icon

Zoznamka pre ženy 40+

greengirl
4. apr 2025

Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.

Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.

Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.

Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.

Vdaka za kazdu radu.

lion777
6. apr 2025

Zena potrebuje s muzom, doslova tamcovat, kde presne pasujete k sebe, inak to nema cenu.

done
6. apr 2025

@brumka83 Prestal som hľadať, žiadne nenaplnené očakávania, žiadne sklamania...

greengirl
autor
Autor odpoveď zmazal
lion777
6. apr 2025

@greengirl som zhruba tak na tom, ako ty. A ak by som chcela ineho , musela by som otvorit srdce a to je velmi tazke. Lebo ten predtym bola ina liga, galantny, rozumny, nezny , skuseny. A to pod 40, alebo okolo 35 , sa mi zdaju muzi velmi nevyzrely. Neviem aj iskra bola, ale nebola som schopna pokracovat, lebo minulost. Vlastne sa mi ukazali muzi, ktory niesli nieco, co bolo aj mojim tienom a nemali doriesenu minulost. Vlastne ti chodi len to, co ti zrkadli teba samu. Na to som prisla ja.

greengirl
autor
6. apr 2025

@done ak vies anglicky, na youtube su perfektne rady. Mam tam viacej oblubenych youtuberov of beznych az po duchovnych. Pozeram hlavne chlapov, ale su aj fajn zeny, ktore radia zadarmo. Zoznamky nie su pre kazdeho. Vsimla som si, ze vela muzov proste nevie vobec komunikovat tak online. Da sa aj v realnom zivote stretnut. Ak nemas deti, si finacne na tom ok, nie si pod emocnym vplyvom rodicov, vies presne aky vztah chces... najdes aj v realite. Hlavne treba chodit na rozlicne festivaly, pre tvoju vekovu skupinu. Chlapi chodia do fitka a na bike... akozee to je fakt obmedzene.

greengirl
autor
6. apr 2025

@lion777 Ano pozerala som to na youtube, ako chlap vidi zenu. Pozri za 2 mesiace na elitedate ti poviem, su tam perfektni chlapi, naozaj. Ja pozeram hlavne foto a podla foto sa snazim odhadnut nejaku typologiu. Foto velmi skresluje, to ti poviem... Ale drsne typy chlapov sa ku mne vobec nehodia, proste takych vynechavam. Joo, moj ex je proste sama dokonalost a aj tak nie je dokonaly. Necham tomu este trosku casu, nech sa otvorim viacej.

lion777
6. apr 2025

@greengirl ja uz priamo nacitujem, co je zac. Staci mi vojst do jeho osobneho priestoru, s niektorych ma aj striasalo. To neni ono. Ok, mozno skusim aj ja, o dva mesiace 🙂.

domkakvet
6. apr 2025

@greengirl uz sa to tu neustale opakuje, ze je dobre hladat osobne a nie cez zoznamky.

lion777
6. apr 2025
greengirl
autor
Autor odpoveď zmazal
lion777
6. apr 2025

@greengirl tak potom viem, čo hladáš, alebo chceš.

gov
Odpoveď bola odstránená
greengirl
autor
Autor odpoveď zmazal
lion777
6. apr 2025

@greengirl 🤣

greengirl
autor
6. apr 2025

@gov uz som tu pisala a pisala som to aj na zoznamke, Do vztahu sa nehodim s levom, strelcom a baranom. Ostatne znamenia su vsetky OK.

gov
Odpoveď bola odstránená
lion777
6. apr 2025

@greengirl dokonaly chlap neexistuje, ako ani dokonala žena. Fajn , diky.

greengirl
autor
6. apr 2025

@gov platim 8 EUR na 3 mesiace na elitede. To je vela? Osobne ano, skusam, ale to by mi universe musel pomoct.

gov
Odpoveď bola odstránená
lion777
6. apr 2025

@gov tie znamenia, tiez nechapem. 🙂 Je to jedno.

dharmasanata
6. apr 2025

@greengirl och dievča toršku menej ezoteriky ... 🫶😁 Teraz čo stretneš úžasného chlapa a povie že je baran tak mu nedáš šancu?!

greengirl
autor
6. apr 2025

@dharmasanata nie, nedam. Ved chlap ma ovela viacej na vyber single zien ako zena chlapov. Bezo mna to prezije 🙂

greengirl
autor
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
greengirl
autor
6. apr 2025

@gov ja proste z jedneho hrozneho vztahu v 20tke, nemozem ist do vztahu s ohnivymi znameniami, proste trauma... chapes? Ved je ich kopec dalsich.

lion777
6. apr 2025

@greengirl to je fajn, no mna nezaujima to vsetko. Sympatia musi byt, to je jasne, ale este by som musela citit jeho dusu a ci k sebe patríme priklad 🙂. Chlapov je tusim menej, ako žien sa mi zda.

greengirl
autor
6. apr 2025

@dharmasanata stastie rychlo vyprcha... ja potrebujem INNER JOY !

vvvvb
6. apr 2025

Prepáč, ale to je furt len samé ja, ja, ja... Do toho tie zverokruhy, prázdne reči o duchovne, ničení ega a ospevovanie vedúceho meditačného centra.
Skús najskôr nájsť seba samú, aj s tým egom, to tvoje skutočné ja. Prijmi to. Miluj to.
A potom stretneš toho pána pravého.

greengirl
autor
6. apr 2025

@lion777 single normalnych chlapov je tak 20% na zoznamke vo veku 45+. Najvacsi hacik je, aby bola zhoda obojstranna... Neviem aku vekovu relaciu hladas. Ale 51+ je tam viacej schopnych. Ja som childish girl. Horsie sa mi hlada zhoda. Najlepsie zeny, ktore poznam v osobnom zivote su vydate. Takze chlapi tiez nech nevyberaju donekonecna... Mna na rande pozval len jeden. A to som otvorena randit osobne.

greengirl
autor
6. apr 2025

@vvvvb sorry, ale duchovny clovek na modrom konikovy? To si delas prdel alebo co??? Ja zijem zatial v dualite a akceptujem to. Ked budem zit v jednote, sorry, ale budem v ashrame, modlit sa od rana do vecera a hladat budem len Boha. OOOh radsej si idem pustit nejake latino na lepsiu nedelnu naladicku 🙂