icon

Ako často je normálne sexovať?

3. nov 2022

Ahojte,prosím povedzte mi,koľko krat je podľa vás normalne sexovat v 10 ročnom vzťahu za týždeň. obidvaja sme 30 a mame kvoli tomu časté hádky.dakujem

euka210
3. nov 2022

Tolko, kolko vyhovuje obom. Kazdy par to ma inak, i kazdy jedinec.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
petamich
3. nov 2022

@jabadabadu ved si precitaj komentare 🙂 myslim, ze uplne v pohode sa tu viacere zeny priznali, ze rozhodne nesexuju denne

my napr. urcite nie 🤷‍♀️ ani pred dietatom ani pri jeho vyrobe ani po nom 😂 a vobec sa necitim menejcenne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ankare
3. nov 2022

My raz za týždeň.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
whatever1
3. nov 2022

To je hrozne, pozri sa na seba aka si z neho zdeptana. Ty nepotrebujes ziskat argument typu- “ženy na konovi to tiez nechcu kazdy den”, ty mu nemusis argumentovat vobec, proste nechces to kazdy den a hotovo. Ak je kvoli tomuto na teba zly tak prepac ale zijes so sebeckym hovadom.

heidy222
3. nov 2022

@elizabet173 jeden až dva krát týždenne som pisala, nie mesačne. Ono ten týždeň zamestnaným ľuďom s deťmi zbehne rýchlo 😊 ale raz za mesiac je fakt malo

rachelkk
3. nov 2022

Môjmu mužovi stačí raz za týždeň .. strasne 😶😔 ale mám kamarátku ktorá mi vravela že majú raz za 3 mesiace . 😳

marseillefan
3. nov 2022

3-4x týždenne a sme spolu 20 rokov (vek tesne po 40ke)
Manželke by ale stačilo 1x týždenne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
3. nov 2022

My sme museli najst kompromis, nakolko mi po porode kleslo libido a zatial sa nevratilo😃 takze 1 max 2 krat do tyzdna. Avsak ak by ma do toho niekto nutil, nebolo by to nikdy

marseillefan
3. nov 2022

Stretnú sa ženy z modrého koníka a skončí to rozhovorom o tom, koľko krát má ktorá so svojím manželom sex.
Prvá triumfálne hovorí: "My sexujeme každý deň"
Druhá na to: "My raz za týždeň..."
A tretia: "My raz za rok..."
Tie dve na ňu začudovane pozerajú a pýtajú sa: "A prečo to hovoríš celá natešená???"
A tretia na to: "Lebo to vychádza na zajtra!!!!"

heidy222
3. nov 2022

@elizabet173 ale však ja som napísala len čo zistila veľká štúdia. Otázka bola ako často je to normálne. Tak som zdieľala čo výskumali psychologovia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
4. nov 2022

My nemame denodennu frekvenciu - mame mensiu, detaily pisat nebudem. Mne to nechyba, muzovi ano, tak robime aj hocijake ine veci 😊 a vsetci sme spokojni. Skuz muzovi navrhnut alternativy, ak ti to nie je po voli ako chce on.

vanda323
4. nov 2022

Môj muž chce sex často, aj každý deň....ja nie.....
Mne stačí raz za rok fakt!
Ale premozem sa každý druhý cca deň a poviem mu že v dnešnej dobe nič není zadarmo 🤪
Že niečo za niečo 😋
Takže môjho manžela stojí sex somnou draho 🤙
Ale samozrejme v rámci srandy nie vždy mu to poviem..

maialeo
4. nov 2022

Pýtaš sa na prvočakrovú "jebačku"? ... alebo na milovanie... to je rozdiel.

