veľa žien vo vzťahu k partnerovi a sexu vyhorí v tom zmysle,že muž málo pomahá s detmi,s domácnosťou,alebo že je nespolahlivý,taký,alebo onaký...snažim sa byť taký ako treba,nie vždy sa to darí...a poslednú dobu to ide so mnou dole kopcom,stres v práci,stres s detmi,stres so starnutím a stratou libida...a zanedbaný sex je niečo,čo mi vôbec,ale vôbec nepomáha.

- muž v kríze stredného veku si potrebuje dokázať,že stále za niečo stojí a že je schopný. Ale ženy,máte to tak isto,ako my muži.

- Inak celá tá vec o milenkách a milencoch...vačšina ludí chce aspoň načas a aspoň nakrátko zmenu v podobe iného sexuálneho partnera. Od prírody nie sme monogamní,naša sexualita je tak od praveku nastavená ,to len morálka posledných cca 2000 rokov nám určuje,že je správne mať jediného partnera,ale tie desiatky tisíc rokov vývoja sú stále v nás.

- milenku riešim preto, lebo moja frustrácia ma priviedla do stavu,že si uvedomujem,že bol by som ovela lepším partnerom a otcom,keby si nejakú nájdem a cítim sa viac v pohode,ako som teraz,keď vypisujem na MK (faceplam) Ale,aby mi zas nedal niekto do úst to ,čo som nepovedal. Robím to samozrejme kvôli sebe.

ZAVER : Idem formou úprimnosti k mojej partnerke a k sebe. Porozprávam sa,ked príde vhodný okamih a porozprávam sa bez hnevu. Analyticky. Spýtam sa ,či je v mojom prípade tolerovaná napr. tantra masáž. Alebo rovno milenka. Je to nepríjemná otázka. Chápem,že nik z nás by ju nechcel dostať.

Neviem v akom svete tú mnohé ženy žijete. MIlenky,bokovky atd atd má dnes každý druhý a to pri vzťahoch,ktoré sú ovela viac idylické,ako tie moje.

A ďakujem za pochopenie ostatným.

Už tu nebudem prispievať, ked tak pošli správu.

Svetový mier.

@osviezovac
Držím palce, aby sa podarilo nájsť riešenie, s ktorým budete spokojní obaja.
Naozaj myslím, že cesta je otvorený rozhovor s partnerkou a buď sa dohodnete, že sa rozídete alebo si uspokojíte potreby inak (či už kvalitný masturbátor alebo milenka). Podľa mňa netreba riešiť, ako to majú iní ľudia a čo robia alebo nerobia oni. Čokoľvek, čo vyhovuje danému páru a neubližuje nikomu inému, je ok, nech je to hociako netradičné. Ak máte inak vzájomne uspokojivý a láskyplný vzťah, určite bude partnerka otvorená nejakému riešeniu. Podľa toho, čo ste písali, by jej milenka možno ani nevadila. Treba si ale určite ujasniť pravidlá, porozprávať sa o všetkých možných dopadoch na váš vzťah a ako by ste riešili prípadne problémy. Aj s prípadnou milenkou si ale treba od začiatku ujasniť situáciu, aby vedela, do čoho ide a nemala zbytočné očakávania. Najlepšie by bola asi platená spoločníčka, tam máte najmenšie riziko, že sa to nejako skomplikuje. Prípadne ak by ste mali šťastie na zadanú milenku, ktorá má obdobnú dohodu s manželom, inak by tam bol podvádzaný jej manžel, čo tiež nie je ok.
V súčasnosti už ľudia existujú v rôznych vzťahoch, základom je ale podľa mňa úprimnosť a vzájomný rešpekt.

anonym_c53a60
31. mar 2026
@viestta

@pr85 ty sam si pisal

@viestta mne to vychádza na fimózu, ktorú si operačne už poriešil. Teda dúfam, že s čímkoľvek infekčným by neotravoval manželku.

