Zo dňa na deň ma prestal ľúbiť
Ahojte, neviem či potrebujem radu alebo si len prečítať, aka naivná som..
Písala som si s muzom, ktorého som spoznala v práci, dva mesiace. Denno-denne. Volavali sme spolu aj 3hodiny, pisali si fakt od rana do noci.. stretávali sme sa, plánovali spolu veci cítila som že sme spriaznene duse. Hneď od prvého okamihu až po uplny koniec. On bol veľmi žiarlivý, mával svoje stavy a ja som sa s ním rozišla. On to znášal tazko, ja v návale hnevu ako tak ok. Pisali sme si, snažil sa to ešte ON napraviť, ale ja som si nebola ista, bála som sa že to tak bude stále.
Odznel hnev a zistila som že vazne bez neho nedokážem byt. Ale nejak sa nám vymenila strana. On bol zrazu ten nahnevaný a už sa so mnou nechcel ani rozprávať. Písala som mu, volala, chcela sa s ním osobne porozprávať ale on nechcel. Povedal mi že uz o mna nemá zaujem a že ho otravujem. Prosím vás ako sa to dá zo dňa na deň? Zmena z jeho strany nastala reálne z noci do rana. Ešte večer mi napisal dobru noc zlato moje a rano uplna zmena. Pritom on bol ten ktorý cítil všetko oveľa intenzívnejšie zo začiatku ako ja lebo som mu povedala že ja potrebujem trochu viac času ale o mojich citoch vedel. Ja som teraz zmätená so zlomeným srdcom a on stastny a spokojny. Samozrejme mu to prajem. Ale ako je to mozne zo dňa na deň?
takto sa prejavujú ľudia s psychickou poruchou osobnosti - bez osobných výčitiek, libujú si v takýchto extrémoch ... to čo robí robí preto aby si mala pocity viny a aby ťa spracoval pre návrat .... s takýmto partnerom ťa nečaká spoločný život ale hra ... celý čas to bude len a len hra .... až otehotnieš a prídu deti budeš v totálnej pasci .... za mňa skús si vypočuť aspoň "Prečo" je tam prepis alebo video https://www.bezpecnavina.cz/post/2017/01/09/proc/ ... je tam v blogu mnoho zaujímavých informácii - vypočuj si ich skôr ako urobíš krok dopredu a prajem veľa energie a načúvania duši a srdcu
Teraz to je isto ťažké ale neboj sa hlavu hore. Čas je najlepší liek na všetky rany a klin sa klincom vybija. 🙂 Nájdi si aktivity pre seba nech na to tak veľa nemyslíš. Joga je super, alebo beh, knihy. Držím palce isto to bude za chvíľu lepšie len tomu treb dat čas. 🙂
@slavik2012 https://www.bezpecnavina.cz/post/2019/10/10/zuz... a skvelý dialóg s architektkou Zuzkou Zacharovou ktorá hovorí o tom ako to začalo ... ako cez kopirák
No preto ze objavil niekoho zaujimavejsieho..a 2 mesiace???to bolo len poblaznenie🤷
pises, ze: "On bol veľmi žiarlivý, mával svoje stavy .."
Nuz nic lepsie, ako sa ti stalo, sa ti stat nemohlo...
Toto nebola "spriaznena dusa", toto bol zaciatok pruseru..
A to s takým labilnymby si chcela byt? Žiť? Deti.
...no neviem ja by som bola šťastná ze sa mi už neozval;)
Mne pripada ako manipulator. Najprv tutu-mutu, potom ziarlivec, a ked zistil, ze si nenechas skakat po hlave a nie si dobra obet, dal ruky prec.

Podľa mňa večer mal záujem, lebo zranené žiarlivé ego. Ráno už nie, lebo si prejavila záujem ty - zranené žiarlivé ego stíchlo a láska nebola. Zrelosť nula bodov. Mne sa trošku podobné stalo dvakrát, že som bola zaľúbená a akonáhle chalan prejavil záujem, zrazu zo sekundy na sekundu som ja necítila nič. Samozrejme to nebola láska, len poblaznenost. Prvýkrát som mala 10 rokov, potom kus viac. Ale dospelý keď takto funguje, a prehnane žiarlivý k tomu - nemáš čo ľutovať. Odporúčam do budúcnosti, pusti si podcast Ako si nezobrať teľa zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...