icon

Ako často máte sex po narodení dieťaťa?

misenita
25. jan 2024

Rozprávali sme sa s manželom a zaujíma nás, ako to majú ostatní. Ja sa snažím vyriešiť to, že nemám chuť často na sex, už je to teda 2 roky po pôrode. Myslim si teda, že väčšinou už rodiny s dieťaťom majú sex skôr menej ako viac a to max.2krat do týždňa. Napíšte len číslo prosím, ako často je to u vás prosím 😁

Strana
z2
galganka
25. jan 2024

Na kieho oného ti bude tento " prieskum"? Ak ti napíšem, že tento týždeň sme číslo 2 prekonali už v utorok, tak dáte dieťa do jasiel a hupsnete na to? Alebo chceš počuť radšej o tom týždni, kedy to bola nula, lebo sme boli všetci chorí a hotoví? Aby si si mohla povedať, že ha, vy síce len raz, ale viac ako Galganka? 🫣

majlo1234
25. jan 2024

Ja som to uz viackrat pisala, pred detmi kludne aj kazdy den, teraz dva krat je take optimum, ze sa moc nemusim nutit aj muz je spokojny. Maximalne trikrat, a minimalne raz do tyzdna, ked sme zdravi sa to snazime udrziavat, predsa len je sex vo vztahu dolezity

mariska1989
25. jan 2024

Nakoľko mám manžela týždeň doma z mesiaca tak je to každý deň niekedy dáme aj 2 kola za deň 😁... Netreba však zabudnúť že chlap potrebuje k životu sex ak ho nebude mať u svojej baby nájde si u inej

ivik4
25. jan 2024

Cislo pisat nebudem ale za mna si napisala velmi malo
Dietatom sa nic nemenilo

marseillefan
25. jan 2024

3-5x, ale my už máme školopovinné deti a obidvaja pracujeme z domu, čo je úplne iná situácia...
A druhá vec, tu na MK ti v takejto ankete nikdy nebudú písať ľudia, čo majú sex 1x za mesiac, ale skôr takí, čo si sexujú častejšie a radi sa s tým pochvália. Takže ak hľadáš reprezentatívny prieskum, si na zlej adrese... Ak máš kamarátky s deťmi, skús sa popýtať ich a získaš objektívnejšiu predstavu.

misenita
autor
26. jan 2024

@marseillefan vdaka. presne aj to ma napadlo, že chcela som len číslo, ale bez sprostych komentárov sa to nezaobíde 😁 ale vravela som si, že veď prečo sa tu neopytat

marcellka32
26. jan 2024

@misenita ale čo ti pomôže naše číslo? Veď každý má toľko koľko chce...musíte byť spokojní vy dvaja, vy si musíte v tomto rozumiet

vevebono
26. jan 2024

😂😂😂 to je otázka 😁😁 máme ho toľko, koľko si muž žiada 🤭

ivangeline
26. jan 2024

Ano. Je to menej ako pred detmi...No to nezavisi len od deti ale aj od nasho vztahu. ;) Urcite to nie je presne raz za 2t a pod. ;D Poznam pari,kt staci raz za mesiac. Ini maju inu frekvenciu.

misenita
autor
26. jan 2024

@marcellka32 nepomôže, len informatívne, my si to riešime dvaja, iba sme sa o tom bavili, že ako priemerne to bude u iných

nevenka
26. jan 2024

Urcite menej ako pred detmi alebo...po 4 menej ako po 2 detoch 🙃😅.
Mna dako presla chut po 4 porode.
Ale snazim sa prekonat, no...Je to narocne, lebo okrem choroby, co mam, unavy, atd...ked mam energiu vecer, tak chcem si aj serial pozriet, daco usit, nielen "to".

beky223
26. jan 2024

Číslo ti nedám, ale teda je to oveľa menej ako pred deťmi. Jednoducho to, že to už nemôže byť také spontánne a každú chvíľu nás pri tom môže niekto vyrušiť, ma veľmi oberá o chuť. Plus únava, hormóny a nejaké zdravotné problémy, ktoré mi ostali po pôrode ani nehovorím. Ale teda máme malé bábätko a druhé mini dieťa, tak verím že sa to časom zlepší, lebo ma to samu dosť štve.

