Aké vlasy sa mužom páčia na ženách?
Sú tu muzi? Musím sa vás niečo opýtať 🤭😛
Za mna je celkom fajn ak zena ma vlasy.
Ked ich uz ma tak je to sumafuk ake - ja sa do mody nevyznam takze ake si zvoli verim ze to bolo jej najlepsie rozhodnutie, dlho premyslania a akekolvek ine by tak dobre na nej nevyzerali.
@oktober3 áno , obočie je veľmi podstatná vec 😅 lebo robí tvár , musí mať pekný tvar a byť také prirodzené , žiadne brezniev,alebo centrofixky čierne namaľované ,alebo obočie typu nike ,,fajocky,, nakreslené . Lebo dakedy keď idem po ulici a vidím že žena má naozaj pekné črty tváre , a to obočie tak začne kričať že ho má vytrhané a nakreslené centrofixkou prípadne iné egyptské tvary či ako Martinka z Turca ,tak si poviem ako to mohla takto pokaziť ,🤦🤣 , lebo niekedy iná žena ktorá zas nemá také pekné črty tváre ako druhá ale zasa vie si pekne urobiť obočie a vlasy tak lepšie pôsobí ako tá prvá čo má aj genetiku 😅🙈.
Mna neskutočne vie pobaviť keď mi nejaký muž povie že má rad prirodzenú zenu a ked vidím aku ma partnerku - umelé nechty, umelé vlasy, make up, umelé mihalnice. Všetky tieto veci sa mi na žene páčia ale to ich protirecenie si ma neskutočne pobavuje :D
Podľa mňa jednoduchý muž má rád jednoduche ženy bez malovaciek, ale chlap ktorý napríklad stará sa o seba, cvičí, dáva si záležať na vyzor pri takom nestretnes len tak obycko zenu a na záver každý sa pozrie na peknú či už ženu alebo chlapa to je logicke
@hiro ja prave poznam aj dost chlapov, ktorym sa pacia vyholene baby. taka sinead o´connor v mladosti urcite namala nudzu.
celkovo tieto generalizujuce temy... asi niekto nevie pochopit svet v jeho komplexnosti a rozmanitosti a potrebuje si to zjednodusit. kazdemu sa paci nieco ine, inak by sme sa tak nepremnozili.
Ale co ma vie NESMIERNE pobaviť, keď muž povie že sa mu nepáčia ženy umelé typu umele prsia, tetovania, polonahé fotenie sa,... No a na sociálnej sieti aké ženy sledujú? :D no hadajme. Ja by som nesledovala cudzích mužov ktorí sa mi nepáčia. Takže autorka ked ti chlap povie že sa mu pacia nepáčia take a také vlasy, nemusí to byť vždy pravda. Chlapi hovoria ženám to čo chcú počuť
Mojmu sa pacia vysoke rysave a take krv a mlieko. Realita? 160 bruneta v okuliaroch. Ked mi chce dat pusu musi sa zohnut 😂 a dlhe vlasy su pre neho top
@michaela329 Hlavne aby neboli mastné🤭na farbe a dlžke nezáleži
@modrykolibrik wow to prvý raz počujem že sa mužovi páčia vysoké. Ja stretávam len takých ktorí chcú nízke ženy, lebo cítia že ich môžu ochraňovať atď
@rozkvet1 on je vysoky a chcel k sebe vyssiu babu aby sa nemusel zohybat 😂 tak nosim stekle aby som to aspon trocha vyrovnala ten vyskovy nepomer. Ale je spokojny, ze by ma nevymenil za nic
Píšem za mojho chlapa,keďže nie je na koni Páčili sa mu na mne aj úplne kratučké,cca 3 cm,ale aj teraz keď sú po plecia je spokojný.Takze sa mu páčim ja v akejkoľvek podobe,😉
Umyte vonave. Na tvare vlasov nezalezi.
Zalezi od typu zeny, co na nej vyzera dobre