icon

Ako často máte sex s partnermi?

13. júl 2023

Ahojte.. zeny ako často spávate so svojimi mužmi ktorí sú denne doma nie na turnusoch... poprosím aj vek oboch

bessie12
13. júl 2023

@marse veru. Energiu treba setrit na nieco lepsie a uzitocnejsie ako je sex 😂

pralinka25
13. júl 2023

@dskjhfdlkdjhl vyhravas klucenku 😉

@sweet20 ten chlap co sa spravil 16x mi stale neda spavat (vtip). stastlivec jeden musi byt vyzmykany ako citron. v podstate je to aj na dehydrataciu

pralinka25
13. júl 2023

@h2 hej? s ktorym ako?

sticker
iwesska
13. júl 2023

Kazdy den,vsak mame spolocnu postel. Hadam ho neposlem spat do obyvacky🤷‍♀️😂

h2
13. júl 2023

@pralinka25 Tak otázka znela, ako často spávame so svojimi mužmi. 🤷🏻‍♀️ (Ja chápem, ako to bolo myslené, ale nedalo mi to. 😁)

h2
13. júl 2023

@iwesska Tak toto je tiež pravda. 👍😁

ankare
13. júl 2023

Ja 35, muž 38, dve deti, veľa času trávi v robote a ťažko fyzicky robí. Raz za týždeň.

pralinka25
13. júl 2023

@iwesska si na neho moc dobra. nechat ho spat pekne takto kazdu noc v posteli. dufam ze to ocenuje (jezisi taka dobra tema. nedalo mi)

sticker
pralinka25
13. júl 2023

@h2 vsak ja tiez. len sa bavim. dobra odpoved to bola. mas aj poradovnik alebo tak nejak?

h2
13. júl 2023

@pralinka25 Vzhľadom k počtu mojich chlapov (1 ks) by to bolo asi zbytočné. 😁

pralinka25
13. júl 2023

@h2 aspon sa vyhnes nedorozmeniam a predbiehaniu sa 😝

autor
13. júl 2023

@pralinka25 dúfam že sa ženy bavíte dobre

charaka
13. júl 2023

Normálna otázka... nič si nerob z tých komentov... odpoveď... niekedy každý deň, cez víkend aj dvakrát, niekedy 2-3x do týždňa, niekedy 4x... niekedy raz... podľa okolností, únavy, času, ...

autor
13. júl 2023

@charaka ďakujem za odpoveď

autor
13. júl 2023

@ankare ďakujem krásne za normálnu odpoveď

ptvw
13. júl 2023

Každého 29.februara, mame 43 a 46

pralinka25
13. júl 2023

ano bavim, lebo podla mna je to divna otazka obzvlast ked si anonym a nenapises sama. navyse ziadna odpoved nema vypovednu hodnotu pre teba lebo je to absolutne cisto individualne. co je pre jedneho cloveka dost pre ineho malo. neexistuje spravna odpoved ani standarna frekvencia.

pallacinka29
13. júl 2023

by ma sakra zaujimalo, ako s touto odpovedou nalozis… 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
13. júl 2023

@pallacinka29 asi tak ako iné anonymné užívateľky ktoré tu častokrát kladú oveľa trapnejsie otázky....asi viem prečo sa pýtam to čo sa pýtam a keď sa to niekomu nepáči nemusí komentovať ale zas ani zosmiešňovať....poniektoré ženy ste tu vyjadrovaním ako 15 ročne ...mne sa tiež nie vždy páčia niektoré témy či otázky ale nikoho neurazam.ci nezosmiesnujem.lebo to je pod moju úroveň !!! Pekný deň "ženy "

luccija
13. júl 2023

@bessie12 ti nech si to ešte užijú🤪

acsa
13. júl 2023

Tak, stacilo keby napíšeš ze sa pytas, lebo vy to mate doma x-krat a manzelovi alebo tebe sa to máli a hned by vyznela otazka logicky.

autor
13. júl 2023

@acsa ja si myslím že kto si chce rypnut si rypne i keby bola otázka akokoľvek napisana

hefo
13. júl 2023

So svojím mužom spím vždy (som to ja sám), ale privítal by som aj viac, dnes sa cítim vcelku nevyspatý...

dskjhfdlkdjhl
13. júl 2023

@pralinka25 ach, to som stastna😀
Autorke som asi zle odpovedala, lebo mne ani bu nenapisala😝

pralinka25
13. júl 2023

@acsa presne. ale na druhej strane aj keby sa to jednemu malilo a 20 uzivateliek napise ze je to ok tak ci tak to nepomoze. to ze niekto napise ze to ma takto jej situaciu nijako nezmeni.

autorka: nie je to pravda. ja praveze rypem malokedy. naozaj sa snazim vzdy poradit. a za mna naozaj zalezi ako je otazka polozena. tato tvoja skratka doslova zvadza k takymto reakciam. uplne ine by bolo keby si napisala svoj problem, ved si anonym a potom by sa dalo debatovat. mozno to nevidies ale na tomto fore sa to fakt hemzi trolmi uchylmi a kadekym kto si robi kadejake prieskumy, statistiky, clanky alebo sa bavia pubertalene deti. skrakta ti co sem chodia castejsie su uz skepticki. to je cele.

pralinka25
13. júl 2023

@hefo pockaj ked s tvojim muzom bude spat tvoje druhe ja (alebo nedajboze Irena) 😉 (narazka na starodavny film - len pre vysvetlenie ak by si nepoznal)

h2
13. júl 2023

@pralinka25 Myslím, že tej Irene by sa potešil viac, než svojmu druhému ja. 😁

pralinka25
13. júl 2023

@h2 😀 to by ho zas z tej jeho postele zena hnala. ani tak ani tak

autor
13. júl 2023

@pralinka25 rypes málokedy ale tentoraz si rypes poriadne....je to dosť trápne a zatiaľ sa vyjadrujem len mimo témy tak sa prosím zdrz komentovania ak to nie je k téme lebo na toto čo tu predvádzala nie je nikto zvedavy

martinkatinka
13. júl 2023

Z toho sa bude robit nejaka statistika? 🤷 Potom chcem len vysledky vediet....