@pr85 podľa toho, čo píšete, sa ani nečudujem, že manželka sex odmieta. Ak jej jediná skúsenosť so sexom je, že 10krát žužlala kondóm a párkrát 3 minúty ležala na chrbte tak v živote nezažila, že sex môže byť aj príjemný. Jednoducho je to pre ňu jedna povinnosť navyše, ktorú si odškrtne a má na nejakú dobu pokoj.
Predpokladám, že ako veriaca ani nemasturbuje a nepozná svoje telo, nevie, čo jej môže priniesť potešenie. To, že ste napísali, že ona chce len 3 minútového misionára, ešte neznamená, že je tak spokojná. Podľa mňa len žije v presvedčení, že sex je niečo, čo má občas vydržať, aby bol kľud, a toto je to , čo je ochotná pretrpieť. Neviem, či ste sa o sexe rozprávali, čo je vám OBOM príjemné, alebo či je to pre vás tabu a je vám trápne o tom hovoriť. Ale ak chcete mať vzájomne uspokojivý manželský sex a ide vám aj o manželkyne potešenie a nie len o zásun, treba to prekonať.
Ja vám odporúčam manželku nenútiť, sex vôbec nespomínať nejaké obdobie, aby zakaždým, keď k nej prídete a objímete ju, netŕpla že zase bude musieť byť sex. Prejavuje jej normálne náklonnosť a nežnosti, ale bez podtextu, že teraz musí byť sex. Potom sa skúste porozprávať, čo by jej bolo príjemné, skúste najprv napríklad masáž, príjemné dotyky ale bez toho, aby ste očakávali sex, ak z toho prirodzene vyústi sex, super, ak nie, tak nie. Podstatné je, aby si manželka zažila nejaký pozitívny zážitok so sexualitou, bez nátlaku, k čomu podľa toho, čo ste doteraz písali, doteraz nedošlo.
Ja som síce ateistka, ale neviem si predstaviť, že by sexuálne potešenie v manželstve malo byť brané ako hriech.
Hlavne si sex nevynucujte ako manželské povinnosti, lebo sa jej úplne zhnusí nielen sex, ale aj vy.

karolinakr
31. mar 2026

@pr85 tu su knihy o umeni milovať, ako uspokojit ženu ako muža..knihu po knihe by ste so ženou mali študovat, a možno sa aj ta zem zatrasie
..sex je technika, čo sa treba naučit, a postupite o niekolko tried vyššie a možno si žena naňho nájde čas aj častejšie a bude ju viac baviť

https://www.pantarhei.sk/knihy/partnerstvo-a-ro...

viestta
31. mar 2026
@anonym_c53a60

@viestta mne to vychádza na fimózu, ktorú si operačne už poriešil. Teda dúfam, že s čímkoľvek infekčným by neotravoval manželku.

@pr85 podľa toho, čo píšete, sa ani nečudujem, že manželka sex odmieta. Ak jej jediná skúsenosť so sexom je, že 10krát žužlala kondóm a párkrát 3 minúty ležala na chrbte tak v živote nezažila, že sex môže byť aj príjemný. Jednoducho je to pre ňu jedna povinnosť navyše, ktorú si odškrtne a má na nejakú dobu pokoj.
Predpokladám, že ako veriaca ani nemasturbuje a nepozná svoje telo, nevie, čo jej môže priniesť potešenie. To, že ste napísali, že ona chce len 3 minútového misionára, ešte neznamená, že je tak spokojná. Podľa mňa len žije v presvedčení, že sex je niečo, čo má občas vydržať, aby bol kľud, a toto je to , čo je ochotná pretrpieť. Neviem, či ste sa o sexe rozprávali, čo je vám OBOM príjemné, alebo či je to pre vás tabu a je vám trápne o tom hovoriť. Ale ak chcete mať vzájomne uspokojivý manželský sex a ide vám aj o manželkyne potešenie a nie len o zásun, treba to prekonať.
Ja vám odporúčam manželku nenútiť, sex vôbec nespomínať nejaké obdobie, aby zakaždým, keď k nej prídete a objímete ju, netŕpla že zase bude musieť byť sex. Prejavuje jej normálne náklonnosť a nežnosti, ale bez podtextu, že teraz musí byť sex. Potom sa skúste porozprávať, čo by jej bolo príjemné, skúste najprv napríklad masáž, príjemné dotyky ale bez toho, aby ste očakávali sex, ak z toho prirodzene vyústi sex, super, ak nie, tak nie. Podstatné je, aby si manželka zažila nejaký pozitívny zážitok so sexualitou, bez nátlaku, k čomu podľa toho, čo ste doteraz písali, doteraz nedošlo.
Ja som síce ateistka, ale neviem si predstaviť, že by sexuálne potešenie v manželstve malo byť brané ako hriech.
Hlavne si sex nevynucujte ako manželské povinnosti, lebo sa jej úplne zhnusí nielen sex, ale aj vy.

