Zmeny v správaní manžela. Je to znak nevery?
Pekný deň . S manželom sme spolu 10 rokov. Posledne 2 mesiace mam z manžela divný pocit. Nemali sme problémy ani nič podobne . Aj pravidelný sex,komunikáciu atď. Ale začal sa divne spravat. Robiť veci co nikdy nerobil (šport napríklad).stalo sa ze mi klamal kde bol ,co predtým v živote nebolo. Už som zacala citit ,ze niečo nie je v poriadku . Keď som ho atakovala s tým,že urcite niekoho ma ,tak ma objal a povedal ,ze miluje iba mňa atď. Je pravda,ze je milši by som povedala,častejšie mi hovorí ako ma miluje,zaujima sa ako sa citim atď ,ale menej často ma na mňa chuť. Raz ho boli zub,potom je narobený. Keď vidí,že sa mi to nepáči. Je nahnevaný či nemá aj on pravo na to,aby mu bolo zle . Samozrejme,že ma . Ale pred 2 mesiacmi mohol mať aj dieru v bruchu a ten sex by chcel . Jeden krát to trvá extrémne dlho ,a na dalsi krat je to za 5 minút. Mame inak cca kazde 4 + dni. Predtým to bolo viac . Ide aj o preferovanie inych poloh ,praktik atd . Neda sa to sem vsetko popisat .Neviem co si myslieť. Mate skusenost s týmto?
aj za mna sa nieco deje a nemusi ist len o neveru ale nieco nie je ok.
co sa mobilu tyka. to tiez nie je svaty gral. moze mat mobily dva, moze mat skryty rezim a uplne s kludnym svedomim ti moze dat prelustrovat mobil a neprides na to. je kopec moznosti.
kazdopadne nieco riesi. nemusi to byt nutne ina zena ale aj moze.
Tiež ma napadla hneď kríza stredného veku.
Možno to klasická nevera nebude, ale niečo tam medzi vami dvoma je. Možno stereotyp. Nuda. Miluje Ťa, ale začína sa intímne nudiť. Chýba mu ,,rozbúrenie hormónov". Možno lov, flirt, vzrušenie. Potom stačí málo a nejaká nová ,,korisť" mu dodá šťavu. Skúsila by som nejakú erotickú párovú hru, kurz partnerskej masáže, žhavé správy, keď nie ste spolu...alebo len rozhovor čo by mu pomohlo zahnať nudu a nájsť znova vášeň vo vzťahu.
A to že si Ťa udobruje, keď nemal chuť je podľa mňa pekné. Tým Ti dáva na javo, že mu na Tebe záleží aj napriek tomu, že chuť na Teba nemá práve.
Začal sa o seba aj viac starať, príklad sprchuje sa každé ráno aj keď to predtým nerobil?
@ysseba
@domkakvet
@brendaa mobil je odtlačok a znak . No používa odtlačok.
Je to cele nejasne a preto som sama z roho zmätená. Boli na posedení po robote . Bežne sú tam 2,3h . Terqz to bolo 6. Nedvíhal mobil co sa u neho nestáva,ale na správu reagoval hned . Keď som sa pýtala prečo mi nedvíha tak on nevie ze som mu volala,ale už nezavolal. Prišiel vraj ho niekto doviezol . Ráno to bola taka značka auta , vecer iná. Lenže prišiel peso ,videla som ho. Možno sa chcel len prevetrať ,možno rieši niečo v sebe . Nesmrdel inak ani nic ..Keby mi povie ,že ide peso uz by som zas premýšľala. Takto to bral ako vybavené. Neviem proste . Sama som z toho zmätená.
@modrykonik33
@pralinka25
@cukroska
@anketkarka
@feuille
Telefón ma aj vyložený. Aj my ho da až niekomu napr odpisujem ak šoféruje atď .
Ja mam tiež pocit ,že v sebe s niečím bojuje . Na jednej strane mu verim na druhej je tam ta zmena a ta neviem aký má pôvod. Ale čo som čítala ako sa práva nevernik . Povedané je to nervozita,vybusnost a uplny nezáujem o partnerku celkovo nie len v posteli . A u nas toto nie je uplne .
@anketkarka určite v tom bude aj stereotyp. Mu ani nemáme spoločne záujmy. Ja doma s deťmi,no čo už by som len chcela ,ze áno. On ma rad takú svoju voľnosť. Aj keď niekde ide napr večer na pivo vzdy ma vola ,lenze mne sa nechce po celom dni uz ísť. Tak určite aj toto je problém. Ze mame aj malo spoločného času. Ale už sa snažím chodiť s nim viac von ,či sa len prejst a podobne . Ano je to milé,že není urazený,ze ja som urazený a podobne. Ale snazi sa mi ukázať ze mu na mne záleží..lenže čo ak je to len na oko až sa netrapim .
Nie toto zas nie . Väčšia starostlivosť o seba nie je . Len obcas chce byť fešák a je nešťastný z toho ,ze sa cíti stary . Ale inak nič iné. On ani po robote nechodi nejak preč a z roboty domov (čas). Čiže ten priestor tam ani by nebol nejako . Nerozumiem už tomu naozaj .ďakujem vám.
