Zničené manželstvo
Ahoj, aký mate nazor/pohlad na nasu situaciu?
Kludne anonymne. Uz neviem co dalej ....
@anonym_51ead9 mne nevadi ze niesom na liste vlastnictva. O to mi nikdy neslo
@anonym_autor bude ti vadiť ak zistíš ze nemáš za co a kam s detmi ist A celý čas si investovala do cudzieho majetku.
Toto tu uz bolo viackrat. Ako vidim, vsetko po starom...
@anonym_fe8028 Pri takýchto jednoduchý ženách sa ani nikdy nič nezmení iba sem budú chodiť vyplakávať raz za čas
@anonym_fe8028 Pri takýchto jednoduchý ženách sa ani nikdy nič nezmení iba sem budú chodiť vyplakávať raz za čas
@anonym_51ead9 Stale tu pisu a vzdy ostane aj tak vsetko tak, ako bolo. Uplne zbytocne drat klavesnicu.
preco manzel maximalne vylozi umyvacku??? Treba ho doma zamestnat a nebude mat cas na zbytocne navstevy. Preco to mate tak sprosto nastavene?? Jasne, ze on ma casu a energie na navstevy, ked nic doma nerobi. Ste zrejme region, kde muz diriguje a zena podriadene posluhuje. A este dodatok:prosim nie DVA NOCI. To je hrozne. Su to dve noci.
Práve tu riešime takú tému 36 r čo mu mamička perie trenky škoda že tebe nemal kto poradiť hneď na začiatku že ak chlap za sebou ťahá pupočnú šnúru partner s toho nebude. Ani lepsie to nebude ak za tie roky nepochopil. Ide len o to či sa chces trapit ako vždy tá druhá vo vzťahu alebo spokojne žiť
@anonym_51ead9 Stale tu pisu a vzdy ostane aj tak vsetko tak, ako bolo. Uplne zbytocne drat klavesnicu.
@anonym_fe8028 Ja tomu nerozumiem ako takto ženy žijú a či sú drbnute na hlavu. Vezmu si muža ktorý je žiarlivý majetnícky zgrlos A maximálne neschopný sa podieľať na domácnosti. Urobia si s ním zo 2-3 deti a potom sa sťažujú že sú vlastne nešťastné pretože sú z nich sluzky a otroci. Lenže nikto nenútil si nájsť takého partnera a myslím že v dnesnej dobe je dosť široký výber. A najlepšie je keď sa nasťahuje k mužovi pretože on si s nimi hypotéku brať nebude a potom zistia že vlastne ani nemajú kam a začo odísť tak ostávajú v nefunkčnom manželstve a vychovajú rovnaké handry. Prepáčte opustila som sa ale ja už mám strašné nervy na tieto témy. Koník už vôbec nie je co býval😂 A keď im aj poradíš tak ti na píšu že ten muž je vlastne skvelý otec a oni neodídu lebo deti ho milujú
@anonym_autor
Mam manzela po 40tke s ktorym sa vkuse hadame,prakticky cele niekolkoročne manželstvo sa hadame snad kazdy tyzden. Pricina svokrovci a muzov prehnany vztah k nim. Zacalo to narodenim deti..byvame blizko tak denné navstevy,poucania co robit,nerobit,ako vychovavat. Denne telefonaty ci prideme,kde,kedy,co robime. Samozrejme ja to vycitam muzovi, a to je jeho Achillova pata 🤦♀️ snazila som sa dohovarat, riesit ze dajak vychadzajme spolu vsetci ale nie tak casto a do vsetkeho sa starat.
Po rokoch hadok som sa dopracovala k tomu,ze deti tam "musia ist" kazdy druhy den... tamti sa pytaju ci deti pridu, tak ked nahodou den sme sami ako rodina,hned na druhy den tam muz musi ist s detmi aby potesil rodicov.. kasle na mna ze mne to vadi,ze sa trapim,ze to vyvolava nezhody a nici nam manzelstvo. Hlavne ze rodicia su spokojni. Samozrejme potom vyvolam hadku. Lebo inac nejde za tie roky.
Znasala by snad ina poučanie a denne pchanie sa do zivotov? To musia deti byt u baby 4-5x do tyzna? Dospelo to do stavu,kedy zacal byt na mna hnusny, a poslal ma do diery skade som prisla a do riti.. kvoli nim. Rodicia a ich spokjnost je dolezitejsia. Keby sme zili dalej, tak nic z tohto by nebolo.
Ja chodim k nasim raz za dva tyždne na dva noci.
@anonym_autor prepáč, ale toto si predtým nevidela/nevedela?
