icon

10 ročný vekový rozdiel medzi partnermi

hodiny22
29. mar 2022

Čo hovoríte na 10 ročný vekový rozdiel ? Ja mám 27 , on 37... rozumiete si dobre ?

Strana
z2
panelacikova
30. mar 2022

@0silvia0 môj 58 😉

0silvia0
30. mar 2022

@panelacikova ja ani vlastne neviem na aky vek vyzeram😁, ale predpokladam ze ma pri muzovi hadzu do tych vyssich vekovych kategorii🤔

panelacikova
30. mar 2022

@0silvia0 tak ja akože postava a štýl obliekania, chôdze, atď, vyzerám zdiaľky mladistvo 😀. ale v tvári mám viac vrások, ako by sa patrilo. jednak je to dedičné, jednak som nemala nejaký úžasný život až do nedávnej minulosti (vrátane diagnóz) a mám aj veľmi suchú pleť a chudú tvár. takže vrásky naskočia jedna radosť. čiže do tváre pôsobím starším dojmom. jasné, keby som denne trávila pred zrkadlom 1,5 hodiny, tak "múka" na tvári by ma iste omladila, ale na toto ja nie som stavaná 😀

0silvia0
30. mar 2022

@panelacikova no ty si cela ja, mam to tak isto. Zdialky mladistvo a stihlo, dlhe vlasy a zblizka tiez uz povadla koza, vraskava nie som, len ten xicht uz horsie🤪

duratlicka
Autor odpoveď zmazal
duratlicka
Autor odpoveď zmazal
duratlicka
1. jan 2024

@tenerifka Presne toto sa nám stalo po 14 rokoch manželstva. Deti trochu podrástli, začínajú byť v puberte a ja s nimi. Nám sa chce korčulovať, bicyklovať, paddleboardovať, tancovať a jemu len záhradkárčiť a zbierať huby. Ale má dobrú povahu, má nás rád, tvrdo pracuje, aby sme mali všetko, čo potrebujeme, len sa často cítim osamelá, keď ideme bez neho. Musím si na tieto pubertálne výčiny nájsť nejakú kamarátku, inak sa okolo mňa stále krútia cudzí muži.

Strana
z2