Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia
Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?
@patrike on má zarobené a viem, že dostal veľmi nadštandardné odstupné, ale netuším, prečo býva so ženou, fakt mi to hlava neberie. On povedal, že z trucu. Ale má byt v inom meste.. oveľa, oveľa ďalej a keď nie je tu, je tam. A keď je tu, je doma, lebo je to ešte jeho byt na 50% ....
@anonym_autor Rozflakat odstupne je lahke za par mesiacov. Nemusis to vediet presne, ale ma tolko, ze mu uroky / dividendy / odpredaje investicii nesu mesacne tolko, kolko by v beznej praci nezarobil ? Povedzme 3000 cisteho bez dani len tak ?
@anonym_088525 ved zatial ja nic. To je prave to... vobec nic.
@anonym_autor Vsak si predtym pisala, ze by to bolo pre teba vyhodne. Ach🤦♀️
@melanta teba nikdy nikto nepožiadal o to, či nemáš voľnú momentálne adekvátnu manažérsku pozíciu, ktorá by zodpovedala jeho požiadavkám? Lebo povedzme, takých nie je zase veľa na trhu. reálne sa pýtam teba ako headhuntera, nepožiadal ťa nikto?
@anonym_autor ale áno, požiadal. A mnohým som pomohla, nielen manažérom. Ale tento človek z toho čo píšeš nepôsobí ako človek, ktorému by som išla pomôcť. Je dlhodobo nezamestnaný. Prečo? Zobrali mu vodičák. Prečo? Toto je za mňa veľké mínus a asi aj neprekonateľné, pretože vodičák neberú za to, že si raz nezastavila na stopke. Žije u ex, hoci má údajne peniaze, čiže by kľudne mohol byť v nájme, kým si vyporiadajú majetok po rozvode. Nie, nepomáham každému. Pomôžem človeku, ktorého chcem odporučiť, pretože dám za neho ruku do ohňa.
@anonym_autor Vsak si predtym pisala, ze by to bolo pre teba vyhodne. Ach🤦♀️
@anonym_088525 v buducnosti by ma vedel zoznamit s urcitymi ludmi. Pri BD aktivitach tie osobne kontakty na decision makerov potrebujes. A to on ma.
@anonym_autor ale áno, požiadal. A mnohým som pomohla, nielen manažérom. Ale tento človek z toho čo píšeš nepôsobí ako človek, ktorému by som išla pomôcť. Je dlhodobo nezamestnaný. Prečo? Zobrali mu vodičák. Prečo? Toto je za mňa veľké mínus a asi aj neprekonateľné, pretože vodičák neberú za to, že si raz nezastavila na stopke. Žije u ex, hoci má údajne peniaze, čiže by kľudne mohol byť v nájme, kým si vyporiadajú majetok po rozvode. Nie, nepomáham každému. Pomôžem človeku, ktorého chcem odporučiť, pretože dám za neho ruku do ohňa.
@melanta cize za mna, poviem to v nasom slangu, by ho bolo dobre niekde "placnut", aby som tam mala svoj kontakt. A on mi na druhej strane zase posunie dobre kontakty na akviziciu. Vies co myslim? win - win pre obe strany. Len nech do toho nepletie ani vztah, ani nic sexualne.
Ok, tak stocim debatu trochu bokom, ty si nejaka personalistka bud v agenture alebo velkej firme. Akym dojmom na teba posobi jeho CV ? Co uvadza ako dovod skoncenia posledneho pracovneho pomeru ?
Ten chybajuci vodicak, ehm, alkohol ? Psychiatricka diagnoza ?
Ok, tak stocim debatu trochu bokom, ty si nejaka personalistka bud v agenture alebo velkej firme. Akym dojmom na teba posobi jeho CV ? Co uvadza ako dovod skoncenia posledneho pracovneho pomeru ?
@patrike Cv posobi dobrym dojmom, je to ten typ kandidata, co do pol roka max nam niekde vyvstane. Bud bude na vysokej manazerskej pozici v statnej sprave - je dobre tam mat kontakt, ale bude na vysokej manazerskej pozici v businesse - je dobre tam mat kontakt. A mimochodom je chodiaca studnica kontaktov. Odchod z byvalej prace viem - Top manazer - zmena politickeho vedenia a vymena manazmentu. VP bude suvisiet so zrakom u neho.
