Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia
Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?
S takymto zufalcom by som nemala zaujem o vobec nic. Ziadny kamaratsky vztah by som s takymto chlapom neudrziavala, byva s exmanzelkou, nepracuje, nepaci sa ti fyzicky ani nic Ta vlastne na nom nepritahuje. Tak na co ho potrebujes ako kamarata? Chlapi heterosexualni sa nekamaratia, tam vzdy ide o nieco ine.
Zase odbocim, preco zena v najlepsich rokoch, kde by som prave cakal okrem ineho aj zaujem o kvalitny sex, viac krat zdvoraznuje "nehladam nic sexualne" ?
S takymto zufalcom by som nemala zaujem o vobec nic. Ziadny kamaratsky vztah by som s takymto chlapom neudrziavala, byva s exmanzelkou, nepracuje, nepaci sa ti fyzicky ani nic Ta vlastne na nom nepritahuje. Tak na co ho potrebujes ako kamarata? Chlapi heterosexualni sa nekamaratia, tam vzdy ide o nieco ine.
@muchotrafka298 Ved to, to by mala chapat uz 14 rocna, ze muzi sa nechcu so zenami kamaratit. Uz vobec nie chodit a znamu zumpu zhanania mileniek zvanu Pokec a cakat tam nieco ine, nez schranku zahltenu fotkami kolibrikov.
@anonym_673653 áno
@anonym_autor a nie je jeho prve meno na V?
@anonym_1a9468 Plati to aj opacne ? Teda povedzme zena na materskej v podnajme po rozvode / rozchode ma smolu ?
@patrike Este vela vody sa premuti kym sa odtrhne od ex. Nema to perspektivu, skor zufaly utek a pomsta manzelke aby videla ze on je nad vecou...alebo dufa ze sa prestahuje za frajerkou a vytrhne ho z neprijemnej situacie. A ano keby zena zila s ex a bola dlhodobo bez prace nechcela by som ju keby som bola muz, lebo ide o zufalku co potrebuje vytrhnut z biedy. Takto sa zdravy vztah nezacina.
@anonym_autor a nie je jeho prve meno na V?
@anonym_673653 Nejaky skrachovany Smerak? 😄
@anonym_autor Ja by som povedala, že niečo u neho nie je v poriadku, aj v pracovnom a aj súkromnom živote, vzťah by som s takýmto mužom neplánovala vôbec a spoluprácu v pracovnej oblasti tam tiež niečo nesedí, raz sa píše, že mu zobrali vodičský, raz, že nemá auto, raz, že asi problémy so zrakom, bez vodičského neviem akú vysokú funkciu by mohol robiť.
Na neho si treba skôr dávať pozor, aby ťa do niečoho nezatiahol. Treba si dobre overovať, či je to pravda, čo hovorí, lebo to vyzerá dosť divne.
@patrike to zalezi od muzov a ich pohladu na vec: ak by aj bola zena este u ex a potrebuje sa prestahovat inde: muz ziska pravidelny sex zadarmo a prace v domacnosti (varenie, pranie, upratovanie) niektoremu to moze stacit a rad zaplati stravu a energie za zienku v domacnosti.
Zena, ked si takeho chlapa nastahuje, tak si prida pracu navyse (varenie, pranie, upratovanie aj po nom) + musi zaplatit energie a stravu a este aj sex poskytovat...to by tam musela byt bud laska alebo by tam museli byt "ine vyhody" zeby na toto zena pristala.
@patrike to zalezi od muzov a ich pohladu na vec: ak by aj bola zena este u ex a potrebuje sa prestahovat inde: muz ziska pravidelny sex zadarmo a prace v domacnosti (varenie, pranie, upratovanie) niektoremu to moze stacit a rad zaplati stravu a energie za zienku v domacnosti.
Zena, ked si takeho chlapa nastahuje, tak si prida pracu navyse (varenie, pranie, upratovanie aj po nom) + musi zaplatit energie a stravu a este aj sex poskytovat...to by tam musela byt bud laska alebo by tam museli byt "ine vyhody" zeby na toto zena pristala.
@zltalienka Divny model fungovania. To o akych muzoch pises ? "varenie, pranie, upratovanie aj po nom" - preco sa nejaka zena dobrovolne urobi sluzkou ?
Alebo formulacia "este aj sex poskytovat" - to akoze ju to nebavi a berie to ako dalsiu sucast povinnosti ?
Co su toto za divne nazory a vztahy ? Moze to fungovat cele aj uplne inak.