@anonym_51ead9 sama si jednoducha
@anonym_fe8028 Ja tomu nerozumiem ako takto ženy žijú a či sú drbnute na hlavu. Vezmu si muža ktorý je žiarlivý majetnícky zgrlos A maximálne neschopný sa podieľať na domácnosti. Urobia si s ním zo 2-3 deti a potom sa sťažujú že sú vlastne nešťastné pretože sú z nich sluzky a otroci. Lenže nikto nenútil si nájsť takého partnera a myslím že v dnesnej dobe je dosť široký výber. A najlepšie je keď sa nasťahuje k mužovi pretože on si s nimi hypotéku brať nebude a potom zistia že vlastne ani nemajú kam a začo odísť tak ostávajú v nefunkčnom manželstve a vychovajú rovnaké handry. Prepáčte opustila som sa ale ja už mám strašné nervy na tieto témy. Koník už vôbec nie je co býval😂 A keď im aj poradíš tak ti na píšu že ten muž je vlastne skvelý otec a oni neodídu lebo deti ho milujú
@anonym_51ead9 pekne zhodnotenie ale na mna nesedi.
No ale si to vyrataj, ak su deti u svokrovcov tyzdenne 2hx3, to je 6h tyzdenne a 12h za 2 týždne. S tvojimi rodičmi su deti za 2 týždne 48h. Stale je tam nepomer a vo vyhode su tvoji rodicia. Proste obaja ste prehnane naviazani na svojich rodicov. Ako som povedala, znižte to obaja o polovicu a budujte si vlastny rodinny zivot, Alebo deti poprihlasuj na vselijake poobedne kruzky, aby mali iny program. Evidentne maju privela volneho casu, co vyuziva tvoj muz na navstevu svojich rodicov.
@anonym_51ead9 sama si jednoducha
@anonym_autor ja nežijem v muzovom dome, nerozkazuju mi jeho rodicia ako mam deti vychovávať a nerobím doma slúžku. 🙂
No ale si to vyrataj, ak su deti u svokrovcov tyzdenne 2hx3, to je 6h tyzdenne a 12h za 2 týždne. S tvojimi rodičmi su deti za 2 týždne 48h. Stale je tam nepomer a vo vyhode su tvoji rodicia. Proste obaja ste prehnane naviazani na svojich rodicov. Ako som povedala, znižte to obaja o polovicu a budujte si vlastny rodinny zivot, Alebo deti poprihlasuj na vselijake poobedne kruzky, aby mali iny program. Evidentne maju privela volneho casu, co vyuziva tvoj muz na navstevu svojich rodicov.
@ada12345 nechcela som kvoli tomu zahlcovat kruzkami 😳
@ada12345 mne moji nevypisuju kazdy den ako sa mate,co robite,pridete/nepridete atd. A nestaraju sa mi do muza,ani slovo mu nikdy nepovedali
@anonym_autor Zahlcovat? Ale ono to vyzera, ze nemaju kruzky ziadne. Co by deti robili, ak by neboli u svokrovcov?
@ada12345 no po skole oddych, ucenie a hrat sa doma, prip.pozriet nieco v tv..sem tam von
@anonym_autor ty si si proste vyrobila "problem" z ktoreho roky nervacis, nespis, mas busenie srdca a hadky s manzelom. Ty si sa upla na to že on chodi k rodicom kazdy druhy den a ty s tym nesuhlasis a roky rokuce bojujes s prkotinou a vypestovala si si akurat tak alergiu na muza a jeho rodicov.
Ved nech idu k svokrovcom a čo? Bud rada ze tam nemusis ist ty. Ja by som bola rada ze mam kazdy druhy den volno od deciek a muza, nenarobia bordel, mas cas pre seba, aj na cely vikend by som ich tam poslala.
A čo také ti radia? Veď jedným uchom dnu a druhým von, rob si po svojom.
@anonym_bafeba no ale ked hucia do muza a ten nasledne mne prezentuje svoje nazory,resp.ich pretransformovane nazory a na tom sa tiez pochytime.. a rodicom povie ze nevie co ma so mnou robit...
Lebo nejdem podla ich planu
No to znie pre skolakov ako nudna rutina... ucit, telka, vyvalovanie sa... moji maju kopu kruzkov, ako zahlcovanie to nevidim, praveze predchadzame tomu - telka, mobil... hlavne sport im velmi prospieva, maju kamaratov aj mimo skoly tym padom...
ja celej tejto situácii nerozumiem... deti tam samé nepôjdu kým sú malé, musia s rodičom - teda s tvojim mužom - teda on sa venuje deťom a ty sa môžeš venovať sebe, žiaden stres, žiadne hádky, fakt nerozumiem o čom sa hádate ...
ja celej tejto situácii nerozumiem... deti tam samé nepôjdu kým sú malé, musia s rodičom - teda s tvojim mužom - teda on sa venuje deťom a ty sa môžeš venovať sebe, žiaden stres, žiadne hádky, fakt nerozumiem o čom sa hádate ...