Môj začínal každé ráno sprchou aj keď to predtým nerobil. A práveže mal stále dobrú náladu, dokonca sme sa prestali hádať 😀 (mal výčitky takže bol milší ku všetkým a aj štedrejší). Akurát ako ty popisuješ, nezáujem o sex. Potom mi stačilo už iba párkrát skontrolovať mobil 🤪
@feuille to ma mrzi .och .toto ,ze ten nezáujem nie je stale . Iniciatívny je aj on len je to v menšom množstve ako som u neho zvyknutá. Takže je to zvláštne pre mňa celé.
Podľa opisu je to nejaká mladá kolegyňa v práci. Netvrdím, že Ťa fyzicky podviedol, ale pokušenie tam je určite. Celkom mu verím, že Ťa miluje, ale niečo mu vo vzťahu chýba a preto tá kríza a pokušenie. Fakt by som sa pokúsila o otvorený rozhovor na telo. Len spolu viete rozdúchať vášeň a zahnať nudu vo vzťahu. Ten stereotyp, ktorý ho trápi nezazenieš spoločnými prechádzkami von. Aj keď to že Ťa volá a Ty sa nevieš občas prekonať vás môže tiež od seba vzďalovať. To že sa milujete by vám malo pomôcť prekonať túto krízu. Musíte chcieť obaja a spoločne hľadať cestu z nudy a stereotypu. Neveru a kolegyňu by som do rozhovoru vôbec neťahala. Ani tieto tvoje podozrenia. Snažte sa zamerať na vašu lásku a ako v nej zapáliť zasa iskru. Spomienky na začiatky, čo komu chýba. Je čas trochu tvrdšie popracovať na vzťahu vedome a v plnom nasadení oboch. Najdôležitejšie je byť k sebe úprimný bez zraňovania sa.
@anketkarka kolegyňu nemá. Sú čisto mužský kolektív. Ale moze to byt zakaznicka,alebo hoc kto sa mu moze pacit .. Áno veľa ķrat sme sa rozprávali a dosť často spomíname na zoznámenie a tie začiatky a podobne. Často sa bavime o tom ,aké to bolo super . Ako ňam chyba ten cas iba vo dvojici a nic neriesit a len si uzivat jeden druheho. Čiže naozaj moze byt chyba práve tu . Ze sme už taký prepracovani tým životom ,ze hľadáme samých seba a podobne . Ďakujem
Autorka pises, ze ta oklamal, ze niekde bol a pri tom tam nebol, ked som sa ta opytala, kde to teda bol odpisala si mi, ze bol len o tri hodiny dlhsie s kamaratmi, ale to predsa klamstvo nie je, len sa zdrzal, potom pises, ze ho odviezlo jedno auto, priviezlo druhe auto a nakoniec prisiel peso, ja uz neviem, ci tomu nerozumiem, alebo je to nejaka vymyslena detektivka.
@domkakvet asi som to zle sformulovala . Jednoduchsie mi bolo napisat klamal kde bol . A v podstate aj mozno klamal . Lebo bol na posedení s kolegami. Ale bezne bývajú max 3 h ,teraz sa zdržal. Čiže tam už nemusel byť. Preto som tak napísala. Navyše vždy dvíha telefón,vždy. Teraz sa tváril ze nič nepočul ,ale správu áno? Na ktorú odpovedal hneď.
Hovoril ze ho doviezli autom kolegovho syna. Večer to bola iná značka,ráno iná značka auta ,ale pritom prišiel peso . Žiadne auto ho nedoviezlo .(Toto ma oklamal ) videla som ho ako prišiel. Žiadne auto pred domom nestalo ako tvrdil .
Nejde mi upraviť správu. Jednoducho večer tvrdil ze ho doviezli na octavii a ráno to už bola Dacia. Alé pritom prišiel aj tak peso.
Ale preco by ti klamal v takej blbosti, ze ho priviezli a pritom isiel pesi? To nedava zmysel. Zeby suseda? 🤔
@ysseba neviem . Rozmyslala som ,že to urobil preto až si zas niečo nenamyslam ,ze preco išiel peši keď ho mali doviesť ako vždy. Lenže ani takto tomu nepomohol. Lebo som ho videla,ako prisiel. Preto som za to,ze klamal . Lebo vždy ako som uz pisala bývajú kratšie,vždy ho niekto dovezie a teraz aj dlhšie "boli"aj ho vlastne nik nepriviezol.
Tak niekde bol a nebolo to s kolegovcami, bol niekde sám, keď prišiel pešo..( bez svedkov)
Ani mužský kolektív nie je výhra, sú v obraze kde sa dá vyhodiť z kopýtka a keď začal s nimi viac chodiť tak vidí ako fungujú a možno sa s niečim opičí po nich.. niečo tým pekným správaním zahmlieva proste..
A povedala si mu ze vies ze klame?