@zltalienka Divny model fungovania. To o akych muzoch pises ? "varenie, pranie, upratovanie aj po nom" - preco sa nejaka zena dobrovolne urobi sluzkou ?
Alebo formulacia "este aj sex poskytovat" - to akoze ju to nebavi a berie to ako dalsiu sucast povinnosti ?
Co su toto za divne nazory a vztahy ? Moze to fungovat cele aj uplne inak.
@patrike samozrejme ze su to divne modely fungovania. Za normalnych okolnosti su ludia, ktori byvaju s "ex" nevhodni ako nadejni partneri a nikto by ich nechcel.
Reagovala som na toto: "@anonym_1a9468
@anonym_autor byva s ex a nema dlhodobo pracu to staci mohol by byt aj krasny, nechcela by som ho.
@anonym_1a9468 Plati to aj opacne ? Teda povedzme zena na materskej v podnajme po rozvode / rozchode ma smolu ?"
@zltalienka a presne preto ja momentálne nehľadám žiadny vzťah, ani FWB.. Inak mám dve zdravé ruky, ak už ide o to. Nepotrebujem niekoho, koho si nasťahujem k sebe, alebo ja sa nasťahujem k nemu. Periem kedy chcem, upratujem kedy chcem, varím si čo chcem ja, alebo si neuvarím vôbec, orgazmus mám, kedy chcem a ako chcem, a nechrápe mi nikto v posteli< ani mi tu nechodí po byte. Som po dlhoročnom vzťahu a nehľadám teraz nič. Iba rozširujem svoju sociálnu bublinu. A to tam mám aj uvedené a jasne napísané, že zo mňa nič nebude... Do toho aj išiel. A teraz zrazu otočil. To by musel byť kurva iný muž, aby som všetky svoje nastavenia teraz menila. Každopádne do vzťahu už nepôjdem. A k jedného dňa FWB, tak to bude musieť veľmi priťahovať, a bývať sám, byť mobilný a mať auto, pracovať... jednoducho by musel byť pre mňa sexy.
Načo si mu preboha dávala svoje telefónne číslo skôr, než si ho videla aspoň na fotke? Ja by som dala tel. číslo až pri osobnom stretnutí, skôr neexistuje.
Načo si mu preboha dávala svoje telefónne číslo skôr, než si ho videla aspoň na fotke? Ja by som dala tel. číslo až pri osobnom stretnutí, skôr neexistuje.
@marci9 neboj, mám také číslo... na tieto účely. Svoje súkromné by som mu nedala. Ale v čase, keď som mu dávala číslo, som už videla jeho CV a vedela o ňom veľmi veľa vecí 🙂.
@zltalienka a presne preto ja momentálne nehľadám žiadny vzťah, ani FWB.. Inak mám dve zdravé ruky, ak už ide o to. Nepotrebujem niekoho, koho si nasťahujem k sebe, alebo ja sa nasťahujem k nemu. Periem kedy chcem, upratujem kedy chcem, varím si čo chcem ja, alebo si neuvarím vôbec, orgazmus mám, kedy chcem a ako chcem, a nechrápe mi nikto v posteli< ani mi tu nechodí po byte. Som po dlhoročnom vzťahu a nehľadám teraz nič. Iba rozširujem svoju sociálnu bublinu. A to tam mám aj uvedené a jasne napísané, že zo mňa nič nebude... Do toho aj išiel. A teraz zrazu otočil. To by musel byť kurva iný muž, aby som všetky svoje nastavenia teraz menila. Každopádne do vzťahu už nepôjdem. A k jedného dňa FWB, tak to bude musieť veľmi priťahovať, a bývať sám, byť mobilný a mať auto, pracovať... jednoducho by musel byť pre mňa sexy.
@anonym_autor Cize si zatrpknuta po rozchode, nahovoras si, ako sa mas fajn a este mas predstavu, ako sa zrazu objavi uzasny chlap podla vsetkych tvojich kriterii. Tak to pomaly zacni zhanat podstielky pre macky, macaci zachod a granule.
@anonym_autor Cize si zatrpknuta po rozchode, nahovoras si, ako sa mas fajn a este mas predstavu, ako sa zrazu objavi uzasny chlap podla vsetkych tvojich kriterii. Tak to pomaly zacni zhanat podstielky pre macky, macaci zachod a granule.
