icon

Zničené manželstvo

Dnes o 10:23

Ahoj, aký mate nazor/pohlad na nasu situaciu?
Kludne anonymne. Uz neviem co dalej ....

anonym_fe8028
Dnes o 11:24

Toto tu uz bolo viackrat. Ako vidim, vsetko po starom...

anonym_51ead9
Dnes o 11:30
@anonym_autor

@anonym_51ead9 mne nevadi ze niesom na liste vlastnictva. O to mi nikdy neslo

@anonym_autor bude ti vadiť ak zistíš ze nemáš za co a kam s detmi ist A celý čas si investovala do cudzieho majetku.

anonym_51ead9
Dnes o 11:31
@anonym_fe8028

Toto tu uz bolo viackrat. Ako vidim, vsetko po starom...

@anonym_fe8028 Pri takýchto jednoduchý ženách sa ani nikdy nič nezmení iba sem budú chodiť vyplakávať raz za čas

anonym_fe8028
Dnes o 11:33
@anonym_51ead9

@anonym_fe8028 Pri takýchto jednoduchý ženách sa ani nikdy nič nezmení iba sem budú chodiť vyplakávať raz za čas

@anonym_51ead9 Stale tu pisu a vzdy ostane aj tak vsetko tak, ako bolo. Uplne zbytocne drat klavesnicu.

anonym_fdf0ed
Dnes o 11:34

preco manzel maximalne vylozi umyvacku??? Treba ho doma zamestnat a nebude mat cas na zbytocne navstevy. Preco to mate tak sprosto nastavene?? Jasne, ze on ma casu a energie na navstevy, ked nic doma nerobi. Ste zrejme region, kde muz diriguje a zena podriadene posluhuje. A este dodatok:prosim nie DVA NOCI. To je hrozne. Su to dve noci.

sova7
Dnes o 11:36

Práve tu riešime takú tému 36 r čo mu mamička perie trenky škoda že tebe nemal kto poradiť hneď na začiatku že ak chlap za sebou ťahá pupočnú šnúru partner s toho nebude. Ani lepsie to nebude ak za tie roky nepochopil. Ide len o to či sa chces trapit ako vždy tá druhá vo vzťahu alebo spokojne žiť

anonym_51ead9
Dnes o 11:39
@anonym_fe8028

@anonym_51ead9 Stale tu pisu a vzdy ostane aj tak vsetko tak, ako bolo. Uplne zbytocne drat klavesnicu.

@anonym_fe8028 Ja tomu nerozumiem ako takto ženy žijú a či sú drbnute na hlavu. Vezmu si muža ktorý je žiarlivý majetnícky zgrlos A maximálne neschopný sa podieľať na domácnosti. Urobia si s ním zo 2-3 deti a potom sa sťažujú že sú vlastne nešťastné pretože sú z nich sluzky a otroci. Lenže nikto nenútil si nájsť takého partnera a myslím že v dnesnej dobe je dosť široký výber. A najlepšie je keď sa nasťahuje k mužovi pretože on si s nimi hypotéku brať nebude a potom zistia že vlastne ani nemajú kam a začo odísť tak ostávajú v nefunkčnom manželstve a vychovajú rovnaké handry. Prepáčte opustila som sa ale ja už mám strašné nervy na tieto témy. Koník už vôbec nie je co býval😂 A keď im aj poradíš tak ti na píšu že ten muž je vlastne skvelý otec a oni neodídu lebo deti ho milujú