888elizabeth
4. nov 2022

Problém je, že jeden z páru chce povedzme 7x za týždeň, druhý z páru 1x za týždeň a väčšinou sa musí ten, ktorý má viac huť, prispôsobovať tomu, kto má horšie rozloženie hormónov a nevidel v detstve u rodičov fyzickú lásku. Najlepšie je stretnúť sa niekde v strede.

tanyan
4. nov 2022

Vždy je viac možností ako riešiť takúto situáciu.
Niekedy keď žena mužovi vysvetlí, že treba urobiť viac ako dnu-von-dnu-von, aby to bolo zaujímavé aj pre ňu, tak sa pre oboch zvýši kvalita a samospádom sa upraví aj frekvencia.
Prípadne sa pri veľkých názorových rozdieloch partneri dohodnú, že "športové" aktivity sa budú realizovať mimo domu. V niektorých prípadoch je pre ženu naozaj lepšie, keď má doma plnohodnotný vzťah bez sexu a partner si svoje potreby napĺňa externe.

ivangeline
4. nov 2022

Ako pisu. Je to velmi individualne.

zuzi0911
4. nov 2022

Keď sa ti nepáči každý deň...treba mu to povedať,že ma sa to páčiť obom,a aby boli obaja spokojní...proste si daj mieru...dohodnite sa ...na každý 2,3 deň a bud sa mu to páčiť,alebo nie...to co je za vzťah,že nerešpektuje potreby partnerky....
So mnou by ten tvoj nevydržal...momentálne som tehotna a už 5 mesiacov sa lsie mesiace bude môj muž na sucho ...
Akože treba aj toto brat ...keby itehitnies,tak sa na teba vykašlem,alebo ta bude podvádzať???není správne ako sa k tebe sprava

mimka1402
4. nov 2022

Autorka tu nie je problém, kde koľko kto má sex, každý to vníma inak. Ale! Problém je, že ťa núti. A to v poriadku nie je. Každý deň ak nie ste rovnako naladení nemá zmysel. V takýchto veciach má byť kompromis. A hlavne takýmto spôsobom ti to iba zhnusuje. Je to sebec ak vidí, že ty nechceš. Nútený sex nikdy nie je v poriadku a je to považované za znásilnenie.
Priťahuje ťa? Si aj ty iniciatívna, alebo je to už iba "povinnosť"?

ropucha6
4. nov 2022

@zuzi0911 ano, aj u nas je muz na sucho kvoli tomu uz par mesiacov a asi hned po porode nic ani nebude 🙂 neviem si predstavit, co znamena nuti do sexu. Inak menejcenna sa necitim ako tu niekto pisal 🙂

zuzi0911
4. nov 2022

@ropucha6 presne...proste co je to aj tak za styk,ak ona nechce a musí....to je co za chlapa že si toto dokáže uzivat ...
Menejcenna,prečo?! Akoby cely svet,život,bol postavený iba ba sexe....
No ešte po porode chvíľu vydržia...hlavne,až úspešne donosime naše poklady 🥰

mokion
4. nov 2022

@eva112014 - ale áno, vždy je to ako "po prvýkrát". Žiadny posun.

mokion
4. nov 2022

@kacenocka2 - ano, ale v manzelstve by mali byt vsetky stránky vyrovnané, potom to kríva a krívanie bolí. Mojou voľbou bolo, že som sa rozhodla vytrvať a môj "zvyk" je "vydretý" postoj. Znamená to, že som sa snažila nezatvrdiť si voči nemu srdce, nenosiť horkosť, lebo zatrpknutosť by si ešte stále sem-tam chcela raziť cestu von. Ak ešte dokážete byť úprimne k sebe milí, tak potom je to dobrý vzťah, aj napriek frustrácii z nedostatku (niečoho).

mokion
4. nov 2022

- 1. znie to strašne sladko a romanticky, ale vieš o tom, že cez sex muž otvára svoje srdce k žene? Napríklad Tomáš Hupka píše. "Pre muža je sex prejavom toho, že žena po ňom túži, že ho miluje a že svet okolo neho aj vzťah samotný dáva zmysel, aj keď prežíva disharmóniu… Možno vás to prekvapí, ale sex má pre muža hlboký duchovný rozmer." Daj si do vyhľadávača....
2. Ak je tvoj muž patologická osobnosť,(napr. násilnícky) alebo je to tak zlé, že na ňom už nič pozitívne nevidíš, to je iný prípad....
Určite situácia chce dobrý rozhovor.