@patrike Mne osobne pride trochu smiesna predstava nejakeho big manazera, co bude musiet niekam ist a pojde tam ako- vlakom, Flixbusom, kolobezkou? Akoze ok, niekam sa da dostat bez auta, ale celkovo...
@patrike Mne osobne pride trochu smiesna predstava nejakeho big manazera, co bude musiet niekam ist a pojde tam ako- vlakom, Flixbusom, kolobezkou? Akoze ok, niekam sa da dostat bez auta, ale celkovo...
@anonym_088525 on ma vodicak, ale nesoferuje teraz momentalne, nema auto.
@melanta cize za mna, poviem to v nasom slangu, by ho bolo dobre niekde "placnut", aby som tam mala svoj kontakt. A on mi na druhej strane zase posunie dobre kontakty na akviziciu. Vies co myslim? win - win pre obe strany. Len nech do toho nepletie ani vztah, ani nic sexualne.
@anonym_autor ty robíš sama na seba alebo máš zamestnávateľa? Ak druhý prípad, vedia aká si? Preboha toto nemôžeš myslieť vážne. Kontakty si vyberám, neberiem každého zúfalca a stroskotanca. Nemáš dostatok skúseností, aby si pochopila, že kontakty stroskotanca sú ti k ničomu? Ak by boli k niečomu, už dávno je zamestnaný.
A k tomu, že povieš to v našom slangu, niekde ho placnúť. Toto som nikdy nepočula. Neviem, kde sa pohybuješ. S tvojou naivitou a zúfalstvom by som ti nenechala hľadať ani upratovačky, pretože aj k nim mám rešpekt a toto by som im neurobila.
@anonym_48b302 nerieš, ja už som za vrcholom dáávno 🙂
Ale prosim ta, bývalý manažér je odkázaný na stoku zúfalcov Pokec.Taký by sa určite nezahadzoval trávením času na Pokeci.Veď ten by mal mať toľko kontaktov, ako aj píšeš… jedine, že píšeš ty alebo aj on rozprávky a pohyboval by sa trošku v inej spoločnosti a nie po Pokeci
Nie ja ti neverím, zamotávaš sa do vlastných klamstiev
Nie si to ty, čo tu opakovane píše, s kým sa zoznámila na Pokeci?
Vek cca 45 rokov?
@anonym_088525 on ma vodicak, ale nesoferuje teraz momentalne, nema auto.
@anonym_autor písala si, že má odobratý vodičák. Fakt stále viac a viac sa zamotávaš a stále znieš viac zúfalo. Držím ti palce napriek tomu.
@earlgrey nemám 45 rokov, mám menej. On má niečo po 50, ale vyzerá naozaj na oveľa viac. Ale to čo som sa včera dozvedela u mňa zavrelo dvere. Rada s ním budem v kontakte, pokecám, zájdem na kávu, ale z mojej strany nič viac nebude.
@anonym_autor rozmýšlam že naco kontakt...si na pokeci lebo si hladala sex,kamaratstvo alebo vztah ci vsetko dokopy...lebo ak sa ti nepaci v 49tke hladas asi niexo vazne nie kamosa ...proste ukoncit a hotovo
@anonym_autor písala si, že má odobratý vodičák. Fakt stále viac a viac sa zamotávaš a stále znieš viac zúfalo. Držím ti palce napriek tomu.
@melanta Presne toto som chcela napisat. Najprv nema vodicak, potom ma, ale nema auto😃 whatever, skoda reci.
@anonym_autor ty robíš sama na seba alebo máš zamestnávateľa? Ak druhý prípad, vedia aká si? Preboha toto nemôžeš myslieť vážne. Kontakty si vyberám, neberiem každého zúfalca a stroskotanca. Nemáš dostatok skúseností, aby si pochopila, že kontakty stroskotanca sú ti k ničomu? Ak by boli k niečomu, už dávno je zamestnaný.
A k tomu, že povieš to v našom slangu, niekde ho placnúť. Toto som nikdy nepočula. Neviem, kde sa pohybuješ. S tvojou naivitou a zúfalstvom by som ti nenechala hľadať ani upratovačky, pretože aj k nim mám rešpekt a toto by som im neurobila.