@anonym_c53a60 👍👍👍👍

anonym_08e480
31. mar 2026
@anonym_c53a60

@anonym_c53a60 Pri fimoze sa odporuca zvysena hygiena, co pr85 praveze uplne vylucil, a neumyval si vtaka.

anonym_c53a60
31. mar 2026
@anonym_08e480

@anonym_c53a60 Pri fimoze sa odporuca zvysena hygiena, co pr85 praveze uplne vylucil, a neumyval si vtaka.

@anonym_08e480 ok, ja som mala dojem, že si ho nevie poriadne umyť, kde pri fimóze sa nevie úplne dostať pod predkožku. Lebo si neviem predstaviť chorobu, ktorá úplne znemožňuje hygienu ale je ok s orálom v kondóme. Každopádne súcitím s pani manželkou.

anonym_08e480
31. mar 2026
@anonym_c53a60

@anonym_08e480 ok, ja som mala dojem, že si ho nevie poriadne umyť, kde pri fimóze sa nevie úplne dostať pod predkožku. Lebo si neviem predstaviť chorobu, ktorá úplne znemožňuje hygienu ale je ok s orálom v kondóme. Každopádne súcitím s pani manželkou.

@anonym_c53a60 Aj ja sucitim s jeho zenou. Podla mna musi byt aj arogantny, a pani sa ho boji. Lebo inak neverim, ze nejaka zena by vzala 10 krat do ust gumu v ktorej je smrdlavy vtak neumyty dobrovolne.

anonym_29fd8f
31. mar 2026
@anonym_08e480

@anonym_c53a60 Aj ja sucitim s jeho zenou. Podla mna musi byt aj arogantny, a pani sa ho boji. Lebo inak neverim, ze nejaka zena by vzala 10 krat do ust gumu v ktorej je smrdlavy vtak neumyty dobrovolne.

@anonym_08e480 Dúfam, že aspoň vajčiská si umyl 😀😀😀 Musí byť na prášky , že sa tu jeho vták rozoberá a takto neuctivo.

anonym_08e480
31. mar 2026
@anonym_29fd8f

@anonym_08e480 Dúfam, že aspoň vajčiská si umyl 😀😀😀 Musí byť na prášky , že sa tu jeho vták rozoberá a takto neuctivo.

@anonym_29fd8f Smradlave neumyte vajciska 😀🤮. Podla mna ked bol lenivy umyt vtaka, ani vajcia neumyl. Sam si za to moze, tolko nechutnosti tu o sebe popisal.

sova7
31. mar 2026

Základ ako sa nedostať do tejto situácie je vybrať si dobre životného partnera. Čo si neurobil na úplnom začiatku. Takže bolo jasné že to fungovať nebude keďže ste každý osobnostne potrebami inde. Myslieť si že takto nastaveny človek sa raz zázračne zmení konci situáciami ako ta tvoja. Teraz chces vec riešiť tak že tebe bude dobre na úkor niekoho iného. Neviem si predstaviť ženu ktorá by do toho isla s tím že ma poslúžiť tvojim potrebám ale ty s ňou nič iné riešiť nechceš len ju vlastne použiť lebo ta tvoje zle rozhodnutie dostalo. Tiež nájsť si zadanú ženu v situácii ako mas ty je teda riešenie. Ty más krízu a nejaká iná žena ti ju má riešiť. Na úkor tvojej ženy. Alebo jej partnera. Toto si najskôr pories doma so svojou ženou vec jej vysvetli odpúšťať jej nemáš čo ty si išiel do vzťahu s ňou s tym že to zvládneš ona ti nič netajila ty to teraz nezvládas a mal by si sa k tomu priznať určite je to lepšie ako ju podvádzať len preto že je aká je a napriek tomu si si ju vybral. Ale určite je lepšie to s ňou prebrať ak to nepôjde inak ukončiť vzťah a potom riešiť niečo iné. Hľadať si milenku je zbabele a úbohé. Určite je to ľahšie riešenie ale keď si chces poriadne pokaslat život a ublížiť xy ľuďom tak ideálne. Ale sedieť na dvoch stoličkách nikdy dobre nedopadlo.

