Ako často máte sex s partnermi?
Ahojte.. zeny ako často spávate so svojimi mužmi ktorí sú denne doma nie na turnusoch... poprosím aj vek oboch
zacnime od teba. Napis tuto otazku este raz a pod svojim nickom ...
to zas bude dajaky uchyl 😂
@sweet20 Ale to je aj dost mozne....
Chces sutazit?
Dostatocne aby sme boli obaja spokojni 🤔 ked sa stetnu nekompatibilini partneri v sexe a jeho frekvencii, je to na 💩 mala si lepsie vyberat
@sweet20 baby akože vy ste tu ozaj otrasne
autorka, prečo čakáš od nás že ti napíšeme ozaj súkromné intímne veci ....
zamysli sa či nechceš vedieť troška veľa od nás.... ale hlavne že ty si tu anonym....🙄
to aj v práci mávaš takéto otázky na kolegyne, alebo návštevy sa tiež pýtaš?
sam/a si otrasny/a. Pytas sa taku intimnu otazku ako anonym a cakas, ze teraz kazdy ti bude s radostou pisat kolko krat mali sex za mesiac a este svoj vek ????
Chod sa odbavovat niekam inam ty uchyl ..
a ty nie? si si precitala po sebe co si napisala? a este anonymne 😂😂
My sme otrasné? A prečo ty píšeš anonymne a ani nenapíšeš, ako to máš ty? A keď napíšem, že my máme obaja dosť cez 40 a máme sex minimálne 5x týždenne, tak k čomu by ti bude táto informácia? To ma teda zaujíma a dúfam, že dostanem odpoveď, keď už sme tu ozaj strašné.
No autorka čakame,každý deň aspoň 3x das,čo?:D
@nelca0510 kto da viac?😀
@dskjhfdlkdjhl onehda som dal ako chlap viac....a potom som sa zobudil a zistil ze zas nic a kurňa😅
@dskjhfdlkdjhl jak nejaka burza.. som zvedava co napise autorka
@dskjhfdlkdjhl :D pri jej anonymite nám isto prezradí lahôdku zo spálne :D
"Baby, vy ste tu otrasne" 😆😆 ze ste mi nenapisali, co som chcel(a)
Autorka: Ja Ti teda odpoviem, nemam sa za co hanbit. Vek-52, priemerne 3-krat za tyzden. Ako Ti to pomohlo? Dostanem nejaku odmenu?
sex je nástroj na plodenie deti ... mam 2, tak si to vyrátaj!
@marse 🤣
Raz za uhorský rok pomohlo ti to niečo?😂
Ako často spávam so svojimi mužmi? Nooo, s ktorým ako. 😉

A prečo tuto otazku kladies anonymne a ocakavas, ze ti to tu budu pisat zeny pod svojmi nickmi?