Zoznamka pre ženy 40+
Ahojte,
konecne som sa nakopla registrovat sa na zoznamku. Hladam seriozny dlhodoby vztah.
Som tam aktivne tento rok. 100% chlapov chce len sex. Z toho 90% chlapov chce len sex a ziaden vztah. 10% chlapov by chcelo aj normalny vztah postupom casu. Z tych 10%, je 5% fajn, ktori vizeraju aj k svetu, maju realne foto a dobry profil. Moj problem je, ze vobec neviem zaujat tu velmi malu skupinu normalnych fajn chlapov. Mne osobne staci len jeden jediny muz, s ktorym si proste sadneme a budeme bezne fungovat.. plynule casom.
Mate nejake typy, ako na to? Foto aj profil mam normalne, pravdivo vyplnene vsetko. Po dlhom vahani som si povedala, ze vekovy rozdiel az do 12 rokov je pre mna stale ok, ak je ten chlap k svetu a normalny. V minulosti som mala 2 partnerov, boli ok, ziadny manipulanti ani narcisti, nemali ziadne red flags. Ja som sa uz dala dokopy celkom... Mam aj terapeuta, keby nieco vyplavalo na povrch. Ale tak rozvedeni chlapi toho tiez maju celkom nabaleneho. Priliz analyzuju. Nie je to ako v 20tke.
Popripade ake ine zoznamky okrem elitedate su pre vek 40+ az 55? Som v BA.
Take rady, ze maj sa rada, ja sa mam naozaj rada. Akceptujem sa, aka som. Netvrdim, ze som dokonala a netvrdim, ze mam super nervy na vsetko. Ale snazim sa.
Vdaka za kazdu radu.
Daj si do filtra nieze plus 12, ale minus 12! Naco ti je stary dedo?
Ja to teda nemam odskusane, ale myslim ze zrelu sikovnu zenu 30tnici uvitaju viac, nez botoxove influencerky, ktorych je jak maku vo veku 20-30 🤷
@lion777 noo na jednom stretku, zase iny druh meditacnej duchovnej jogy mi vysvetlovali, ze laska medzi ludmi je emocna laska, citova laska. Ale laska ku Guruovy alebo priamo k Bohovy je najcistejsia laska. Ja mam to duchovno otvorene, chodim do rozlicnych skupin, aj do kostola raz za cas. Ja som bezny clovek, duchovne som uroven 1 a tych urovni je 7 😉 Ale chlapa (ak si najdem) s duchovnom nebudem drtit urcite 😉
@lion777 Ja momentalne nie som zamilovana do nikoho. Pacia sa mi niektori muzi o kt. viem, ze su single, ale oni si nevybrali mna. Nie som ich typ proste. Alebo proste viem, ze vzdialenost 300km nedam na vztah. Ak sa venujes tejto duchovnej teme, inac veela zien sa venuje duchovnu, skusila si toto centrum? https://brighterlife.sk/ V stredy maju Heartfulness meditaciu. Je to tam zensky kruh, vedu to zeny v nasom veku. Krasna meditacia a atmosfera, 30minut maximalne. Vyslovene na otvorenie srdca. Ak by si chcela, mozme sa tam osobne stretnut a pokecat. Ja teda skusim este jedno Buddhisticke centrum v Dubravke na meditaciu. Nech vyleziem z tej svojej budy 😉 😉 😉
@done ak si normalny chalan, ktory aspon trochu dobre vizera, si po vacsine v dobrej nalade... skus cez znamych, v praci a v susedstve hladat. Na biku nestretnes. Pri turistike ano, ja chodim svoje vikendove chodnicky pravidelne rovnake niekolko rokov. Ludia vidia, ze chodim len sama alebo s dietom a vzdy bez chlapa. Akurat, ze nikto sa mi tak vazne nikdy neprihovoril. Ze by som sa mu pacila a chcel by ma spoznat. A aj kopec ludi vie, ze som single a nikto nic. Asi sa ma boja vsetci 😉
@greengirl zoznamka Spolu a tiež Zoznamko, Partneri. A pozor na podvodníkov zo zahraničia, pýtajú peniaze na cestu. Aj mne jedna písala akože z Ruska, všetko falošné. Fotky stiahnuté z verejného profilu inej ženy, dokonca poslala fotku falošného pasu. Nedaj sa oklamať, na zoznamkách je plno podvodníkov.
@brumka83 ano, je to o nastavení mysle, pokiaľ som niekoho hľadal, bol som sklamaný keď to nevychádzalo, zbytočne investovaný čas, stále som čakal že nabudúce to už vyjde...už to pomaly išlo na psychiku. S jednou lekárkou som si rozumel, písali sme si celé hodiny a vlastne len zabíjala čas počas nočnej služby. Nechávam tomu už voľný priebeh, žiadne zoznamky, venujem sa tomu čo ma baví a som pokojnejší, nič nesilím. Nedávno som si robil vonku údržbu biku a pristavila sa pri mne mladá mamička s malým chlapcom, či môžu byť chvíľu pri mne, že chlapca bavia bicykle a chcel by mi pomáhať, a či tu niekde bývam. Tiež ma jedna žena požiadala, či by som jej nepostrážil psíka, pokiaľ si pôjde nakúpiť do potravín. Alebo v v iných potravinách sa ma pokladníčka pýta čí mám aplikáciu, nemal som a žena stojaca za mnou mi podáva svoj telefón aby som nasnímal jej kód a ponúkla mi pomoc s inštaláciu aplikácie. V ďaľšom za mnou tiež prišla žena, že si nevie poradiť s vážením ovocia a či by som jej nepomohol. Príležitosti na zoznámenie sú aj mimo zoznamiek.