viestta
31. mar 2026
@anonym_08e480

@anonym_08e480 vsak to, je mi jeho pani naozaj luto. Ona ani nema s cim porovnavat, pretoze tento tu je jej jediny. Keby mala trosku "prehlad" o tom, ze mozu existovat ak normalni a kompletni chlapi, tak o tohto by ani bicykel neoprela. Kto vie ako bola vychovana, ale vyzera to tak, ze aj ona opakuje ten vzorec, ktory videla v rodine, tak ako pan pr85. Oni dvaja ani netusia, ze vztah, manzelstvo a aj sex mozu fungovat uplne inac. Na ucte, pochopeni a laske. On podla toho co popisal ju nema ani v ucte, nema pre nu ani pochopenie a to co on nazyva laska vobec laska nie je, pretoze k laske patri aj ucta aj pochopenie. On tvrdi, ze ju miluje a pritom ma k nej len tolko lasky kolko jej mozme mat k majetku. (aj ked uznam, ze niektori majetok miluju viac ako kohokolvek)

enmery
31. mar 2026
@viestta

@anonym_08e480 vsak to, je mi jeho pani naozaj luto. Ona ani nema s cim porovnavat, pretoze tento tu je jej jediny. Keby mala trosku "prehlad" o tom, ze mozu existovat ak normalni a kompletni chlapi, tak o tohto by ani bicykel neoprela. Kto vie ako bola vychovana, ale vyzera to tak, ze aj ona opakuje ten vzorec, ktory videla v rodine, tak ako pan pr85. Oni dvaja ani netusia, ze vztah, manzelstvo a aj sex mozu fungovat uplne inac. Na ucte, pochopeni a laske. On podla toho co popisal ju nema ani v ucte, nema pre nu ani pochopenie a to co on nazyva laska vobec laska nie je, pretoze k laske patri aj ucta aj pochopenie. On tvrdi, ze ju miluje a pritom ma k nej len tolko lasky kolko jej mozme mat k majetku. (aj ked uznam, ze niektori majetok miluju viac ako kohokolvek)

@viestta Spoznali sa na kresťanskej zoznamka.

viestta
31. mar 2026
@enmery

@viestta Spoznali sa na kresťanskej zoznamka.

@enmery to som sice nezachytila, ale potom necudo, ze to takto dopadlo. V manzelstve su na zvysok zivota uvazneni dvaja nekompaktibilni jedinci. Vela s tym nenarobia, budu to musiet pretpiet. Jedine, ze by s tym fakt nieco robit chceli, len neviem ci je pre nich vobec mozne aby sa aspon o tom sexe rozpravali, nie to este dovzdelali. Nejak si neviem predstavit, ze by on kupil Kamasutru a zacal ju studovat

enmery
31. mar 2026
@viestta

@enmery to som sice nezachytila, ale potom necudo, ze to takto dopadlo. V manzelstve su na zvysok zivota uvazneni dvaja nekompaktibilni jedinci. Vela s tym nenarobia, budu to musiet pretpiet. Jedine, ze by s tym fakt nieco robit chceli, len neviem ci je pre nich vobec mozne aby sa aspon o tom sexe rozpravali, nie to este dovzdelali. Nejak si neviem predstavit, ze by on kupil Kamasutru a zacal ju studovat

@viestta Ja mu radím toto, čo on všade-nech ide za kňazom😁Lenže to by musel pochopiť, že majú problém a farizejské trhanie Ježiša z kríža je skôr na hanbu, ako chvíle nie sa.

anonym_8cc2ae
31. mar 2026

@osviezovac Ja ta chapem, dokonca aj to, ze preco si siel do vztahu, ked si vedel, aka je.
Ale! Neviem kolko maju deti, diskusiu si precitam potom.
Doteraz si predsa vydrzal.

