icon

90% z vás ma odsúdi 😞 aj mňa samú to škrie

princess_007
12. okt 2020

Som so svojím mužom 10 rokov a milujem ho najviac na svete. Mám kamoša, s ktorým som sa 10 rokov nevidela práve kvôli tomu, že medzi nami fungovala neskutočná chémia a brutálna sexuálna príťažlivosť. On je hrozný sukničkár, ktorá od neho neujde tak tú dostane. Náhodne sme sa stretli asi pred dvoma mesiacmi, dali sme sa do reči a zistili sme, že sme sa za tie roky dosť zmenili. Len tá príťažlivosť ostala, ale sľúbili sme si, že pre dobro zachovania našich vzťahov ju budeme ignorovať. A darilo sa nám to presne mesiac a pol. Bol u mňa na káve, čo si sme aj popili a proste sme sa spolu vyspali. Fajn, to by sa ešte dalo ospravedlniť, lebo veď alkohol a vzájomná chémia.... Ale ja nemám výčitky svedomia! A zvažujem fakt, že by sme v tom pokračovali, ale len kvôli sexu. Žiadne emócie k nemu nechovám. Ako je to možné?Len ma zaujíma, či ste to už niektorá zažili a ako ste sa s tým vyrovnali

nikdom
12. okt 2020

Tu nemáš vychodiska dievča. Buď muž alebo "kamarát". Rozhodni sa čo chceš práve teraz ,v čom reálne vidíš budúcnosť ale NEUBLIŽUJ svojmu mužovi, to je najväčsie svinstvo aké môžeš spraviť. Sex je iba obyčajné hmotné splynutie dvoch ľudí a ako všetko hmotné potešenie tak aj tužba po tom druhom zmizne.(dajne tomu že si kupiš novy mobil..po čase ťa omrzi) tak takisto ťa omrzí aj tento tvoj "kamarát".
Takže skratke ....ak vyberaš muža-nehovor mu čo si spravila,dosť by to naštrbilo Váš vzťah
,jemu zlomilo srdce...tak pokračuj v bežnom živote na aky si bola zvyknutá. Pretože ak by ho dalej podvadzaš tak či tak by na to prišiel. Možno chyba vo vašom vzťahu vzrušenie tak si si utrhla z kopytka,chapem...ale ak ti na ňom zaleži obnovte to,rozpravajte sa o tom.
Ak vyberaš "kamarata"- okej v poriadku,ale nemysli si a nebuď naivná že to nezajde do stereotypu (aky mas teraz ty doma s mužom). Všetko nove raz omrzí...no ak tam je teda niečo viac medzi vami city,atď..že citiš že to je ten pravy...choď a začni nový život. Ale mysli na to že karma funguje perfektne (kedze si spominala ze bol sukničkar..aby on nepodviedol teba raz. Ludia sa tak lahko nemenia).

jaond19
12. okt 2020

K tomuto len tolko, aby aj tvoj manzel stretol takuto "chemiu" a vratil ti to.

nikdom
12. okt 2020

@jaond19 asi tak...karma funguje perfektne

tosomja
12. okt 2020

Žiaden alkohol ani omamné látky, ani hádky, atď...neospravedlňuje také konanie. Buď si vážiš, čo máš a ľúbiš svojho manžela, alebo proste ti je jedno, vo z toho bude a pokračuj. Len sa nevyplakavaj za svoju hlúposť.
A som názoru, že muž nemá čo kávičkovať s vydatou ženou...už vôbec nie u nej doma

pravdivy_chlap
Odpoveď bola odstránená
trema
12. okt 2020

predstav si, ze by to bolo naopak - tvoj muz ta miluje najviac na svete, si pre neho dokonala, neodolatelna a skvela, ale obcas si zasexuje s kamoskou, ktorej nevie odolat.. ako by si sa citila? bolo by to pre teba ok? chcela by si, aby vas vztah pokracoval? verila by si mu, ze si pre neho najdokonalejsia na svete a velmi ta miluje?

kaki3
12. okt 2020

Oboje nejde. Bud jeden alebo druhy, musis sa rozhodnut s kym chces byt 😉

irusa
12. okt 2020
thoughtfulweirdo
12. okt 2020

Ide ti o sex? Však sexuj s manželom, hádam nebude proti.

