icon

45-ročná kamarátka sa zamilovala do skoro 30-ročného

30. máj 2022

Ahojte. Píšem za kamarátku. Je to bezdetný pár, ona a manžel, sú spolu 11 rokov a deti mať nemôžu. Nedávno sa mi zdôverila že jej manžel je na ňu príliš dobrý a láka ju nejaké nové dobrodružtvo. Proste sa zapozerala do mladšieho mäska, neviem presne koľko má rokov ale nemá ešte 30. Ona asi túži po dieťatku a jej muž je v tomto veľmi chladný. Viem že ani sám od seba nenavrhne sex. Čo by ste jej poradili? Kamarátka má 45.

Strana
z2
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
31. máj 2022

@nevenka vieš ako som to myslela tu ,,starobu,, 🤣🤣🤣🤣 aj ja už mám po 30tke dávno.

katarinka89
31. máj 2022

@zoro9836 to máš pravdu len vo väčšine prípadov to dopadne tak, že si to Potom tie ženy uvedomia, že to boa chyba a prosikaju o odpustenie a ten chlap nevie co robiť, čítať šancu lebo sak 11 rokov sú spolu alebo ju poslať do p ... 🤷‍♀️

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
31. máj 2022

@zoro9836 možno je to vekom, možno majú nejaké bloky v tom vzťahu ktovie, ale pokiaľ je partner spokojný, mal by potrebu zažiť niečo iné?

majka1921
31. máj 2022

No ja neviem zeny, ktore to tu schvalujete - schvalili by ste aj v opacnom pripade? Muzovi mladu zabu? Nie, to uz by bol ku***nik. Kamoske by som poradila skor skusit ozivit vztah s manzelom. A ak to nejde, je fer ukoncit vztah a potom zacinat novy.
To co je za argument ze su dlho spolu (11 rokov je dlho??!!), ved manzelstvo uzatvaram s predpokladom na cely zivot. Ze si neuzila??? Ved nevydavala sa ako 18 rocna - mala dost casu si uzivat a vyburit sa predtym.
Tvoja kamoska mi pride ako rozmaznane decko, ktore omrzela oblubena hracka a chcelo by dalsiu

kvetinka75
31. máj 2022

45 ročná žena hľadá odpoveď na MK či si má začať so zajačikom? Tomu neverím.

autor
31. máj 2022

@majka1921 tiez ma to napadlo keby to bolo naopak tak dievcinka by bola neviniatko a ten chlap uchyl.

kammik
31. máj 2022

pokiaľ manželstvo nemá ukončené, rozhodne by som sa do ďaľšieho vzťahu nepúšťala. to ako čo je za dobrodružstvo, by som bola zvedavá, ak by to spravil jej muž, či by to tiež brala len tak letmo

kassandra25
31. máj 2022

Poradila by som tebe, ale v dobrom, nerieš....., len pozoruj a zariad si tvoj zivot inak ako kamaratka. Uprimne ja by som si o nej pomyslela, ze je mimo a to dost, ale najlepsie je mlcat. Na zavidenie tento stav nie je.

spadnutaslivka
31. máj 2022

@zoro9836 nuž ak sa o chlapa starajú 20-25rokov, tak dúfajú, že už ho konečne vypokloknujú z domu ako decko, ktoré piplali 25 rokov a konečne je aj ona na rade užiť si trochu záujmu a radosti 😀 Väčšinou chlapi si dokazujú okolo 50-ky, nie ženy. Ale nečudovala by som sa, keby si aj tie chceli dokázať "že na to ešte majú". Žena chce cítiť, že je milovaná, že po nej jej muž ešte túži, že sa na ňu zahľadí a žasne... Ale on väčšinou buď žasne nad mladšou alebo ak má slušnosť, tak aspoň to nerobí, ale svoju obdivuje len málokedy. Proste im zovšednie vzťah, berú jeden druhého ako inventár a povinnú jazdu. "Obriadim si okolo muža a môžem na chvíľu vyložiť nohy". Deti sú už z domu, chlapovi navarím a vyperiem a mám kus kľud. A sorry, ale taký vzťah musí byť hrozná nuda. Vo všetkých témach píšem, že na vzťahu treba pracovať. Spolu. Rozprávať sa, počúvať sa a budovať ten vzťah. Lenže to chce námahu na oboch stranách. Takže žiadne výhovorky.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nevenka
31. máj 2022

@katarinka89 jasne, v pohode, viem 😁

spadnutaslivka
31. máj 2022

@zoro9836 prakticky hovoríme to isté 😉

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
31. máj 2022

@spadnutaslivka 😅 "... že sa na ňu zahľadí a žasne..." Ja si myslím, že veľa mužov sa zahľadí na svoje 50-ročné ženy a žasne. 😁😁😁

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
spadnutaslivka
31. máj 2022

@h2 ale ja som to myslela pozitívne 😀 ale počkám na svoju 50-ku a ak ešte bude MK existovať, prídem sem napísať, ako žasne ten môj 😀 😀 😀

sticker
janickacrazy
31. máj 2022

No tak asi to manželstvo nie je až také super, keď je muž chladný a nemá záujem o sex. Možno ona chce dieťa za každú cenu, tak dúfa, že s mladým sa to podarí. Alebo ma nedostatok sexu, obdivu od manžela. Proste to už je na nej, čo urobí. Či chce riskovať alebo nie. Mladý pravdepodobne chce iba sex, nič viac a je veľká šanca, že ju po pár mesiacoch opustí. Či jej to stojí zato, to si musí zvážiť sama.

svetlonos
1. jún 2022

Autor, pises - velmi je na nu dobry a velmi ju lubi ale sex nezacne sam. Tak ju lubi, ze ho uz tak nebavi? Asi bude tam niekde pes zakopany. Mozno chce tieto pocity zazivat vlastne s manzelom. Ale to tazko, ak nedohodli poriadne o mat ci nemat deti. To ju kludne aj do 50tky moze drzat. Inak pride mi to, ze pises za seba nie za kamosku - ona asi tuzi po dietati…. A to by tomu 30 rocnemu povedala, ak by otehotnela - ups, pritrafilo sa?
Jeden taky pripad s rodiny- mlady chalan 25 mal aferu (od zaciatku vedeli obaja ze ude ken o sex) ona kratko pred 40kou. Zenska sa zamilovala, vysadila antikoncepciu, stym ze si ho tehotna udrzi. Taky bol nas.any, vizivne plati, zial o dieta nechce ani vidiet. Smutne ale realita. Takze dobrodruzstvu zdar!

bilancia
1. jún 2022

mlady by si chvilu mozno uzil ,ale potom by ju pre mladsiu casom odkopol a ostala by na ocot

Strana
z2