lienka.7
Dnes o 11:44
@anonym_autor

@anonym_autor
Mam manzela po 40tke s ktorym sa vkuse hadame,prakticky cele niekolkoročne manželstvo sa hadame snad kazdy tyzden. Pricina svokrovci a muzov prehnany vztah k nim. Zacalo to narodenim deti..byvame blizko tak denné navstevy,poucania co robit,nerobit,ako vychovavat. Denne telefonaty ci prideme,kde,kedy,co robime. Samozrejme ja to vycitam muzovi, a to je jeho Achillova pata 🤦‍♀️ snazila som sa dohovarat, riesit ze dajak vychadzajme spolu vsetci ale nie tak casto a do vsetkeho sa starat.
Po rokoch hadok som sa dopracovala k tomu,ze deti tam "musia ist" kazdy druhy den... tamti sa pytaju ci deti pridu, tak ked nahodou den sme sami ako rodina,hned na druhy den tam muz musi ist s detmi aby potesil rodicov.. kasle na mna ze mne to vadi,ze sa trapim,ze to vyvolava nezhody a nici nam manzelstvo. Hlavne ze rodicia su spokojni. Samozrejme potom vyvolam hadku. Lebo inac nejde za tie roky.
Znasala by snad ina poučanie a denne pchanie sa do zivotov? To musia deti byt u baby 4-5x do tyzna? Dospelo to do stavu,kedy zacal byt na mna hnusny, a poslal ma do diery skade som prisla a do riti.. kvoli nim. Rodicia a ich spokjnost je dolezitejsia. Keby sme zili dalej, tak nic z tohto by nebolo.
Ja chodim k nasim raz za dva tyždne na dva noci.

@anonym_autor prepáč, ale toto si predtým nevidela/nevedela?

autor
Dnes o 11:44
@anonym_51ead9

@anonym_51ead9 sama si jednoducha

sova7
Dnes o 11:45
@lienka.7

@anonym_autor prepáč, ale toto si predtým nevidela/nevedela?

@lienka.7 vedela videla len myslela že deti a manželstvo sú niečo ako Lurdy

autor
Dnes o 11:46
@anonym_51ead9

@anonym_fe8028 Ja tomu nerozumiem ako takto ženy žijú a či sú drbnute na hlavu. Vezmu si muža ktorý je žiarlivý majetnícky zgrlos A maximálne neschopný sa podieľať na domácnosti. Urobia si s ním zo 2-3 deti a potom sa sťažujú že sú vlastne nešťastné pretože sú z nich sluzky a otroci. Lenže nikto nenútil si nájsť takého partnera a myslím že v dnesnej dobe je dosť široký výber. A najlepšie je keď sa nasťahuje k mužovi pretože on si s nimi hypotéku brať nebude a potom zistia že vlastne ani nemajú kam a začo odísť tak ostávajú v nefunkčnom manželstve a vychovajú rovnaké handry. Prepáčte opustila som sa ale ja už mám strašné nervy na tieto témy. Koník už vôbec nie je co býval😂 A keď im aj poradíš tak ti na píšu že ten muž je vlastne skvelý otec a oni neodídu lebo deti ho milujú

@anonym_51ead9 pekne zhodnotenie ale na mna nesedi.

ada12345
Dnes o 11:47

No ale si to vyrataj, ak su deti u svokrovcov tyzdenne 2hx3, to je 6h tyzdenne a 12h za 2 týždne. S tvojimi rodičmi su deti za 2 týždne 48h. Stale je tam nepomer a vo vyhode su tvoji rodicia. Proste obaja ste prehnane naviazani na svojich rodicov. Ako som povedala, znižte to obaja o polovicu a budujte si vlastny rodinny zivot, Alebo deti poprihlasuj na vselijake poobedne kruzky, aby mali iny program. Evidentne maju privela volneho casu, co vyuziva tvoj muz na navstevu svojich rodicov.

anonym_51ead9
Dnes o 11:48
@anonym_autor

@anonym_51ead9 sama si jednoducha

@anonym_autor ja nežijem v muzovom dome, nerozkazuju mi jeho rodicia ako mam deti vychovávať a nerobím doma slúžku. 🙂

autor
Dnes o 11:49
@ada12345

No ale si to vyrataj, ak su deti u svokrovcov tyzdenne 2hx3, to je 6h tyzdenne a 12h za 2 týždne. S tvojimi rodičmi su deti za 2 týždne 48h. Stale je tam nepomer a vo vyhode su tvoji rodicia. Proste obaja ste prehnane naviazani na svojich rodicov. Ako som povedala, znižte to obaja o polovicu a budujte si vlastny rodinny zivot, Alebo deti poprihlasuj na vselijake poobedne kruzky, aby mali iny program. Evidentne maju privela volneho casu, co vyuziva tvoj muz na navstevu svojich rodicov.

