Zvláštne vzťahy s mamou: Je to pre vás problém?
zeny, konecne som stretla muza, ktory sa mi fakt paci.. prejavom aj fyzicky.. teda on mna stretol videl ma a pozval ma na kavu.. dal mi kontakt.. posielal mi hlasovku, ze dnes sa stara o mamu lebo je chora, hovorim si ake mile..pytal sa na tu kavu, hovorim mozem zajtra.. on, ze zajtra nemoze.. lebo nieco s mamou ale, ze v piatok moze.. dohodli sme sa na kine a vecera.. spokojna si laham do vane a, ze ved skusim ho najst na fb.. mna skoro prekotilo.. 80% prispevkov, ktore tam ma su posty od jeho mami.. typu, aky je silny clovek, prispevky o nejakom muzkom kruhu s mamami, ze je vynimocny, horoskopy, vseliake motivacne citaty… a 20% prispevkov su ich spolocne fotky z vyletov, restauracii, ktore dava on a k tomu popisky : “s najuzasnejsou zenou na svete” , s mojou najvacsou zivotnou laskou, s zenou mojho zivota atd.. zeny neviem, nie je to chore? ja som normalne znechutena a uz sa na to rande ani netesim.. a to nie je decko ma 43 rokov, ja 38 a uz dieta.. takze chapem materinsku lasku.. ale toto je extrem, ja som nikdy nic take nevidela..
Pre boha 😃
To je ozaj moc
Skôr by som sa zaujímala, prečo sa tak upol na mamu a nemá vlastnú rodinu, deti.
No ja by som nechcela súperiť s najväčšou láskou jeho života a najúžasnejšou ženou 🤣
poslať do obehu👍
Ja osobne neznášam tieto zdieľacky na FB…. Niektorí nič iné nerobia iba cele dni zdieľajú toto…. Ja ich vymazavam…. Mama sa pri ňom ma super, keď sa jej venuje… akurát ty by si mohla byt až na desiatom mieste… 1.-9. by bola mama…
Och preboha, len aby Teba nakoniec neodsúval kvoli mamičke ... alebo ak to je vzájomne, tak aby Vám vkuse nezasahovala do súkromia a nenarúšala program, lebo veď mamička ma prednosť ... Akože, ale napísať s mojou životnou láskou ? vie čo to vôbec znamená a má v tom vôbec jasno, že životná láska nemá byť mama ale partnerka ? :D bohvie čo spolu robia ešte :D :D
Je to zvláštne a určite by som nebola ochotná fungovať s chlapom ktorý berie svoju mamu takto. Šla by som na prvé rande, priamo by som opýtala a podľa odpovede by som sa rozhodla že čo ďalej.
@kittykat22 a este aj rozvedena s deckom 😅.. toto ma hned napadlo..
Na to rande by som išla fakt len zo zvedavosti, koľkokrát spomenie mamičku. 😁
Fuj🤢
@kittykat22 je chora 😝
Zajtra sa priprav na rande v trojici🤣
@kittykat22 to sa len teraz udialo.. teraz podla mna ochorie este viac..
no na to rande prosím ťa choď....už len kvôli nám 🙈 som zvedavá čo sa z toho vykľuje.
Len tak mi napadlo, určite je to jeho mama a nie žena? 🤣
mam v plane sa ho spytat, ci byva sam? povedal, ze sa ozve za dve hodiny.. tak uvidime
@mima73 je to stara pani v rokoch.. urcite je to jeho mama..
No videla som už kadejaké páriky na sociálnych sieťach,tak preto sa pýtam 😉😄
esteze ze nemam fb ani insta a len konto na koniku 🙂
@sasa1310 no mne to kde pise ze je to jeho laska tiez pride celkom slizke a supinate.. takze fuj
Aj Miro Jaroš mal taký vzťah s mamou. Je mi jasné, že pravdepodobne kvôli chorobe. Nevieš, čo za tým môže byť.

43-ročný je už len zbytkový tovar. Možno ho tak očaríš, že budeš ty tá najväčšia láska na svete. Ťažko povedať, je dlhodobo sám, tak jasne, že mama asi ako jediná je pre neho momentálne priorita