icon

Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia

Dnes o 05:07

Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?

Strana
z6
anonym_296114
Dnes o 15:42
@earlgrey

@anonym_296114 friends with benefits 😁

@earlgrey aha. A to je co? 🫣

enmery
Dnes o 16:01
@anonym_296114

@earlgrey aha. A to je co? 🫣

@anonym_296114 Chlap si zašuká a nemá akože frajerku a môže si robiť, čo chce a ženu s ním šuká a dúfa, že sa zmení po roku, 2., 3., 4. deťoch, 2. hypo a 3. témach na koníku a medzitým mu robí full-service. A sťažuje sa, že nevie nakúpiť, zapnúť práčku ale všetko okolo polonahých žien vie cez net ide ľahko aj bez inštrukcií "nepartnerky".

anonym_88efe3
Dnes o 16:55

@anonym_autor ukončila by som to, čo najskôr

anonym_296114
Dnes o 17:36
@enmery

@anonym_296114 Chlap si zašuká a nemá akože frajerku a môže si robiť, čo chce a ženu s ním šuká a dúfa, že sa zmení po roku, 2., 3., 4. deťoch, 2. hypo a 3. témach na koníku a medzitým mu robí full-service. A sťažuje sa, že nevie nakúpiť, zapnúť práčku ale všetko okolo polonahých žien vie cez net ide ľahko aj bez inštrukcií "nepartnerky".

@enmery ďakujem za rozsiahlu odpoved👍

anonym_88efe3
Dnes o 18:10
@anonym_autor

@melanta lebo ja teraz nehľadám vzťah. On nie je úbohý, pre mňa má mnoho povedzme kontaktov a je byť dobre mať ho za známeho... kamoša...

@anonym_autor nemala by si byť vypočítava

Strana
z6