Ako často mávate sex ?
Som frustrovana. Vsade pocuvam, ze zeny stale boli hlava. Nechcu sex.
Vzivote ma nebolela akoze hlava, mamzela som odmietla asi 2x, sme 10 rokov svoji, co mi bolo fakt zle a sakramensky ma nastval.
No on ma odmieta pravidelne. Nevladze. Stale nevladze a to nema ani 40.
Je unaveny, vraj to nie je len tak.
Sex mame asi 4x az 6x do mesiaca. To su 3 tyzdne bez tyzdna kedy mam menzes. Nepodvadza ma. Krizu nemame. Sme stastny par. No vkuse nevladzw.
Som sama? Ci Vasi muzi vladzu?
Myslim muzov po 35.
Kamosky sa mi tiez priznali, ze ich chlapi nevladzuu... ale ja chcem sex.. chyba mi to....
@karolinakr ja som zazila na zaciatku vztahu, ked sme sa nevedeli nabazit. Ale to sme sa aj pocas noci budili na potrebu sexu 😂 takze to bolo cca o 4:00, potom sme este zaspali, rano pred pracou okolo 6:00, potom poobede po praci a vecer pred spanim. Manzel mi do dnesneho dna vycita, ze to tak uz nie je 😂😂😂 ale mame dve male deti, cize teraz sex, len ked deti zaspia
@lindusss2016 ci pana dobry maraton😁😁😁😁
@mergimar
@janickacrazy
@karolinakr Ale dá sa aj 3-4x za deň. A nezhorí vám 😀
@panelacikova ja by som brala. Len to moj je taky zdochly 🙈
Heh ako toto sú mi teda problémy. Ale tak stáva sa a myslím si, že každý má také obdobie raz za čas, že sa mu nechce. No je to podľa mňa normálne
@lukrec a co robi tvoj manzel? Myslim pracu.
Patri vsak ale tak povedzme si na rovinu, nik nema ani sex najanovany, obcas pride cas, ked nan clovek nema chut a nemusi to hned nieco zleho znamenat
@retatka v jednej veci nebudem súhlasiť a síce citujem vás: Chlap má ženu dobíjať a bojovať o ženu... V tejto téme to určite neplatí, sex je normálna prirodzená potreba či pre muža,alebo ženu.Tak ako potrebujete jesť, spať, atď.... Snáď nebudete čakať ak ste hladná aby vás niekto potreboval k tomu dobíjať alebo bojovať o to,aby ste sa šla najesť.... Najväčším zabíjákom sexuálneho života medzi mužom na ženou je stereotyp,ak čakáte že muž bude vždy ten prvý čo spomenie sex, začne.... atď,tak vám garantujem že vňom časom zabijete túžbu,chtíč a predovšetkým začne mať pocit, že už po ňom netúžite. Začne klesať libido,k tomu dnešný zhon, stres a je vymaľované,netreba sa potom čudovať, že muž sa uzavrie a sex je to posledné načo si spomenie a začne sa mu skôr vyhýbať,je unavený,flustrovaný. Treba si uvedomiť že u mužov to funguje inak ako u žien. Žena dokáže mať sex či už má chuť,alebo nie,u muža chuť može byť,ale keď si telo povie nie, tak sex nieje možný,preto je u mužov podstatná celková pohoda,bez stresu a hlavne stres doma nevytvárať.
Ja 34 muž 33, sex 3x za tyzden👍👍
@retatka išlo o vaše prirovnanie ktoré vyznelo,že muž má byť iniciátorom...a to bohužiaľ nieje pravda. Frekvencia sexu a potreba sexu je u každého individuálna, predovšetkým je to o komunikácii a nejakom kompromise medzi partnermi. Tak aby boli obaja spokojný a aby to neohrozilo vzťah.

@lukrec keď odrátaní ten týždeň, keď máš menzes, tak to vychádza cca 1-2x do týždňa. To nie je až také zle, či áno? Skús porozmýšľať, či to nie je tak, že ho dostavas pod tlak. Vtedy môže ísť apetít prudko smerom dole. Mne to príde tak, že sa možno až príliš snažíš a to býva kontraproduktívne. Skús sa dostať do stavu, že je ti to jedno. Ako keby bol tvoj brat. Občas ho objim bez náznaku chuti na sex, daj pusu len tak, ale jazyk nechaj za zubami 😅, pochval mu košeľu, účes a iniciatívu nechaj na neho. A nevzdaj to po týždni, mohlo by trvať aj niekoľko mesiacov, kým sa dostaví výsledok, bude to závisieť od tvojho hereckeho výkonu. Ani z očí ti to nesmie vyčítať, takže žiadne také pohľady, žiadne náznaky, že máš chuť. A porozprávajte sa o tom otvorene, či náhodou v tomto nemôže byť problém. Ak nie, nech berie magnézium, možno ho má nedostatok