@biba_18 snazia sa presadzovat si svoje.... neuvedomujuc si,ze svoje deti odchovali a toto uz niesu ich deti
@ada12345 nechcela som kvoli tomu zahlcovat kruzkami 😳
@anonym_autor lenže keby mali dva krát týždenne tréning, okrem toho angličtinu, výtvarnú, prospelo by to vsetkym
@biba_18 snazia sa presadzovat si svoje.... neuvedomujuc si,ze svoje deti odchovali a toto uz niesu ich deti
@anonym_autor Spytam sa blbo, ale mate vobec s muzom sex? Teda ci uz nie ste len spolubyvajuci. Lebo neviem si naozaj predstavit, aby muz chodil kazdy 2 den aj s nasimi detmi k svojim rodicom a ja som chodila kazdy druhy vikend k mojim rodicom. Ved vy ste uz aj ako rozvedeni, kazdy zije svoj zivot.
preco manzel maximalne vylozi umyvacku??? Treba ho doma zamestnat a nebude mat cas na zbytocne navstevy. Preco to mate tak sprosto nastavene?? Jasne, ze on ma casu a energie na navstevy, ked nic doma nerobi. Ste zrejme region, kde muz diriguje a zena podriadene posluhuje. A este dodatok:prosim nie DVA NOCI. To je hrozne. Su to dve noci.
@anonym_fdf0ed presne tak DVA noci, ja ze je to preklep, ale nie je 🙂
@anonym_autor ale toto su uz problemy, co by mal riesit psycholog s tebou. Vobec si takymto samotrapenim nepomahas a eskalujes az tak, ze ti to robi zle na zdravi. Ja a neber to v zlom - nechapem, kde na toto beries cas... ja popri praci a detoch sotva dycham, maju kopu kruzkov k tomu, vozim ako taxik...zacni mysliet sama na seba a prestan sa definovat cez deti a kontrolou nad nimi.... vyuzi ten cas, vypni hlavu a urob nieco pre svoju pohodu, psychicku a sport tiez prospeje...
Rozvod ti nepomoze, deti tam budu chodit aj tak, ale pytat sa ta uz nikto nebude.
@anjelicek26 prečo mám pocit, že v každej diskusii obranujes chlapa? To že ty nemáš čas..ona nemá 5 deti a nerobí taxík, a áno aj mňa by sralo, keby bol muž každý deň poobede preč a nie doma
@anonym_bafeba no ale ked hucia do muza a ten nasledne mne prezentuje svoje nazory,resp.ich pretransformovane nazory a na tom sa tiez pochytime.. a rodicom povie ze nevie co ma so mnou robit...
Lebo nejdem podla ich planu
@anonym_autor co Ty stale nadavas na svokrovcov? Oni oni oni. Problem je Tvoj muz. Evidentne podla Tvojich slov doma nic nerobi a este ani nie ste ako rodina na prvom mieste. Prestan pindat na svokrovcov a daj si do poriadku svojho muza a Vas vztah. A potom aj svokrovci sa mozu aj na hlavu postavit. Lenze oni nie su hlavny problem.
tak ono sa to casom vyriesi aj samo.
neviem kolko maju deti rokov, ale s prichodom puberty budu uprednostnovat kamaratov, a chodenie po meste, obchodoch, na pizzu atd.
A posledne po com budu tuzit, byt u babky skoro kazde popoludnie.
Radim ti urobit presny opak, ako si robila doteraz.
Obrazne "vyrazit dvere"...dat uuuuplnu slobodu, nech su deti u svokry od nevidim do nevidim, najlepsie aj cely vikend. a uvidime, komu z nich to po case polezie na nervy, ci deckam ci svokrovcom.
Takto maju okrem potesenia z deti, asi hlavne potesenie z boja s tebou. Treba sa hodit do pohody a vziat im vietor z plachiet.
a na tie volne dni by som sa prihlasila do fitka, ci do jazykovky, hocikde kde chces. rozvijat zaluby, stretnutia s kamoskami. sediet pri kavicke a mat aj trochu zabavy, nielen nervy. Nech je mama a zena trochu vzacna.
takto si len vecne nas*aty inventar - tak sa necuduj, ze doma k tebe to nikoho netaha.
Jo , a nezabudni odkazat babke a dedkovi, ze deti ostavaju dlhsie, a ulohy s nimi budu robit oni 😅
si vies predstavit autorka, ten uzasnuty muzov ksicht, ked mu priklad dnes povies.
- Drahy kludne chodte, mozte byt aj dlhsie, uzite si to, pozdrav mamu aj otca. Ja som uz dohodnuta s Anickou a Helenkou, ideme do mesta na kavu a po nakupoch..
asi by mu odpadla sanka z celuste 😍
@bomba36 pisem ze sa to zacalo narodenim deti. Nasledne zacal rodicov tesit tym,ze sa budeme denne vídať
@anonym_autorja úplne ti rozumiem. Môj ex bol presne takto postihnutý ako je tvoj a tiež sa to neznesiteľne vyostrilo pri deťoch. Každá hádka bola od začiatku msnželstva kvôli tlakom a manipuláciám zo strany jeho hlavne matky, ktorá si dala za cieľ našim deťom zničiť rodinu. Neviem ti poradiť len skonštatujem, že by to malo byť trestné ak svokrovci narušujú vzťahy v rodine svojich deti do takej miery, že rozhádajú manželov na rozvod a úplnú neúctu.

Toto tu uz bolo viackrat. Ako vidim, vsetko po starom...