@melanta ty nikdy neplejsneš - neumiestniš dobrého kandidáta na pozíciu? Aktuálne začal hľadať až teraz a išiel smerom najprv štátna správa... ale tu mu ja pomôcť neviem. Inak sa pohybujem v tomto businesse už dosť dlho, približne toľko ako ty asi.
@melanta Presne toto som chcela napisat. Najprv nema vodicak, potom ma, ale nema auto😃 whatever, skoda reci.
@anonym_088525 nemá auto, vie šoférovať, pravdepodobne má aj VP, ale nešoféruje, problémom bude zrak. Ja to beriem, že nemá VP, keď nie je aktuálne spôsobilý na šoférovanie.
Dôveryhodnejší je už vojak na misii, ako tento rozprávkar.
@ivicatolic no ja si myslím, že nezasunie 🙂 býva doma s exmanželkou a deťmi, je bez práce už dlho, a už ani nešoféruje (neviem, či mu nezobrali vodičák) a vyzerá na 65-70r.
@anonym_autor byva s ex a nema dlhodobo pracu to staci mohol by byt aj krasny, nechcela by som ho.
@anonym_autor byva s ex a nema dlhodobo pracu to staci mohol by byt aj krasny, nechcela by som ho.
@anonym_1a9468 možno ani manželka nevie že je ex a na pokeci hľadal milenku
@anonym_ba2f02 on má financie... len neviem, prečo žije s ex, vraj sa majú vysporiadať.
@anonym_autor never tomu, ze ma financie.. nema inak by na vysporiadanie s ex necakal v jednej domacnosti.. ma mozno na tu kavu a jedlo..
@anonym_autor Nebudete. Priatelia nebudete, on tam nie aby si nasiel kamku na pokec a kavu. Nechat vysumiet, cim skor tym lepsie. Nech nezivi nadej ze mozno raz...
ak zacne s temou stretnutia a podobne tak povedz uprimne - pise sa mi s tebou super ale iskra nepreskocila a ani nepreskoci a pokial ocakavas viac radsej to ukoncime ..ale rada by som zostala kamaratka no ak to tak on neciti -chapes a radsej to ukoncis... ak on citi nieco viac co pochybujem kedze ide o pokec tak zbytocne ho natahovat
@anonym_5e39dd tak z toho bude citat jedine "este mam sancu, este ma neodstrihla"
@anonym_088525 nemá auto, vie šoférovať, pravdepodobne má aj VP, ale nešoféruje, problémom bude zrak. Ja to beriem, že nemá VP, keď nie je aktuálne spôsobilý na šoférovanie.
boze to ako keby si hovorila o mojom znamom inac, az teraz som si precitala vsetky prispevky.. nie je nahodou z BA ?
@anonym_autor
@anonym_1a9468 možno ani manželka nevie že je ex a na pokeci hľadal milenku
@anonym_b35ce9 ano aj
@patrike on má zarobené a viem, že dostal veľmi nadštandardné odstupné, ale netuším, prečo býva so ženou, fakt mi to hlava neberie. On povedal, že z trucu. Ale má byt v inom meste.. oveľa, oveľa ďalej a keď nie je tu, je tam. A keď je tu, je doma, lebo je to ešte jeho byt na 50% ....
@anonym_autor On o kamarátstvo nestojí a ty zrejme tiež nie. Tebe ide len o výhody, ktoré plynú z jeho postavenia. Takže sa láskavo neoháňaj priateľstvom, keď ho chceš len využiť.
boze to ako keby si hovorila o mojom znamom inac, az teraz som si precitala vsetky prispevky.. nie je nahodou z BA ?
@anonym_autor
@anonym_673653 áno
Ďalšia vec, vrcholový manažér s top kontaktmi a býva u exmanželky, nemá auto a lustruje Pokec? To vážne? Žiadny 50 ročný chlap na úrovni nehľadá na Pokeci spriaznenú dušu, kamarátku na dopisovanie či čo to vlastne máš byť. Len ťa dobre namotáva. Ty si zašípila zlatú baňu, ktorá má hrať v tvoj prospech. Obaja ste úbohí a ty trošku viac, pretože si myslíš, že máš navrch.

Ok, tak on teba chce novy job. A ty od neho?
@anonym_088525 ved zatial ja nic. To je prave to... vobec nic.