Ako by ste reagovali, ak by chlap chcel inú fotku?
Ahojte žienky, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a aj po tom čo ste si vymenili fotku aby ste vedeli obaja ako vyzeráte a aj po tom by po vás hustil, že chce dalšiu fotku alebo či nemáte niekde inde nejakú fotku?
@miadi Ja umriem z teba... zevraj "mlade vdovy"...
Raz sme boli na svadbe a zenich spomenul ich prve rande... bolo slepe a ona mala dohodnuty zachranny telefonat s kamoskou, ktora jej po 30 minutach zavolala aby sa akoze mohla vyhovorit ze musi surne odist ak by sa ukazalo ze ten chlapik je totalny pako. Je to hotova veda toto randenie.
@andreatytler XD to je dobrá dohoda
Ja sa dnes normálne desím. Toto je realita? Ľudia sa nezoznamujú naozaj? Iba virtuálne? V inej téme údajne dospelá žena rieši, že sa podľa nej dotyčnému páčila. Prebehli tri stretnutia v realite a v partii. No ona čaká na "napísanie" a na "vyjadrenie sa na FB=požiadanie o priateľstvo". Kde je rande? Kde je bežný život a iskra/chémia, ktorá dá impulz na ďalší pokec? Reálne - per HUBA! Čiže verbálne. 😲🤔
@heni79 žiadnu partiu som nezažila a nepísala
Ano, aj mne to prislo velmi sikovne, hlavne ked ides na slepe rande ze o tom cloveku nevies vobec nic.
@andreatytler tak mlade na Floridsky standard 😉( a to ratam tak o 20+ rokov ) 😁
@miadi My budeme vzdy mlade😎. ale reagovala som na to slovo "vdovy"
Ja ked uvazujem ze by som bola zase single tak ma skor napadne ze sa rozvediem ako ovdoviem... to ma popravde este nikdy nenapadlo.😀
@andreatytler Tak Asi som romantik optimista 😆kym nas smrt nerozdeli. 😍 teraz tak dumam ze cierny zavoj je fantasticka vec . Tie kanadske nekonecne 2 dnove pohreby.,
@miadi Uz aj 3 dnovy som zazila.😲
@andreatytler nieco Taketo si Mozno dam 😄muz vyskoci z rakve a ofrfle .
@andreatytler 3 dnovy hruza a sla si tam kazdy den ? Ja planujem jeden den ak ked Moj nebožtik mi raz povedal ze chce tradicny 2dnovy . Ja zas chcem pre mna kremaciu bez karu uz ho vidim ako sa zariadi Podla seba .😂tak ci tak vyhra ten co prežije.,
@miadi 😂😂😂 to si viem predstavit ako to ofrfle.😂
Joj krasne. sekol by ti... mala by si sa obliect ako vdova na halloween tento rok.😀
Nie isla som len 2x. Jeden viewing a jeden pohreb. Ale uz by som isla len raz. Uz kaslem na to co si ludia povedia. Je to chore, tieto viewings pred pohrebom a potom kar po pohrebe. My sme sa uz s muzom dohodli a sme za jedno. Ide sa na cintorin a odial domov.
Sorry autorka za take odbocenie.🙏
@andreatytler Hej vesela tema zacalo to ci pojde na rande s potencionalnym uchylakom a my tu teraz planujeme pohreb zdravych zivych 😂
Tak si zavolajte cez videohovor, to si neuloží
@andreatytler ale anglicka kralovna raz davno zaviedla ze musi cela rodina cestovat s ciernym outfitom vhodnym na pohreb. Lebo raz davno bola niekde tusim v afrike a uz Neviem kto umrel ci jej otec a ona doletela a nemala cierne co ju stvalo. Na Halloween dobry napad black widow 😁
@yvanielka skúsim mu napísať o tom
Fotiek nikdy nieje dost posli mu fotku maminky 😛
@gipsy11 👍
tak si zavolajte s kamerou 😄 uvidite sa a nebude to fotka
Je to normálne, je zvedavý, chce ťa vidieť viac, nič zvláštne podľa mňa na tom nie je 🙂
@gabci_gabca to je vsetko fajn, ze je zvedavy, ale nie je fajn ked mu povedala "NIE, neposlem, stretneme sa osobne" a on to nerespektuje.
Píšem, že v inej téme sa niečo také rozoberá. Nie, že ty píšeš ty
@gabci_gabca ved ma videl 🙂
Autorka ja ta chapem, tiez si davam na taketo veci pozor a mala by som zly pocit keby som mala fotku poslat uplne cudziemu chlapovi. A dnes sa to da vselijako zneuzit, zalozia profil s tvojou fotkou, budu cez to okradat druhych a nakoniec sa najdes niekde na socialnych sietach ako zlodejka, podvodnicka.... napriklad..
A inak cudujem sa ze ta to este bavi ked je taky otravny a nevie pochopit slovo "nie". Ja by som ho uz poslala niekam lebo jeho dobiedzanie by vo mne ten blby pocit len umocnovalo 😁
Ved sa stretnite na neutralnom mieste a uvidis co z toho bude.
@amiaja zatiaľ nehustil a sme sa dohodli na sobotu
Ako dopadlo rande?

@danica2711 moja reakcia bola tiež na okraj, ako si písala na konci