Najhorsi radca je kriza stredneho veku. Najhorsi radca je, dokazovat si, ze ako chlap za nieco stojis, len sexom.
A to ti vravim ako opustena manzelka, ktorej muz ma krizu stredneho veku a potreboval si tiez dokazovat, ze je este chlap, hoci v posteli nam to klapalo vyborne.
Lebo on si nasiel zasa ine dovody, preco si musi dokazovat, ze je este chlap.
Lebo sa vnutorne citil zle, ze starne a kazdy to zvladame inak.

Takze otazka na teba, myslis, ze je to iba tym absentujucim sexom?

viestta
31. mar 2026
@enmery

@viestta Ja mu radím toto, čo on všade-nech ide za kňazom😁Lenže to by musel pochopiť, že majú problém a farizejské trhanie Ježiša z kríža je skôr na hanbu, ako chvíle nie sa.

@enmery tak som si to predstavila... Keby nejaky knaz o ich sexualnom zivote vedel tolko, co o nom vie siroke plenum MK neviem ako by zareagoval. Mozno by mal, chudak. cele mesiace mokre sny a po pol roku tenisovy laket na pravacke.

anonym_08e480
31. mar 2026
@viestta

@enmery tak som si to predstavila... Keby nejaky knaz o ich sexualnom zivote vedel tolko, co o nom vie siroke plenum MK neviem ako by zareagoval. Mozno by mal, chudak. cele mesiace mokre sny a po pol roku tenisovy laket na pravacke.

@viestta Dala som vyhladat jeho nick do vyhladavaca MK a jeden chlap mu tam pisal, ze ako mohol nechat zenu robit mu oral s kondomom. A pr85 na to napisal, a co je na tom divne oral s kondomom? 😀😀

anonym_11525c
31. mar 2026

@osviezovac jebe ti? Žien je plno a nadrzanych ani nehovorím. Ja sám mám manželku, milenku a ešte občasnu vydatá kamošku. Keď nemám sex min.3x do týždňa som ako besny, aj to je niekedy malo

anonym_e2c2d9
31. mar 2026
@anonym_11525c

@osviezovac jebe ti? Žien je plno a nadrzanych ani nehovorím. Ja sám mám manželku, milenku a ešte občasnu vydatá kamošku. Keď nemám sex min.3x do týždňa som ako besny, aj to je niekedy malo

@anonym_11525c fuj dufam, ze používaš kondom😂 vcera som pozerala kriminalku, kde mužovi odrezali penis. Hned mi ta scéna napadla pri tvojom komentári, mal by si pokoj s besnotou😂

anonym_29fd8f
31. mar 2026
@anonym_11525c

@anonym_11525c máš sa čím chváliť. Ak by som mala byť s takýmto mega čurákom, tak si to radšej budem robiť doživotne s vibrátorom.

anonym_11525c
31. mar 2026
@osviezovac

Ja sa nesťažujem. Ja som sa len spýtal, ako a kde sa zoznámiť so zadanou ženou, čo hladá to čo ja. To je velký omyl,že ja sa sťažujem.

@osviezovac vselikde, je ich plný pokec, plne mesto. Zo svojej skúsenosti ale hovorím ze so zadanou je to ťažšie, keď chodí normálne do roboty, takisto jej muž. Aj lepšia je single milenka, ale ta sa časom zaľúbi a je zle. Viem o com hovorím. Samozrejme nezabudni ze potrebuješ aj miesto kde ju smyknes. Auto je dnes nemoderne a mnoho žien to tak nechce, tak nachystať prachy na hotel

tundra
31. mar 2026

@osviezovac wau,15 stran😂,si to tu "Osviežil"

viestta
31. mar 2026
@anonym_11525c

@anonym_11525c ty si iny borec!!!! Fakt sa mas cim chvalit

karolinakr
31. mar 2026
@tundra

@tundra a to sa tu ešte neriešil tarot

mmia96
31. mar 2026
@tundra

@tundra skôr to tu osviežil katolík 😅

mvagusta
31. mar 2026

amateri.sk

anonym_08e480
31. mar 2026
@mmia96

@mmia96 Ktovie co je s nim 😀? Mozno kupil kamasutru a studuje, alebo konecne sa venuje zene a malym detom.

karolinakr
31. mar 2026
@mmia96

@anonym_08e480 "Čo si si odniesol z portálu pre mamičky?"
"Kamasútru."

@mmia96