@pralinka25 ano povedala som mu že prišiel peši a aj to ,že ho večer doviezla iná značka akú tvrdil . Ale on stále tvrdí,že autom a tým co povedal ráno Alebo to neriešil. Nevracal sa viac k tomu . Ale nebolo z neho citit inú vôňu ani nič podobné. Niekedy mám pocit ,že už si to všetko moc beriem . A že sa len boji mi už pravdu povedať keď vie,že vždy som z toho jednoducho smutná a rozmýšľam kde mohol byť s kým a podobne . Cítim sa už ako blbéc ,uprimne .
@macatt na posedení boli určite. Ale urcite nie 6h .
Ja napíšem za seba, ak by sa ma muž spýtal, ze ci niekoho mám a vôbec nemám, tak mu poviem odkiaľ to zobral a ci mu nesibe. Áno, takto by som sa zachovala, keby viem ze mam čisté svedomie. Určite by som sa nezačala k nemu prehnane tulit a vyznávať mu lásku, keď predtým som to tak intenzívne nerobila. Toto robia práveže vtedy ľudia, keď niečo maskuju, sú prehnane milý a dokonca niektorí ešte viac sexujú doma, nech nieje žiadne podozrenie.
A prečo by sa mal báť ti povedať kde je, keď nič zlé nerobí? To predsa nemá logiku, ak som tam a tam a zdržala som sa, prečo by som klamala.
Toto je tvoja odpoved, ktora je pre mna klucova, cize moj nazor je ten, ze za tym bude ina zena, bud v praci, mozno uz maju novu kolegynu, alebo na tom mieste, kde sa stretavaju, alebo niekde inde a uz si zacinam mysliet, ze aj v tom mobile by nieco bolo, ale tam je to tazke, moze mat dva, zapnute mazanie sprav, ak v tom nie si zrucna tie nadstavenia v mobile nezistis. Tak ze za mna ina zena, bodaj by som sa mylila.
To ze jej ukazuje s kým si píše, ved to už aj malé deti si vedia dat tajný režim alebo si pisu cez inú aplikaciu a tu jej zrovna otvárať nebude. Stačí mať vypnuté upozornenia, tak ani nevidí, že by niečo prišlo.
Nabudúce choď na posedenie tiež a nadhoď dokedy boli naposledy… klame a treba ho konfrontovať, lebo keď mu to prechádza tak to zájde ďalej..
Alebo len povedz, že ideš s ním a uvidíš reakciu..
je spoľahnutý že nikam nepôjdeš a to treba zmeniť.. alebo nepovedať že prídeš a objavíš sa tam nahodená so širokým úsmevom.. keď ťa pozná partner ako svoje boty a vie že sedíš doma tak má voľnú ruku a tvoje zdúvanie vie ľahko vyriešiť a ide sa ďalej..
@mischy00 jasne ,ze ked som ho tým atakavola tak bol ako obareny ,kde mi toto vlastne mohlo napadnúť tak som na neho vyblafla všetky veci ,ktoré sa mi nepáčia lebo sú iné sko obvykle tak si ma objal . Ze nemá nikoho,kedy by to aj stíhal atď. Ale zas celá situácia sa nedá presne opísať. Základ bol ,teda objatie atď.
My si denne vyznávame lásku aj si píšeme do prace ,posielame srdiečka atď. Ale teraz je to viac . Častejšie za mnou príde,len tak . Ono tým,že ja uz naozaj vidím milenku v kazdom malom náznaku q uz ho to úprimne nebaví stále ma vidieť premýšľajúcu,tak podla mňa aj preto mi tají aj úplnú maličkosť. Predtým sme si hovorili naozaj všetko. Ja som neziarlila . Vždy som sa zasmiala ,ze keď sa mu páči ta ci ona atď aj tak lepšia ako ja nebude . To sme sa vždy smiali na tom .ale potom prišla cela ta zmena a ja už namiesto smiechu ,podpichovania zostanem ticho ...sklamaná,smutná a mozno aj z ničoho naozaj ...a on už sa mi boji aj povedať,že niekoho stretol známeho. Aby mi hned neprebehlo hlavou čo ak. Hadam mi rozumiete .
Tak možno si ty iná, nepribrala si, alebo niečo, že to sebavedomie nie je také aké bolo a že už sa ti ťažšie vtipkuje keď vidíš peknú ženu?
Možno si to on všimol, že si iná, že máš horšie nálady a preto vlastne viac uteká z domu..
Preto pred tebou hovorí, že je starý, aby dvihol sebavedomie tebe?
Že ho za všetko dogabeš a nezvláda to a radšej sa túla mimo domu🤭
Nieco sa urcite deje. A ma dost znakov nevernika. Cvicenie,zmena poloh a to ze je milsi,no ma vycitky.
To,že Ti posiela srdiečka, nič pre chlapa neznamená.
Klame Ti vo veľa veciach. A to o mnohých možno ani nevies.
Vieš, Tvoj 6.zmysel väčšinou neklame.
A to Ti bežne hovorí, že sa mu nejaka žena páči? To Ti už akú úctu a lásku preukazuje?!

@autor a čo ten spomínaný telefón? Skrýva ho alebo je to tak ako bolo?