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
pe_mi
26. jan 2024

@misenita ahoj,my tak isto pred deťmi aj niekoľkokrát denne.to boli časy bez stresov každodenných 😁😁
Teraz by mne stačilo 1x za týždeň, možno aj menej.
Manžel vyžaduje každý deň.
Čo ti poviem, máme total rozdielnu intenzitu .
Takže niekedy sa premôžem ja, niekedy on ustúpi,že dnes nie 😁

janickacrazy
26. jan 2024

@misenita U nás sa frekvencia nezmenila ani po deťoch, stále je to takmer každý deň, ale tak nám to takto vyhovuje. Každý je iný, takže tento prieskum ti asi veľmi nepomôže.

misenita
autor
26. jan 2024

@nevenka ďakujem za odpoveď 🙃

misenita
autor
26. jan 2024

@pe_mi ďakujem za odpoveď 🙃

misenita
autor
26. jan 2024

@beky223 ďakujem za odpoveď 😗

jajajaja2
26. jan 2024

@mariska1989 ...hlada inde... super vystizne pravidlo, ktore plati pre vsetkych chlapov... Nejaky vyzkum, statistiky, merania? Nie, nic? Jedinec, ktory je vo vztahu stastny, nehlada sex "inde". Ale pocka, alebo hlada problem. Prosim vyvarovat sa hadzaniu vsetkych do jedneho vreca. Dakujem. Pekny den zelam 🙃

jajajaja2
26. jan 2024

@jajajaja2 ked sa da, tak aj 4-5 do tyzdna, stalo sa ze aj mesiac nic - obaja sme boli mimoni, choroba, praca, deti atd.

zafir01
26. jan 2024

@misenita muž chodí domov na 3 dni .v týždni je na kamióne .
Takže piatok, sobota, nedeľa . ... Si užívame spoločne intimity , s výnimkou dní ,keď nám niečo je ,alebo mám svoje dni a pod . Keď to spočítam za mesiac to je tak 10x . Keď má dovolenku ,tak aj viac 😄
Sme spolu 17 rokov a máme tri deti ( 12,6,2)

vera55555
26. jan 2024

@pe_mi asi treba manžela viac zapratat do domácich prác 🤣 a do výchovy detí 🤣🤣. Ale nie srandujem. Je pravda muži asi by chceli viac ale hlavne ak sú empatický a chápu že na to proste každý deň nie je chuť. Ja mám to isté ako ty. Ale keď vidím muža že je unaveny z práce a aj z deti a domácnosti keď pomôže tak vtedy na neho skočím 🤣🤣🤣 a on nechce 🤣 tak aspoň mu poviem že "vidíš ja to mám takto skoro každý deň " 😉

pe_mi
26. jan 2024

@vera55555 😆😆

luciferka93
26. jan 2024

U nas je to urcite menej ako pred dieťaťom... Mame iba 1 ale teda sexu je isto menej... Niekedy celý týždeň nič lebo sme takí unavení po celom dni ze nas ani nenapadne nieco riešiť... A potom pride tyzden kedy aj 3x...zalezi od okolností, aj ci sme zdraví, ci ma muž rannu, poobednú. Ale pozitivum je, ze postupne je to častejšie, cim je malý väčší 😃😃😃😃 takze sa tesime, kym nahodou nebude 2he 😃

aiana24
26. jan 2024

1

miadi
26. jan 2024

To cislo sa moc nezmenilo ked pribudli deti . Pred nimi to bolo tak 10 ( prve roky)potom v teho tak 7 a kleslo to az nedavno po muzovej 50ke tak na 4 .. to cislo same o sebe nie je podstatne . Podstatne je aby vyhovovalo obom.

mabenn
26. jan 2024

@misenita toto je normalna vec, ze narodenim dietata sa zena stava aj matkou a muz sa stava aj otcom, kde pribudaju povinnosti, starosti, atd, plus zena ma hormonalne zmeny po porode...je to casto docasna zalezitost, ktora sa upravi, zaroven moze skakat - pokial je dieta chore a pod., a muz, ktory to nevie pochopit, a cosi si vyzaduje, najma v sexualnej oblasti je...radsej nebudem pisat co...a zena, ktora ma za kazdu cenu potrebu naplnit jeho sexualny chtic, ktory sama nema, je...radsej nebudem pisat co...sexualny apetit ma byt samozrejme vzajomny, vnimavost a citlivost partnerov voci sebe je klucova, aj pre vyvoj ich dietata

ankare
26. jan 2024

@misenita závidím. My len raz do týždňa.

derdia
26. jan 2024

@misenita my raz tak raz tak, podla nalady, starosti, okolnosti, pocitov... Nie sme zvery, takze bez toho neumrieme. Ani ja ani muz.

petra92
26. jan 2024

U nás je to rozhodne menej ako pred deťmi, nakoľko sme spolu začali chodiť keď som mala 17r,drahý 22r 😁tak je jasné, že teraz pri 2 deťoch a treťom na ceste to nie je 3x denne 🙈No priznávam, že u nás bolo také obdobie po narodení druhého dieťaťa asi pol roka, že som o sexe nechcela ani počuť, ale našťastie sa to rýchlo zmenilo. Inak teda tak 4-5x do týždňa hocijak, my sa smejeme, že ešte aj na smrteľnej posteli môžme 🙉🙈🤣🤣

Strana
z2