petranelkova
12. okt 2020

Neviem, co si cakala napisanim tohto prispevku. Musela si vediet, ze ti tu kazda z nas zalozi, bo kedz uz si v manzelstve, tak ako sorry ale prehanas to. Kvoli sexu? Ak sa ti nepaci sex s manzelom, tak sa prosim ta rozved

zuzik4884
12. okt 2020

To zaleží na tom ako to máš so svojim mužom.
No keď chceš pokračovať , tak sa proste rozveď držim palce.
Keď to tak ozaj cítíš tak tak sprav.
Len zváž aky je ten tvoj priateľ či to ozaj za to stojí.
Ne že ta ten necha a bude mi to jedno.
Ja som mala podobný príbeh ale nebola som s mužom štastná.Našla som si bohužial zenateho.
No ale on bol tiez neštastný.
Vsetci ma odhovarali ze to proste nie.Ved aj ja som sa sama tomu bránila.
Ale nakoniec sme bojovali jeden o druheho teraz sme uz spolu 3 roky žijeme spolu a mame polrocneho syna.
A som oveľa štastnejšia.

mpg
12. okt 2020

V tomto netreba pokračovať, jednoducho to stopnúť. Neviem aké má okrem návrhov na sex iné kvality, ale takých príťažlivých mužov chodí po svete veľmi veľa, len nie sú za trvalý vzťah. Ja by som ho ani nepozývala na kávu.

zuzkalujza
12. okt 2020

Ak niekoho miluješ, tak mu nikdy neublížiš, ani by ťa to nenapadlo a nezmenil by to ani alkohol. Ak si kamaráta dobrovoľne pozvala na kávu, tak už len to o ničom hovorí. Ako netvrdím, že by si nemohla ísť na kávu s niekým iným, ale ak si vedela o tej príťažlivosti tak si si to mala premyslieť a "neriskovať" zbytočne. Neviem čo tu chceš od nás počuť. Si predstav, že by ti toto spravil tvoj muž. Ako by si sa cítila? Skús sa nabudúce chovať podľa jednoduchého pravidla. Nerob druhým to, čo nechceš aby oni robili tebe. Takže sa na to pozri racionálne, hlavne na to čo k mužovi cítiš. Lebo "milovanie" to určite nie je......

danica2711
12. okt 2020

ešte mi napadlo, že sa možno zaoberáš úplne zbytočnými myšlienkami, pretože onen ku.evník možno záujem o pokračovanie vôbec nemá - tvoj záujem o pokračovanie preňho môže znamenať komplikácie a otravu, on trvalejší vzťah zjavne nehľadá a báb len na sex má zjavne dosť, a stále inú... Takže by som navrhovala takýto postup:
1. Spýtaj sa ho, či v tom chce pokračovať.
2. Ak áno, vrhni sa do toho po hlave a o pol roka nám napíš, s koľkými ťa už podviedol.
3. Ak nie, začni konečne svojho muža milovať "najviac na svete".
4. Ak ti náhodou niečo také urobí tvoj muž, drž hubu a krok.

asia83
12. okt 2020

@princess_007 Ste človek, ktorý používa rozum alebo zviera, ktoré sa riadi pudmi? Nemám právo súdiť vás, ale viete koľko mužov ešte v živote môžete stretnúť, ktorí vás budú priťahovať? To sa s každým vyspíte? Toto sú skúšky, tieto stretnutia. Je na nás, ako uspejeme.

karpina
12. okt 2020

@princess_007 Máme ti poradiť, ako sa máš vyrovnať s tým že si manželovi nasadila status paroháč? Rozmášľaj, ako sa s tým vyrovná tvoj manžel, ked ti na to príde...

ester_k
12. okt 2020

@princess_007 10 rokov si sa s ním nevidela a ty sa s ním vyspis? omg neviem čo na to povedať. Miluješ najviac na svete? A rozmýšľaš či v tom nebudeš pokračovať len kvôli sexu. Jj, to je láska ako z knihy Rosamunde Pilcherovej. 😀😀 Skutočne ma to pobavilo, ale nie nesúdim Ťa. Každý nech si žije tak, aby mu bolo dobre a bol spokojný.

taga
12. okt 2020

No, uz ti bolo povedane asi vsetko.
Mna len zarazilo, ze vies, ze pretahuje kazdu suknu a ty s nim veselo vlezies do postele. Necitis sa ako handra? Nebojis sa, ze nieco od neho dostanes? Nevadi ti, ze tu uzasnu vasen, ci co to medzi sebou mate uz predviedol desiatkam inych zien? A tam jeho zaujem asi konci, kedze pri ziadnej nezostal? Ci ty naivne zmyslas, ze TY si prenho specialna???? A po tom vsetkom normalne bez problemov vecer lahnes k manzelovi do postele?

