icon

Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia

25. jún 2026

Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?

Strana
z6
anonym_296114
25. jún 2026
@earlgrey

@anonym_296114 friends with benefits 😁

@earlgrey aha. A to je co? 🫣

enmery
25. jún 2026
@anonym_296114

@anonym_296114 Chlap si zašuká a nemá akože frajerku a môže si robiť, čo chce a ženu s ním šuká a dúfa, že sa zmení po roku, 2., 3., 4. deťoch, 2. hypo a 3. témach na koníku a medzitým mu robí full-service. A sťažuje sa, že nevie nakúpiť, zapnúť práčku ale všetko okolo polonahých žien vie cez net ide ľahko aj bez inštrukcií "nepartnerky".

anonym_88efe3
25. jún 2026

@anonym_autor ukončila by som to, čo najskôr

anonym_296114
25. jún 2026
@enmery

@anonym_296114 Chlap si zašuká a nemá akože frajerku a môže si robiť, čo chce a ženu s ním šuká a dúfa, že sa zmení po roku, 2., 3., 4. deťoch, 2. hypo a 3. témach na koníku a medzitým mu robí full-service. A sťažuje sa, že nevie nakúpiť, zapnúť práčku ale všetko okolo polonahých žien vie cez net ide ľahko aj bez inštrukcií "nepartnerky".

@enmery ďakujem za rozsiahlu odpoved👍

anonym_88efe3
25. jún 2026
@anonym_autor

@melanta lebo ja teraz nehľadám vzťah. On nie je úbohý, pre mňa má mnoho povedzme kontaktov a je byť dobre mať ho za známeho... kamoša...

@anonym_autor nemala by si byť vypočítava

earlgrey
25. jún 2026
@anonym_296114

@anonym_296114 Noo síce so odpoveď dostala od niekoho iného ale nesúhlasím s tým... proste ak sa dvaja dohodnú, že sú len kamaráti, ktorí spolu sexujú ale nemajú vzťah, proste sa stretnú za účelom sexu..tzv. "kamaráti s výhodami"

mimachicha
26. jún 2026
@melanta

@anonym_autor dlhodobo nezamestnaný, s odobratým vodičákom, žijúci s ex - vôbec by som nepotrebovala vidieť fotku, toto by mi stačilo na to, aby som o takéhoto chlapa nemala záujem. Nemala by som záujem ani keby to bol najkrajší a najsexi chlap na svete. K tvojej otázke - máš asi 40+, čiže si už dosť veľká, aby si mu vedela naapísať, že fyzicky sa ti nepáči a nevyhovuje ti to, to a to. Udržať kamarátstvo? Načo? S niekým, koho poznáš len online a kto za mňa ani nie je chlap? Či teba priťahujú zúfalci? Pretože dlhodobo nezamestnaný chlap žijúci u ex za mňa nie je chlap a neviem si predstaviť žiadnu rozumnú ženu, ktorá by mala potrebu sa baviť s takýmto chlapom, takýto chlap môže byť zaujímavý naozaj iba v online svete, kde môže byť kým chce a nie kým je.

@melanta uplne trefne napisane 👏👏👏ani ja by som to lepsie nenapisala. Suhlas do bodky.

gerrwie_girl
26. jún 2026

Vsak mu to normalne povedz 🙂

romiada
26. jún 2026
@enmery

@enmery po česky je to Vendulka utěšitelka 🤣

romiada
26. jún 2026
@patrike

@anonym_autor Cize si zatrpknuta po rozchode, nahovoras si, ako sa mas fajn a este mas predstavu, ako sa zrazu objavi uzasny chlap podla vsetkych tvojich kriterii. Tak to pomaly zacni zhanat podstielky pre macky, macaci zachod a granule.

