icon

Ako často máte sex s partnermi?

13. júl 2023

Ahojte.. zeny ako často spávate so svojimi mužmi ktorí sú denne doma nie na turnusoch... poprosím aj vek oboch

Strana
z3
pralinka25
13. júl 2023

Nerypem len si robim srandu. A to je rozdiel. S roznymi reakciami na verejnom fore skratka nic neurobis s tym musis pocitat. Uvolni sa. Niekedy je humor to jedine co ti pomoze. Neber to tak vazne. Fakt sa divim tej hrstke co ti tu realne odpovie napriek tomu ze ani po niekolkych vyzvaniach mnohych co sa zapojili na zaciatku si ty nenapisala k teme vobec nic. A mna zdr.es ze sa vyjadrujem mimo. Ved uz teda napis aj ty. Je to tvoja tema a sama si do nej neprispela. Nezda sa ti to cudne? A ked nie tebe tak snad kazdemu sudnemu to cudne pride a zamysli sa nad tym kym odpovie.
Ok necham ti teda tvoju temu napokoji ked ta to tak drazdi. Mozem ti to tu ajmpremazat ak chces a potesi ta to. Som s tym uplne ok.

marseillefan
13. júl 2023

4-5x týždenne, 40+

barbora19911
13. júl 2023

23 a 34 teraz som tehotná takže ma to nebavi a muž abstinuje ...ale pred tehotenstvom kľudne dva krát do týždňa

alexka89
13. júl 2023

Keď sú deti tak už pomenej

jana_eyre_2
13. júl 2023

Fakt nerozumiem či si autor takýchto otázok neuvedomuje to, že to sú intímne veci a že o tom nikto asi nebude len tak písať pod svojím nickom? Prečo potom sa sama nepytas pod svojím nickom? A ešte napíšeš že sú tu ženy otrasné?

A tak či tak - čo ti pomôže keď budeš vedieť že angel30128 presexuje každý deň keď ma muža doma? Potom sa vaša frekvencia doma zmení?

huxy
13. júl 2023

Asi každy deň, nie? Hádam by som ho neposlala spať k susedovcom (irónia, lebo nebývam s priateľom).

iwesska
13. júl 2023

Dobre,nebudem si robit srandu. 5x denne,
364 dni v roku. Staci taka odpoved? A ty kolko,neprezradis?

autor
13. júl 2023

@iwesska ja 7 krát v týždni 365 dní v roku ...na blbý otázku blba odpoveď prepáč 🤣🤣🤣

jj298
13. júl 2023

autorka ty si strašne protivná osoba...ty budeš mat asi málo sexu, tým by sa vela vysvetlovalo.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
karinka223
Odpoveď bola odstránená
foterlotor
13. júl 2023

Ja priemer tak raz za mesiac aj to som prehnal. Nie je zaujem. Ja by som aj kazdy den 🙂

foterlotor
13. júl 2023

@marseillefan ticho zavidim.

nikolca
13. júl 2023

No tak ja mam čersrvych 43 rokov a normalne neuverite ale som na sucho🤣🤣haloooo hladam chlapa no nehovorte že sa tu nejaky nenajde🤣🤣🤣

foterlotor
14. júl 2023

@nikolca tu som 🙂

iwesska
14. júl 2023

A preco mi neveris? Zavidis? 😂 Ci nezapadam idealne do tvojej statistiky tymto udajom? 😁

Strana
z3