@ada12345 nechcela som kvoli tomu zahlcovat kruzkami 😳

autor
Dnes o 11:51
@ada12345

@ada12345 mne moji nevypisuju kazdy den ako sa mate,co robite,pridete/nepridete atd. A nestaraju sa mi do muza,ani slovo mu nikdy nepovedali

ada12345
Dnes o 11:51
@anonym_autor

@anonym_autor Zahlcovat? Ale ono to vyzera, ze nemaju kruzky ziadne. Co by deti robili, ak by neboli u svokrovcov?

autor
Dnes o 11:53
@ada12345

@anonym_autor Zahlcovat? Ale ono to vyzera, ze nemaju kruzky ziadne. Co by deti robili, ak by neboli u svokrovcov?

@ada12345 no po skole oddych, ucenie a hrat sa doma, prip.pozriet nieco v tv..sem tam von

autor
Dnes o 11:57
@anonym_bafeba

@anonym_autor ty si si proste vyrobila "problem" z ktoreho roky nervacis, nespis, mas busenie srdca a hadky s manzelom. Ty si sa upla na to že on chodi k rodicom kazdy druhy den a ty s tym nesuhlasis a roky rokuce bojujes s prkotinou a vypestovala si si akurat tak alergiu na muza a jeho rodicov.
Ved nech idu k svokrovcom a čo? Bud rada ze tam nemusis ist ty. Ja by som bola rada ze mam kazdy druhy den volno od deciek a muza, nenarobia bordel, mas cas pre seba, aj na cely vikend by som ich tam poslala.
A čo také ti radia? Veď jedným uchom dnu a druhým von, rob si po svojom.

@anonym_bafeba no ale ked hucia do muza a ten nasledne mne prezentuje svoje nazory,resp.ich pretransformovane nazory a na tom sa tiez pochytime.. a rodicom povie ze nevie co ma so mnou robit...
Lebo nejdem podla ich planu

anjelicek26
Dnes o 11:59

No to znie pre skolakov ako nudna rutina... ucit, telka, vyvalovanie sa... moji maju kopu kruzkov, ako zahlcovanie to nevidim, praveze predchadzame tomu - telka, mobil... hlavne sport im velmi prospieva, maju kamaratov aj mimo skoly tym padom...

biba_18
Dnes o 12:02

ja celej tejto situácii nerozumiem... deti tam samé nepôjdu kým sú malé, musia s rodičom - teda s tvojim mužom - teda on sa venuje deťom a ty sa môžeš venovať sebe, žiaden stres, žiadne hádky, fakt nerozumiem o čom sa hádate ...

autor
Dnes o 12:12
@biba_18

ja celej tejto situácii nerozumiem... deti tam samé nepôjdu kým sú malé, musia s rodičom - teda s tvojim mužom - teda on sa venuje deťom a ty sa môžeš venovať sebe, žiaden stres, žiadne hádky, fakt nerozumiem o čom sa hádate ...

@biba_18 snazia sa presadzovat si svoje.... neuvedomujuc si,ze svoje deti odchovali a toto uz niesu ich deti

anonym_18a990
Dnes o 12:15
@anonym_autor

@anonym_autor lenže keby mali dva krát týždenne tréning, okrem toho angličtinu, výtvarnú, prospelo by to vsetkym

anonym_1edfe1
Dnes o 12:36
@anonym_autor

@biba_18 snazia sa presadzovat si svoje.... neuvedomujuc si,ze svoje deti odchovali a toto uz niesu ich deti

@anonym_autor Spytam sa blbo, ale mate vobec s muzom sex? Teda ci uz nie ste len spolubyvajuci. Lebo neviem si naozaj predstavit, aby muz chodil kazdy 2 den aj s nasimi detmi k svojim rodicom a ja som chodila kazdy druhy vikend k mojim rodicom. Ved vy ste uz aj ako rozvedeni, kazdy zije svoj zivot.

la_dolce_vita
Dnes o 12:38
@anonym_fdf0ed

preco manzel maximalne vylozi umyvacku??? Treba ho doma zamestnat a nebude mat cas na zbytocne navstevy. Preco to mate tak sprosto nastavene?? Jasne, ze on ma casu a energie na navstevy, ked nic doma nerobi. Ste zrejme region, kde muz diriguje a zena podriadene posluhuje. A este dodatok:prosim nie DVA NOCI. To je hrozne. Su to dve noci.

