icon

Aké ženy chcú muži?

12. júl 2023

Z pohľadu normálnych chlapov (zarábajúci, nie alkoholici,gambleri...a pod) aké vlastnosti by mala mať vaša žena,s ktorou rátate do buducna? A sú vlastne ešte niekde takí dobrí chlapi?

micusa2222
•
12. júl 2023

ani nie..dobrých a inteligentných chlapov je bohužiaľ ako šafranu..

dadis
•
12. júl 2023

Dobri chlapi chcu dobre, mile a pritazlive zeny. Nie vzdy to dostanu, zamilovanost oslepuje 😂😂😂..nastastie

nyusika
•
12. júl 2023

Cickaté, pracovité a bohaté 😁😁😁😁😁

betulinka1
•
12. júl 2023

Taka co bude ticho, nebude robit konflikty, nebude hovorit svoj nazor. 🤣🤣🤣 musi aj dobre vyzerat a tym nemyslim prsia ani napichane pery. To si zas nemyslim, ze ne podmienka.

akiana
•
12. júl 2023

V prvom rade ti kazdy povie, ze chce inteligentnu zenu, ale 99% z nich sa zlakne, ked sa ocitnu vo vztahu s realne inteligentnou zenou. Podla analyzy siestich studii muzi citia sympatie k zenam, ktore su inteligentnejsie nez oni, ak su psychologicky vzdialene (znama, kolegyna, suseda,…), a sympatie koncia, ak je inteligentnejsia zena psychologicky blizka (priatelka, manzelka). https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26302755/

Otazka je, ako mat napriek tomuto fenomenu plnohodnotny vztah. Musis muzovi vela davat za pravdu, vela uznania, vela situacii, kde si “odkazana” na jeho radu a pomoc. Nepretlacat nasilu vlastne nazory, aj ked vies, ze mas pravdu. V podstate skryvat svoje vysoke IQ, ak si ten pripad. Nevystavovat na obdiv svoje vzdelanie. Obcas sa zahrat na hlupucku. Funguje to.

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
hankab
•
12. júl 2023

Vela normalnych je zadanych, ale zavisi aj od toho co si pod tym “normalnym” predstavujes. Lebo to ze chlap nie je gambler, nepije a pracuje este nezarucuje, ze je normalny. A ak aj je, mozno prave ty mu nebudes vyhovovat.

onnagakusai
•
Odpoveď bola odstránená
•
kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
toskanka
•
12. júl 2023

Čo majú rady sex, sú nekonfliktné a v hlave to majú v porádku, žiadne psychologičky, ezoteričky, atď.

thoughtfulweirdo
•
12. júl 2023

Môj manžel vraví, že on aj všetci jeho kamoši chcú hlavne pohoďáčku. Nie hysterku, nie žiarlivku, nie uzkostnú, skrátka chcú niekoho, s kým sa dá v pohode žiť, ktorá je zdravo sebavedomá a necíti sa ohrozená všetkým a všetkými, vie žiť a fungovať aj sama so sebou a nerobí doma bezdôvodné dusno. Samozrejme ďalšie preferencie sa už líšia, ale toto je také gro, na ktorom sa zhodnú. A ja súhlasím, tiež by som takú chcela 🤣

zuza265
•
12. júl 2023

Rozni chlapi chcu rozne zeny. Tak ako rozne zeny su roznych muzov♥️ niekedy si niekoho vysnivas a zrazu zistis, ze sa zamilujes do niekoho ineho a nakoniec male chyby prijmes, zrazu si stastna a funguje to.. je to vzdy individualne. Ale vacsinou su tie zakladne kriteria ako pise @thoughtfulweirdo i ked isto su muzi, ktori proste tu hysteriu miluju😂😂😂

777januska777
•
12. júl 2023

@akiana uf neviem ci je toto dobra cesta ani pre jedného. Ak má žena vyššie iq ako jej muž, tak aj pre ňu by bolo lepšie keby si nasla muža s vyšším iq. Myslim si, ze partneri by sa mali inšpirovať a posúvať navzájom. Ked je vo vzťahu veľký rozdiel v iq, tak taky vzťah nepomôže ani zene ani mužovi. A toto nie je podľa mňa chyba muža, ono muž hľadá partnerku a nie učiteľku pri ktorej by sa mal cítiť ako hlupák. A tiež mi nepríde zle, ze muž túži aby bol užitočný a dôležitý pre svoju ženu. Ved každý človek chce byť užitočný.

akiana
•
12. júl 2023

@777januska777 Suhlasim, len len tazko hladat dvoch ludi, ktori maju identicke IQ. Vzdy bude jeden v niecom lepsi ako ten druhy, a muzi toto obecne horsie znasaju. U zien sa tento problem nezaznamenava.

777januska777
•
12. júl 2023

@akiana áno ono myslím si, ze na tej rozdielnosti treba stavať, žena ak vidi, ze jej muž je v niečom lepší veriť mu v tom a myslím si, ze tam potom ten problém nebude. Lebo ono keď ma chlap zdravé sebavedomie a nie je zakomplexovany dokáže uznať ze jeho žena môže vedieť niečo lepšie a on zas niečo lepšie. Vo vedomostiach toto nie je u žien, tento problém sa u žien vyskytuje hlavne v rodinnej sfére a pri deťoch. Malo žien dokáže priať ak napríklad dieta inklinuje viac k mužovi.

danica2711
•
13. júl 2023

s prvou otázkou, adresovanou mužom si na zlom fóre, tu tých chlapov je akosi pomenej. A druhá otázka - samozrejme, že sa nájdu dobrí chlapi, tak ako sa nájdu aj dobré ženy, svokry, svokrovia...

iceberg
•
13. júl 2023

Taka co ma rada sex a experimentuje s nim, ma nejaku svoju zalubu, neberie vsetko tragicky, je uvolnena a rada sa smeje respektive ma zmysel pre humor, vie aspon daco navarit, a upratovanie je pre nu relax a nie starost, a ma dobre srdce

xima
•
13. júl 2023

Ak chces vedieť názor mužov,tak to sa tu na MK nedozvieš 🤷‍♀️

hefo
•
13. júl 2023

Pre každého muža trochu iné. Ale viac pomôžu bonmoty:

Ideálna žena je mladá, prsnatá, hluchonemá majiteľka pivovaru.
alebo:
Ideálna žena sa hneď po sexe premení na basu piva a partu kamošov.
(tento druhý je tuším od Hausmanna)

zuzinabila
•
13. júl 2023

Moj muz chce mna🙂ostatni neviem podla coho vyberaju

foterlotor
•
14. júl 2023

Pre mna idealna zena: mila, verna, ktora ma podpori v ambiciach, ale aj ked je zla nalada, taka co ma plany, nepreziva len zo dna na den.

jsbb
•
22. nov 2023

Chcu takú, ktorú môžu nejakým spôsobom využívať.

hiro
•
22. nov 2023

"a sympatie koncia, ak je inteligentnejsia zena psychologicky blizka" 🙂 Sa mi paci ze to niekto skumal, moze byt :D Normalne vnutorne s tym suhlasim ale zase ak by sa to malo prejavit tak s tym bojujem 🙂

maminkadeticiek
•
22. nov 2023

Tak toto ma napriklad vobec nezaujima ake zeny chcu muzi.To je dobre akoze na to,aby si sa tuzila takou stat??

germaniawerks
•
3. dec 2024

Mala by vedieť, čo chce a potrebuje. A mal by som to byť ja a to, čo jej môžem poskytnúť. Skrátka, to čo potrebuje a chce sa má rovnať tomu, čo mám.