icon

Zuby ako prekážka vo vzťahu

Dnes o 07:41

Stále častejšie a častejšie ked vidím inzerát na zoznámenie, tak ženy i muži majú ako jednu zo základných požiadaviek partnera so zubami. Naozaj je to tak doležité? Teraz nemyslím niekoho, komu smrdí z úst, v životě neviděl zubnú kefku a pastu, slovo zubár nepozná, ale keď má niekto zničené zuby z antibiotík, alebo sa mu niečo so zubami stalo, aj ked sa staral, má klapačky v mladom veku, tak ho takto odsúdim? Niekto sa moze starať ako chce, aj tak sa mu kazia, niekto si nečistí ako je rok dlhý a má ich zdravé, ale to už je na inú tému. Ako to máte vy? Jedná sa o normálneho čistotného člověka s kvalitným vzdělaním, hodnotami, ale jednoducho má klapačky vo veku 30 rokov. Implantáty nechce.

Strana
z5
allie1008
Dnes o 18:35
@anonym_179782

Paci sa.. moj chrup ako nezadaneho chlapa.

@anonym_179782 pekny chrup :D

anonym_31aa9b
Dnes o 18:52

Vyhovorky vyhovorky vyhovorky. Pri zuboch zial velmi casty jav, nikto si nechce pripustit zlu hygienu.
A takych ludi co maju na vsetko vyhovorku schopni ludia za partnera vacsinou nechcu. Plus ten zdravotny aspekt pri zuboch...

anonym_dd3e47
Dnes o 19:05

asi tolko k tym zubom 🙂.

anonym_36f781
Dnes o 19:13

Inak poviem Vam este jeden zazitok od zubara. Kedysi pred 20 rokmi ma rozbolel zub. Strasne. Skoncila som u nejakeho zubara co mal pohotovost a on ze ho musi vytrhnut. To bol taky stary ujo. A hovorim, ze v ziadnom pripade. Tak to vyvrtal a nechal ho tam a potom som si to doriesila u mojej zubarky. Ja ten zub dodnes mam😼kebyze vtedy poviem, ze dobre tak on mi ho vytrhne. Neviem si predstavit, zeby som nemala zub. Ono to casom velmi meni vzhlad tvare a cim dlhsie bez zubu tak tym tazsie to dat dokopy.

mofa
Dnes o 19:23

Vela naozaj vela robi starostlivost o zuby. Ludia hovoria, ze si cistia zuby ale robia to zle. Proste dentalna nit a medzizubne kefky rano vecer. Spravna pasta. Dentalna hygiena dva krat do roka. Preventivne prehliadky. Kolko zien ja poznam co nechodia na dentalnu. Dentalnu nit nepozivaju. No chce to vela edukacie ale ich to nezaujima radsej sa vyhovaraju na genetiku.

mamickalisticka
Dnes o 19:29

@anonym_autor môjho muža som spoznala v procese, kedy si dával robiť zuby, ešte ich nemal. Ale akože mal zuby ale v zlom stave. Ale i tak som dala tomu šancu, neviem, keby išlo o hocikoho iného, asi by som to nedala, ale bol to on.. O tri mesiace mal už krásne zuby (implantáty) .. drahé jak sviňa, ale je z neho krásny muž. Jeho rodina má veľmi zle zuby, viem že jeho bratranec a sesternica si tiez dávali robiť horne aj dolne na novo, v mladom veku (do 30r) môj muž mal tiež 27 len.

autor
Dnes o 19:39
@anonym_31aa9b

Vyhovorky vyhovorky vyhovorky. Pri zuboch zial velmi casty jav, nikto si nechce pripustit zlu hygienu.
A takych ludi co maju na vsetko vyhovorku schopni ludia za partnera vacsinou nechcu. Plus ten zdravotny aspekt pri zuboch...

@anonym_31aa9b Ked myslíš, asi si naozaj problemy so zubmi nemala.

majla87
Dnes o 19:52
@anonym_autor

@anonym_autor a preco mas teda problemy so zubami ty?

tibor79
Dnes o 20:08
@mofa

Vela naozaj vela robi starostlivost o zuby. Ludia hovoria, ze si cistia zuby ale robia to zle. Proste dentalna nit a medzizubne kefky rano vecer. Spravna pasta. Dentalna hygiena dva krat do roka. Preventivne prehliadky. Kolko zien ja poznam co nechodia na dentalnu. Dentalnu nit nepozivaju. No chce to vela edukacie ale ich to nezaujima radsej sa vyhovaraju na genetiku.

@mofa to nie je výhovorka. Genetiku mi potvrdil aj zubár (že hrá rolu), takisto strava, ochorenia - ak telo nevie vstrebať, zužitkovať dostatočne potrebné minerály, stopové prvky, hormóny (osteoporóza ktorá súvisí s nedostatkom estrogénu), zloženie slín, baktérií, ktoré má každý iné, postavenie zubov, spomínané lieky a iné. Niektorým sa kazia zuby aj zvnútra, zvonku je zdravý napr. Ja som tak mala.

tibor79
Dnes o 20:13
@anonym_autor

@anonym_autor ja teda by som v živote nerobila problem s tým, ak má niekto protézu. Či už celkovú, alebo čiastočnú náhradu (mám sama na dva zuby). Sú podstatnejšie veci. Vadil by mi zápach z úst a škaredé, pokazené zuby. Náhrada urcite nie. Veď mnohí v tom aj spia a vyberajú len na čistenie. Čo to má komu vadiť. Možno tak v 17 - tich by mi to ešte vadilo.

Strana
z5