icon

Zmiešané pocity zo vzťahu

14. apr 2025

Ja som si myslela že keď mám za sebou viac vzťahov a som skúsená ze konečne budem chápať vzťahom a mužom ale nechápem doteraz. Mám 30 rokov, niekoľko vzťahov za sebou, teraz som v kontakte s jedným ktorý vie že mám taky život že od výplaty k výplate, dá sa povedať že prežívam. A on mi dáva otázky že či mám vysnívané auto 😀 že aký mám sen v tom že aké krajiny navštívim. Chápem že niekto takto chodí ale ja nie, ja som bežný človek 😀 a on o tom dobre vie. A tieto otázky mi nedával preto žeby mi to chcel splniť. Ale proste len tak , z nudy 😀 (ma 29) a chcela som to ukončiť lebo prišli mi nejaké zdravotné problémy do toho problémy s bývaním. A nedokázala som sa sústrediť ešte aj na neho. A on mi povie že no daj sa dokopy a že keby dačo že bude tu pre mňa. Tie zdravotné problémy ktoré mám sa liečia tazko a veľmi dlho. Mám pocit veľa krát že vôbec nemá šajnu o čom rozprávam.. neviem.. taktiež hovorí o sebe že on je bojovník že on sa nikdy nevzdáva a také reči 😀pritom dokopy v živote nič nezažil, na ruzach ustlane od rodičov. Doteraz býval s rodičmi. Potom ako kompliment mi napísal že : si krásna sťa socha michallengela :D pritom vyzerá úplne normálne, je zábavný, niečo pekné sem tam vypoti ale tie ostatné veci neviem :D a ma prvom rande mi doniesol hneď kvety a darček a druhé rande mal ruky za chrbtom a mi hovorí že práva alebo ľavá :D a vyskereny. Ja že ľava. A v ruke mal Kinder vajco :D neviem , on celý bol natešený z toho a ja som sa cítila nenormálne trapne. Nevie čo mám robiť.

Strana
z2
mantilka
16. apr 2025

Prvým krokom k úspechu je mať sny....bez nich sa človek neposuva. Prave ľudia na pravy pohľad s "detinskymi" snami , dosiahli veľmi vysoké ciele.

mk1111111111
16. apr 2025

Hmmm, daj sa do poriadku. Si mlada baba, tak zi

xronus
17. apr 2025

Z toho čo píšeš mám pocit že si totálna krava.
Nestrácaj jeho čas

Strana
z2