@patrike neamejem sa autorke ale tej vete čo si napisal 🤣🙏Tak to pomaly zacni zhanat podstielky pre macky, macaci zachod a granule.

anonym_17afc1
26. jún 2026

aka stranda je, ze mam zablokovane tie najtrapnejsie , ktore pisu vsade iba hluposti, a otvorim temu ako tato, a xkrat mi tu ukaze""" Skrytý komentár od zablokovaného používateľa""" ale pozriem tuto istu temu bez prihlasenia, a napriek tomu ze vsetky boli blokovane pod menom tak mi ich tu ukazeako anonymne.. Co z toho vyplyva? ze tie najvacsie tarajky pisu aj pod menom aj pod Anonymom a casto v tej istej debate aj tak aj tak 🙂

autor
26. jún 2026

Dávam update priatelia, vodičák týpek má, ale tým že je bez práce a ex chodí do práce a nosí aj deti, tak jej auto nechal. On ráta s tým, že auto bude mať služobné, keďže viac ako 20r mal vždy služobné auto. Alebo si vraj kúpi. V každom prípade potom, čo som mu povedala, nech si ešte raz prečíta môj profil a keď som mu vyslovene napísala, že iba kamoši, nič viac, ani nič menej, už sa neozýva. Resp. on sa ozval, ja som sa už neozvala... takže vymaľované. Pekný víkend všetkým.

newman1705
26. jún 2026
@anonym_autor

@earlgrey nemám 45 rokov, mám menej. On má niečo po 50, ale vyzerá naozaj na oveľa viac. Ale to čo som sa včera dozvedela u mňa zavrelo dvere. Rada s ním budem v kontakte, pokecám, zájdem na kávu, ale z mojej strany nič viac nebude.

@anonym_autor A mladšieho ako 40 nechceš?😃... Môžme túto zmeniť na zoznamku😃...

autor
26. jún 2026
@newman1705

@anonym_autor A mladšieho ako 40 nechceš?😃... Môžme túto zmeniť na zoznamku😃...

@newman1705 nie, určite nie, ja hľadám iba kamoša, to som spomínala. Zbytočne mladého chalana blokovať.

newman1705
26. jún 2026
@anonym_autor

@newman1705 nie, určite nie, ja hľadám iba kamoša, to som spomínala. Zbytočne mladého chalana blokovať.

@anonym_autor Ale veď uz som aj ja starý😃... Však kamoši môžme byť, nikde nepíšem že si idem kľaknúť na zem po prvom stretku😃...Za písanie spolu nedáme nikto nič, či áno?😃...

anonym_0b1536
26. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_ba2f02 on má financie... len neviem, prečo žije s ex, vraj sa majú vysporiadať.

@anonym_autor a určite je ex? Čo je to za človeka, čo nemá na podnájom a radšej žije s ex? Kvôli deťom? No nie, ak sa dokázal rozviesť, tak u neho deti nehrajú žiadnu rolu. Určite mu napíš, že na nejaký vzťah to z tvojej strany nevyzerá. Určite sa odmlčí sám 👍.

jaroy
Včera o 02:30

Normalne mu napis pravdu, ze tebe ide o vzhlad, nie o vnutro. Tak ako kazdemu 🤪🤪🤪🤪🤪

autor
Včera o 04:01
@anonym_0b1536

@anonym_autor a určite je ex? Čo je to za človeka, čo nemá na podnájom a radšej žije s ex? Kvôli deťom? No nie, ak sa dokázal rozviesť, tak u neho deti nehrajú žiadnu rolu. Určite mu napíš, že na nejaký vzťah to z tvojej strany nevyzerá. Určite sa odmlčí sám 👍.

@anonym_0b1536 už je to bezpredmetné 🙂

autor
Včera o 04:03
@newman1705

@anonym_autor Ale veď uz som aj ja starý😃... Však kamoši môžme byť, nikde nepíšem že si idem kľaknúť na zem po prvom stretku😃...Za písanie spolu nedáme nikto nič, či áno?😃...

@newman1705 ale ja nie som pisateľ. Nehľadám niekoho na písanie. A ty si z iného mesta. Čiže ak napíšem, že nemám záujem, tak to má opodstatnenie. Pekný deń.

Strana
z6