icon

Zoznamovanie a priateľstvá vo fitku

6. mar 2025

Prevláda vo fitku skôr individualnost alebo sa tam ľudia často zoznamujú a skamarátia? Našli ste vy alebo niekto z vášho okolia partnera vo fitku?Pripadne kamarátky/kamaratov? Poznám vysportovanych chlapov a majú vela kamosov, známych na každom kroku, často tiez vidno že vyšportované typy, že až nechápem, ako niekto moze mať toľko známych.

ivik4
6. mar 2025

Aspon tam kde my chodime kazdy cvici a neriesi druhych . Zatial som si nic take nevsimla , ale bohvie

joannita
6. mar 2025

Áno, vo fitku si všetci týkajú a zoznámila som sa tam uz s veľa ľuďmi. Netvrdím že vždy sa s niekým zoznamom už len preto že cvičím so slúchadlami na ušiach a vtedy je to tazsie, ale často má niekto osloví ano.

kavasmliekom
6. mar 2025

Co ja mam skúsenosť, tam tam chodia už spolu ako partia, ja som napríklad chodila s 3 kamarátkami, môj manžel s kolegom.

lucia13022023
6. mar 2025

Dá sa tam zoznámiť so super ľuďmi. Ja som si tak nasla kamaráta, zo začiatku mi pomáhal keď som ako 15 ročna začala chodiť do fitka 🙈😁
Aj známe.. Vsetci si tam tykame a obcss ideme na také skupinové cvičenia. Muž má ale kamarátov skôr z futbalu a ti chodia spolu do fitka.

autor
6. mar 2025

@ivik4 ja som z malého mesta a keď dom dvakrát bola s jednou známou vo fitku, bolo tam veľa ľudí, ktorých som poznala z videnia…no a mala som pocit, ze sa obzerali až príliš…lutujem, že som nenabrala odvahu chodiť sama….teraz som sa prisťahovala do veľkého mesta v zahraničí a plánujem začať, tak som zvedavá

ivik4
6. mar 2025

Uvidis 🙂
Aj u nas si vsetci tykaju
Mozno si len ja nevsimam, lebo neznasam take to otravovanie ci kamoskovanie sa s cudzimi tam.

vanilkovazmrzka
7. mar 2025

Ja som asocial, ja sa vo fitku kamaratim len so sluchadlami a podcastmi.
Ale normalni ludia sa vedia zoznamit.

ina2405
7. mar 2025

Po pár týždňoch som tam stretávala tie isté tváre a stali sa z nás kamaráti. Všetko to boli chlapi v zrelom veku, pohoďáci.

rorino
7. mar 2025

Záleží od povahy,ja som sa tak dala dokopy s manželom,a obaja máme z tohto prostredia veľa známych.