@anonym_fdf0ed presne tak DVA noci, ja ze je to preklep, ale nie je 🙂

anonym_092447
Dnes o 12:40
@anjelicek26

@anonym_autor ale toto su uz problemy, co by mal riesit psycholog s tebou. Vobec si takymto samotrapenim nepomahas a eskalujes az tak, ze ti to robi zle na zdravi. Ja a neber to v zlom - nechapem, kde na toto beries cas... ja popri praci a detoch sotva dycham, maju kopu kruzkov k tomu, vozim ako taxik...zacni mysliet sama na seba a prestan sa definovat cez deti a kontrolou nad nimi.... vyuzi ten cas, vypni hlavu a urob nieco pre svoju pohodu, psychicku a sport tiez prospeje...

Rozvod ti nepomoze, deti tam budu chodit aj tak, ale pytat sa ta uz nikto nebude.

@anjelicek26 prečo mám pocit, že v každej diskusii obranujes chlapa? To že ty nemáš čas..ona nemá 5 deti a nerobí taxík, a áno aj mňa by sralo, keby bol muž každý deň poobede preč a nie doma

anonym_783bb1
Dnes o 12:42
@anonym_autor

@anonym_bafeba no ale ked hucia do muza a ten nasledne mne prezentuje svoje nazory,resp.ich pretransformovane nazory a na tom sa tiez pochytime.. a rodicom povie ze nevie co ma so mnou robit...
Lebo nejdem podla ich planu

@anonym_autor co Ty stale nadavas na svokrovcov? Oni oni oni. Problem je Tvoj muz. Evidentne podla Tvojich slov doma nic nerobi a este ani nie ste ako rodina na prvom mieste. Prestan pindat na svokrovcov a daj si do poriadku svojho muza a Vas vztah. A potom aj svokrovci sa mozu aj na hlavu postavit. Lenze oni nie su hlavny problem.

negymama
Dnes o 12:48

tak ono sa to casom vyriesi aj samo.
neviem kolko maju deti rokov, ale s prichodom puberty budu uprednostnovat kamaratov, a chodenie po meste, obchodoch, na pizzu atd.
A posledne po com budu tuzit, byt u babky skoro kazde popoludnie.
Radim ti urobit presny opak, ako si robila doteraz.
Obrazne "vyrazit dvere"...dat uuuuplnu slobodu, nech su deti u svokry od nevidim do nevidim, najlepsie aj cely vikend. a uvidime, komu z nich to po case polezie na nervy, ci deckam ci svokrovcom.
Takto maju okrem potesenia z deti, asi hlavne potesenie z boja s tebou. Treba sa hodit do pohody a vziat im vietor z plachiet.
a na tie volne dni by som sa prihlasila do fitka, ci do jazykovky, hocikde kde chces. rozvijat zaluby, stretnutia s kamoskami. sediet pri kavicke a mat aj trochu zabavy, nielen nervy. Nech je mama a zena trochu vzacna.

takto si len vecne nas*aty inventar - tak sa necuduj, ze doma k tebe to nikoho netaha.

negymama
Dnes o 12:52

Jo , a nezabudni odkazat babke a dedkovi, ze deti ostavaju dlhsie, a ulohy s nimi budu robit oni 😅

negymama
Dnes o 12:58

si vies predstavit autorka, ten uzasnuty muzov ksicht, ked mu priklad dnes povies.
- Drahy kludne chodte, mozte byt aj dlhsie, uzite si to, pozdrav mamu aj otca. Ja som uz dohodnuta s Anickou a Helenkou, ideme do mesta na kavu a po nakupoch..
asi by mu odpadla sanka z celuste 😍

anonym_be6604
Dnes o 13:01
@anonym_autor

@bomba36 pisem ze sa to zacalo narodenim deti. Nasledne zacal rodicov tesit tym,ze sa budeme denne vídať

@anonym_autorja úplne ti rozumiem. Môj ex bol presne takto postihnutý ako je tvoj a tiež sa to neznesiteľne vyostrilo pri deťoch. Každá hádka bola od začiatku msnželstva kvôli tlakom a manipuláciám zo strany jeho hlavne matky, ktorá si dala za cieľ našim deťom zničiť rodinu. Neviem ti poradiť len skonštatujem, že by to malo byť trestné ak svokrovci narušujú vzťahy v rodine svojich deti do takej miery, že rozhádajú manželov na rozvod a úplnú neúctu.