Zoznamovanie a priateľstvá vo fitku
Prevláda vo fitku skôr individualnost alebo sa tam ľudia často zoznamujú a skamarátia? Našli ste vy alebo niekto z vášho okolia partnera vo fitku?Pripadne kamarátky/kamaratov? Poznám vysportovanych chlapov a majú vela kamosov, známych na každom kroku, často tiez vidno že vyšportované typy, že až nechápem, ako niekto moze mať toľko známych.
Áno, vo fitku si všetci týkajú a zoznámila som sa tam uz s veľa ľuďmi. Netvrdím že vždy sa s niekým zoznamom už len preto že cvičím so slúchadlami na ušiach a vtedy je to tazsie, ale často má niekto osloví ano.
Co ja mam skúsenosť, tam tam chodia už spolu ako partia, ja som napríklad chodila s 3 kamarátkami, môj manžel s kolegom.
Dá sa tam zoznámiť so super ľuďmi. Ja som si tak nasla kamaráta, zo začiatku mi pomáhal keď som ako 15 ročna začala chodiť do fitka 🙈😁
Aj známe.. Vsetci si tam tykame a obcss ideme na také skupinové cvičenia. Muž má ale kamarátov skôr z futbalu a ti chodia spolu do fitka.
@ivik4 ja som z malého mesta a keď dom dvakrát bola s jednou známou vo fitku, bolo tam veľa ľudí, ktorých som poznala z videnia…no a mala som pocit, ze sa obzerali až príliš…lutujem, že som nenabrala odvahu chodiť sama….teraz som sa prisťahovala do veľkého mesta v zahraničí a plánujem začať, tak som zvedavá
Uvidis 🙂
Aj u nas si vsetci tykaju
Mozno si len ja nevsimam, lebo neznasam take to otravovanie ci kamoskovanie sa s cudzimi tam.
Ja som asocial, ja sa vo fitku kamaratim len so sluchadlami a podcastmi.
Ale normalni ludia sa vedia zoznamit.
Po pár týždňoch som tam stretávala tie isté tváre a stali sa z nás kamaráti. Všetko to boli chlapi v zrelom veku, pohoďáci.
Záleží od povahy,ja som sa tak dala dokopy s manželom,a obaja máme z tohto prostredia veľa známych.

Aspon tam kde my chodime kazdy cvici a neriesi druhych . Zatial som si nic take nevsimla , ale bohvie