nikoll29
12. okt 2020

@princess_007 ocividne si to chcela, ked si ho pozvala aj na kavu. mala by si si poriadne premysliet, co chces. lebo ak sa to dozvie tvoj manzel, tak ta kopne prec, tento sa na teba tiez vykasle, kedze je to suknickar a budes sama a budes si buchat hlavu. daj si to v hlave do poriadku a nenechaj sa poblaznit dobrym sexom, lebo neskor to budes lutovat!

kakawah
12. okt 2020

Nikdy neurobím partnerovi to, co nechcem aby on urobil mne. Toho sa treba drzat... Si predstav ze on by ta podvadzal so zenou koli nejakej chemii, by si bola happy s tym????

ivanka12311
12. okt 2020

Začnem asi tým že miluješ svojho muža, až tak veľmi že ho podvedieš s druhým že tam je nejaka chémia tak sa ovládam🤦... poznám to tiež len stým že ja som si nohy držala po kope rodina mi bola vždy prednejšia než jednorazový sex.... chudák chlap keď chces podvádzať.. vôbec ťa to neospravedlňuje... tak sa aspoň rozved a netráp človeka čo vedľa teba zaspáva s robí ti okolo tvojej riti servis s pohodlicko🙏

janinah
12. okt 2020

Bolo koze dobre ,šla sa na ľad šmýkať.....a na testy na pohl.choroby si sa už objednala? lebo sukničkár ktovie kam všade si ho strká......a ak sa ti podarí nakaziť aj manžela,tak potom napíš,bude tam u vás veselo.....ale tak to býva,ak si človek nevie vážiť čo má.....

jaass
12. okt 2020

@princess_007 chudák tvoj muž. Je mi ho ľúto, že má doma takú ....

marlent
12. okt 2020

Citujem :mam vycitky svedomia a zvazujem fakt ze by sme v tom pokracovali 🤣😂 ozaj teda vidiet tie vycitky...
Ved rob si co chces urcite to nie je dobry napad ale to urcite vies ale kazdy po svojom

adrika25
12. okt 2020

Kvôli jednému vtákovi si dievča nechať posrať život.....

ivett1
12. okt 2020

To je ako z červenej knižnice ... ak je to real, tak máte v manželstve krízu lebo ľúbiš svojho muža a aj tak sa vyspíš s iným - od ktorého to očakávaš - teda ideš na "istotu" 🙂 speje to k rozvodu, nepoznám chlapa, ktorý by rozchodil, že ho žena podviedla...neboj, on sa to určite dozvie...

asia83
12. okt 2020

@taga Top. 👍

matapo
12. okt 2020

...jedna vec je ze tvoj manzel si take spravanie a klamanie asi nezasluzi, tak myslim ze koli nemu by si sa mala ovladnut. Ak si s nim stastna tak s nim zostan a neveru neries, ta ked sa prevali tak ti ju ziaden chlap neospravedlni a svojmo milovaneho muza prides.
...druha vec je ze sa to da, este aj to svedomie a tie vycitky kt. funguju od zaciatku velmi sa postupne otupia a vsetko ospravedlnia a v pohode Ti dovolia fungovat v dvoch vztahoch pokial sa to neprevali samozrejma. To uz je na vasej sikovnosti. Ale samozrejma je to cesta kt. si clovek zbytocne skomplikuje zivot a to uplne nezelanym smerom ☹

kristina0909
12. okt 2020

Radím ti čím skôr ukončiť tento vzťah s kamarátom, z toho nič dobre nebude. 🙂 časom pochopíš že to bolo najrozumnejšie čo si mohla spraviť .

elleloup
12. okt 2020

@princess_007 človek nie je prirodzené monogamný. Je to len spoločensky dané, že sa to nepatrí. Každého človeka predsa priťahujú aj iní ľudia, nie len partneri. To, že nemáš výčitky je v poriadku, zjavne máš iné hranice ako ostatní. Iné neznamená zlé. Zlé je však klamať muža, pokiaľ s takýmto polygamným životom nesúhlasí. Ak s tým muž súhlasí, doprajte si obaja voľnosť, ak nesúhlasí, tak sama zváž, či je ti prednejšia sexuálna sloboda alebo aktuálny vzťah. Musíš nájsť odpoveď v sebe. Vyrovnať sa s tým dá, skús si o tom prečítať nejakú literatúru (prípadne ju potom nenápadne vniknúť mužovi 😀 )