@patrike nie som zatrpknuta. Po viac ako 20r vztahu chcem byt chvilu sama. A mozno uz nechcem muza. Odisla som dobrovolne, lebo ma ten vztah nenaplnal. Ziadne bitky, ziaden alkohol, gamling, ziadne nevery, klamstva. Jednoducho som takto nechcela dalej uz existovat. Mam dieta velke, nepotrebujem nevyhnutne byt vo vztahu, ktory mi viac berie ako dava. Cize chcem ostat sama. Mozno niekedy raz, nejaky priatel s vyhodami. Ale teraz nie. Ako som povedala mam dve sikovne ruky, mam kamaratov, dospelu dceru, svoju pracu, svoje hobby. Naozaj iba rozsirujem pool znamych a kamaratov. Dokonca mam tam napisane, ze prioritne kamosky na cvicenie, na kavu apd. A reagoval na to on. Od zaciatku vedel, do coho ide.
@patrike nie som zatrpknuta. Po viac ako 20r vztahu chcem byt chvilu sama. A mozno uz nechcem muza. Odisla som dobrovolne, lebo ma ten vztah nenaplnal. Ziadne bitky, ziaden alkohol, gamling, ziadne nevery, klamstva. Jednoducho som takto nechcela dalej uz existovat. Mam dieta velke, nepotrebujem nevyhnutne byt vo vztahu, ktory mi viac berie ako dava. Cize chcem ostat sama. Mozno niekedy raz, nejaky priatel s vyhodami. Ale teraz nie. Ako som povedala mam dve sikovne ruky, mam kamaratov, dospelu dceru, svoju pracu, svoje hobby. Naozaj iba rozsirujem pool znamych a kamaratov. Dokonca mam tam napisane, ze prioritne kamosky na cvicenie, na kavu apd. A reagoval na to on. Od zaciatku vedel, do coho ide.
@anonym_autor
Odhliadnuc od toho zúfalca, mám dve kamošky čo majú tento model partnerstva ako píšeš ty, a su obe strany spokojne.Stretnu sa, idú na výlet, dovolenku, kino, divadlo, šport a potom kazdy do svojho, sem tam u seba prespia.Obe su 40+ a už by chlapa v dome nechceli
Vacsina chlapov hlada gazdinu, ale nájdu sa aj takí, co chcú tento model
Ak by som raz ostala sama, tiež by som už muza doma nechcela.Nech sa postara sám o seba a tie pekné veci by sme zdieľali spolu
@anonym_autor Lenze ozaj zaujimavy muz ti na toto neskoci. Ten sa nebude vyskytovat v tvojom poole znamych, kde si to predstavujes tak, ze si dnes vytiahnes pana X na vylet do hor, zajtra pana Y na koncert a v nedelu pana Z na tanec (ale chytat za zadok ta nesmie !). Ostane ti skupina slintajucich zufalcov, ktori budu dufat, ako raz mozno omocia.
Ten zaujimavy chlap je bud zenaty alebo inak zadany a s partnerkou travia spolu cas vratane sexu.
Uz vobec nema vyznam davat si profil na pokec, tam nic ine ako sex necakaj, ani ked to tam das notarom overene, ze nechces.
@anonym_autor
Odhliadnuc od toho zúfalca, mám dve kamošky čo majú tento model partnerstva ako píšeš ty, a su obe strany spokojne.Stretnu sa, idú na výlet, dovolenku, kino, divadlo, šport a potom kazdy do svojho, sem tam u seba prespia.Obe su 40+ a už by chlapa v dome nechceli
Ak by som raz ostala sama, tiež by som už muza doma nechcela.Nech sa postara sám o seba a tie pekné veci by sme zdieľali spolu
@anonym_b2a4c1 To je ok, ale casom sa to zmeni a ako pridu choroby a vyssi vek, bude aj zaujem o spolocne byvanie.
@melanta cize za mna, poviem to v nasom slangu, by ho bolo dobre niekde "placnut", aby som tam mala svoj kontakt. A on mi na druhej strane zase posunie dobre kontakty na akviziciu. Vies co myslim? win - win pre obe strany. Len nech do toho nepletie ani vztah, ani nic sexualne.
@anonym_autor nejake eventuálne pozitivum pre teba, niekedy mozno v buducnosti... ani z daleka neprevysuje to mnozstvo nevyhod a red flegov co pri nom su. Nie, nepomohla by som mu s robotou, nie, nechcela by som ho za komosa a nie, nezdržiavala by som s nim ziadny kontakt, lebo podla toho vsetkeho co postupne pises, je prave on typ cloveka od ktorého treba dat ruky prec a neprinesie ti nic dobre, skor naopak.
