Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?
Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?
@zobaka to chápem, ale zase na instagrame sú také čo vidno, že je to filter
Jeminečky... tak ja nechápem, o čo ti ide a akú radu si tu vlastne pýtaš, lebo evidentne ty si presvedčená o svojej pravde a inam cesta nevedie. Na štyroch stranách riešiš a domýšľaš si v hlave scenáre prečo od teba chce fotku a ako ju určite zneužije.
@anita6666 ako stačil mi dokument V síti a mala som dosť ale zase ja takto fungujem akoby už roky, proste foto nene 🙂

@katkine_terapie ano niekto to volá paranoja ale ja len opatrnosť a keby raz napíše a ja vysvetlím prečo nie tak mal by to rešpektovať a nehustiť 3 dni vkuse a dokopy mám tých žiadostí už asi 5-6 za tie 3 dni :D
@a_alexandra_a nemusí to tak byť ale môže 🙂
Odhadujem ta tak na 17r a je fajn ze si opatrna. Nie je co riesit fotku neposles a stretnete sa cez vikend . Len nechodi snim do tmavej ulicky lebo v realite ti vie clovek ublizit viac ako na nete.
Alebo ho blokni a mas pokoj .
@miadi ojojo dosť si mi ubrala :D
Tak 20 😀ale to je jedno. Uz teraz ta otravuje nerespektuje tak naco sa vobec stretnut?
@miadi nejaké číslo ktoré je viac ako 25 ale menej ako 100 :D
Vek je len cislo mentalne posobis na menej 😁bez urazky nemusi to byt zla vec . Do vikendu bude este pytat foto 5x . Ono je uplne jedno ci mu fotku posles ci nie.
Autorka: kazdopadne si myslim, ze skusa (vedome alebo nevedome) kde mas hranice, co si/nie si ochotna spravit, zistuje ako reagujes... Skus test: Ked s tym opät zacne, povedz razne "NIE dalsie fotky posielat nebudem, tak to prosim uz neskusaj." Ja uz asi tusim ako zareaguje, ale skus napis sem ci sa nemylim 🙂
@miadi v prípad, že by ešte pýtal tak to už asi stretko nebude :D
@katkine_terapie to už dostal, že ,,nie, ja fotky už neposiela" ale aj tak hustí :D
Autorka: nuz ak to ani tak nerespektuje, zvazila by som ci je stretko rozumna vec...
@katkine_terapie uvidím ešte, ako sa vykreslí do víkendu a potom sa rozhodnem, ak bude hustiť tak mu napíšem, že ,,už som ti dala najavo, že nepošlem a ty to nerešpektuješ, nebudem s tebou dalej v komunikácii" alebo niečo na taký štýl/význam
Co sa podarila jedna z mála? 😆 tak posli ďalšiu nevidím v tom problém
@simonettasimonova nie ona mà taku tvar ze ked vidis foto tak uchylaci su hnet odbaveni. Mozno prave pre to ju otravuje Lebo povedala nie. Cloveku je vzdy vzacnejsie co nemoze mat.
@miadi aha a to je aká tvar to si neviem predstaviť
Lebo chce vidieť aj postavu nielen tvár. A podľa toho sa rozhodne.
@h2o2 tak z tváre aj fotky polky tela sa dá zistiť alebo aspoň predpokladať akú asi má človek postavu
Hej muslimovia vedia aj z burky odhadnut aka je postava aj tvar. Velkost nosa ., ale teda naživo ocnym rtg. Fotky dost skresluju.
@miadi filtre som predsa nemala a svetlo bolo dobré a foťák mám kvalitný čiže zas až tak neskresľuje
A aký program ti teda navrhol?
@anita6666 akože keby sa stretneme?
No však aj z toho sa dá veľa vydedukovať...áno,že ake by to prvé stretko malo byť...celkovo...program alebo priebeh...kde,čo ako
Inak toto je ako randenie špionov 😀urob mini video gesto rukou nech mam istotu ze si to ty.
@anita6666 chcel sa prejsť po parku v meste a potom skočiť na čaj
A keby boli sympatie,tak k nemu domov...

Autorka: Pozri, poslat fotku nechces, je to normalne, legitimne a mas na to plne pravo. Si proste opatrna a je to tak ok. A on by mal respektovat, ak povies, ze dalsiu foto poslat nechces. Zvlastne je to, ze ta do toho tlaci a nerespektuje tvoje NIE. Povedala by som, ze nemas problem so stretnutim, ale dalsie foto posielat nebudes. A uvidis aka bude reakcia.