@done tak na elite sa mi nezdaju byt podvodnici, ale nie kazdy je tam vhodny do vztahu samozrejme. Akoze inac este aj toto??? Ze falosne profily a tahaju peniaze??? Nastastie sa mi to zatial nestalo. Ale inac to vidim tak, ze na elite som vycerpala uz vsetky moznosti a idem skusit ine zoznamky. Bratislava a okolie chodia asi na take platene viacej. Ked pozeram okolie napriklad Brezno, tak su tam 2ja ludia.
@done tak ako pises v reale, je to fajn. Len problem je, ze v 40+ realne nevies vobec odhadnut, ci ta zena je single alebo nie. Ja som sa pytala znamych, v praci, ci niekoho single poznaju... Ja poznam osobne tak velmi malo ludi... ze sa mi neoplati ani ludi s tym zatazovat. Z toho hladania je clovek sklamany, ak hlada dlho. Ja som si dala na to cely tento rok. Ale aj chlapi su vyberavi. Jeden chce taku, ktora sa vyzna v politike, dalsi taku, ktora s nim bude sportovat, niekto chce usmievavu a srdecnu, pozitivne naladenu, niekto priblizny vekovy rocnik... A nakoniec mi aj tak vacsina povie, ze este nie je ready ist do vztahu. Ze nebudu s niekym len zo zotrvacnosti. Cize to beriem koniec koncov tak, ze proste nie som ich typ zeny. A svoje naroky uz asi znizim na 2 veci: 1. aspon ako taka zhoda v astrologii 2. emocne ready sa dat so mnou do vazneho vztahu postupom casu.
@done su zeny, ktore si po 20 rokoch nasli niekoho. Takze beriem to tak, ze maaam este kopu casu a nejdem na nic tlacit. Ked sa niekomu pacim, nech dohodne rande sam. Ja si kludne dam foto na vsetky 3 tie hlavne zoznamky, kde chodia ludia BA a okolie. Na take tie zadarmo, co si dal, je tam maly vyber, stare applikacie, strata casu.
@done Tinder a Badoo chcem skusit este. Pozerala som tie, co si napisal. Len ked si dam filter Bratislava-okolie v tej vekovej hranicy, ktoru hladam, je tam 5 ludi max. Ale vies co, moj problem je aj to, ze strasne analyzujem. Toto je hruza. Proste uz to vizera aspon na prve rande a zacnem rozmyslat, ze ci som ok s tym, ked je o tolko rokov starsi. Potom, ze nevyzera moc dobre. Ze ma nejake divne zamestnanie. Ze byva daleko. Je ze priliz vysoky na mna... a furt nieco. Potom napisem do spravy nieco negativne a chlap sa zdekuje 😉 😉 😉
@greengirl ale veď keď sa s niekým ideš ešte len spoznávať, tak mu netreba v správach vešať na nos svoje momentálne poryvy duševného rozpoloženia.
Ja som vydatá 24 rokov, nie som stále pozitívna, nie som predsa robot. Ale duševné poryvy nevešiam cudzím ľuďom na krk. Toto sa hovorí v dlhodobejších priateľstvách, partnerstvách. Keď sa idem s niekým zoznámiť, očakáva sa, že sa na stretnutie budem tešiť. Tebe by sa ako páčilo, keby ste mali s chlapom dohodnuté stretko a on ti začne vypisovať niečo takéto, napríklad: ok, dnešok platí, len mám od rána depku, snáď z toho niečo bude. Alebo: och, dnes mi to teda nevyhovuje, ale keďže som čestný muž, tak teda prídem, keď sme sa dohodli.
Ja osobne by som takéhoto človeka hneď na začiatku odpísala. Ale zas ja som ohnivé znamenie, ja by som sa neserinkala s niekým, kto nepôsobí stabilne a perspektívne 😎
Píšeš, že sa treba zbaviť ega a potom napíšeš toto?🤪
znamenia si nechavam, toto je z mala veci, ktore si prajem. Mam to tak od malicka. Vztah nestoji na znameniach. Ale proste takto to chcem.
Budeš to mať tazke ja som minule čítala taký článok od psychologický, že ženy medzi 40-55 r sú neviditeľné majú väčšie deti, vyzerajú fajn a aj tak si nevedia nájsť partnera.Chlapi v tomto veku chcú mladšie, ešte ďalšie deti atď a sami majú problém s ubudanim vlasov a priberaním a nie ešte počúvať ženu, že zase nedostala menzes atd..
Aj ty môžes mať mladšieho...ale, ak tak veľmi veríš na duchovno, znamenia atď tak by som si hľadala partnera v kluboch, na joge, alebo rovno to napísala do inzerátu.A nič si nerob tiež som si minule zo srandy vyfiltrovala zo srandy moju vekovu kategóriu a z toho množstva možno s 5 by som išla na kávu a z toho by som im možno ja nesadla😉motorkárov, fitnessakov s 10 fotkami pred zrkadlom som vylúčila, potom vzhľadovo, na každej fotke s pohárikom a zostal malý počet.A to nie je o veľkých nárokoch, ale realita

@greengirl hadam ty si ten chlap z budhistickeho chramu? Jednotu uz mozes zit teraz, to co hladas je cista laska.