@muchotrafka298 Ved to, to by mala chapat uz 14 rocna, ze muzi sa nechcu so zenami kamaratit. Uz vobec nie chodit a znamu zumpu zhanania mileniek zvanu Pokec a cakat tam nieco ine, nez schranku zahltenu fotkami kolibrikov.
@patrike Akože kamarátiť sa občas môžu, ale rozhodne nebudú hľadať "kamarátku na rozprávanie sa" niekde anonymne cez zoznamku či dokonca Pokec...
@anonym_autor
@anonym_b2a4c1 tak tak, vacsina chlapov hlada gazdinu....citas patrike? To je to, co muzi vacsinou chcu. Preto poniektorym bude aj "zufalka" stacit, hlavne ze maju gazdinu (a aj sex).
U zien je to ine, ako mozes citat.
@anonym_b2a4c1 tak tak, vacsina chlapov hlada gazdinu....citas patrike? To je to, co muzi vacsinou chcu. Preto poniektorym bude aj "zufalka" stacit, hlavne ze maju gazdinu (a aj sex).
U zien je to ine, ako mozes citat.
@anonym_838351 Asi mam deformovane vnimanie a ten model gazdinej ma nelaka.
@anonym_autor
@anonym_b2a4c1 takto si max niekedy predstavujem model fungovania. Momentalne bez prespania, mozno o pol roka budem na to inak. Momentalne som rok bez sexu a som s tym ok, orgazmus mam kazdy druhy den ;) cize svoje sexualne potreby mam naplnene.
@anonym_b2a4c1 takto si max niekedy predstavujem model fungovania. Momentalne bez prespania, mozno o pol roka budem na to inak. Momentalne som rok bez sexu a som s tym ok, orgazmus mam kazdy druhy den ;) cize svoje sexualne potreby mam naplnene.
@anonym_autor Ak by toto tvrdil panic - honelnik, skaredy, tak to by som bral, ale ked to tvrdi zena v zrelom veku, tak to je divne. Medzi masturbaciou a milovanim s realnym clovekom je znacny rozdiel ...
@anonym_autor Ak by toto tvrdil panic - honelnik, skaredy, tak to by som bral, ale ked to tvrdi zena v zrelom veku, tak to je divne. Medzi masturbaciou a milovanim s realnym clovekom je znacny rozdiel ...
@patrike nateraz to nepotrebujem. Mozno sa situacia zmeni, alebo mozno nie. Preto kazdemu uprimne hovorim, ze iba kamaratstvo, bez vyhod. Mozno sa este niekedy sialene zamilujem a vsetko sa zmeni. Mozno ma niekto bude raz tak pritahovat, ze po nom budem tuzit … ale takych muzov je malo. Za posledny rok ma oslovil svojou charitmou iba jeden muz, zadany a daleko …
@anonym_838351 Asi mam deformovane vnimanie a ten model gazdinej ma nelaka.
@patrike to je v poriadku, ved aj muzi nie su vsetci rovnaki.
Keď ti od začiatku nesedí tak to nenatahuj a ukončí to .Nevzíde stoho nič dobré
@earlgrey nemám 45 rokov, mám menej. On má niečo po 50, ale vyzerá naozaj na oveľa viac. Ale to čo som sa včera dozvedela u mňa zavrelo dvere. Rada s ním budem v kontakte, pokecám, zájdem na kávu, ale z mojej strany nič viac nebude.
@anonym_autor A k čomu to bude dobre? načo ti takého kamaráta? veď ak javí o teba záujem, nikdy z toho kamarátstvo nebude. A potom keď si nájdeš chlapa, tak tento kamarát ti bude robiť zo života peklo, toto potrebuješ?
@anonym_autor A k čomu to bude dobre? načo ti takého kamaráta? veď ak javí o teba záujem, nikdy z toho kamarátstvo nebude. A potom keď si nájdeš chlapa, tak tento kamarát ti bude robiť zo života peklo, toto potrebuješ?
@earlgrey Hlavne dospela zena musi bez problemu citit, ze chlap nieco chce a kamaratstvo to nie je a razne mu to vysvetlit, nezneuzivat jeho slintanie, nehovoriac o tom, ako to niektori labilni zle znasaju a robia cirkus.

@anonym_autor byva s ex a nema dlhodobo pracu to staci mohol by byt aj krasny, nechcela by som ho.
@anonym_1a9468 Plati to aj opacne ? Teda povedzme zena na materskej v podnajme po rozvode / rozchode ma smolu ?