icon

Ako efektívne prevoňať vagínu pre orálny sex?

23. jún 2024

Ahojte. Prosím blbé komentáre si nechajte, aj keď viem ze otázka znie divne ale nekomentujte ak nechcete poradiť. Používate niečo na prevoňanie pošvy? Napr keď idete mať orálny sex. Samozrejme sa umývam a ani nezapácham.

mima172
24. jún 2024

Nemyslím to v zlom, no si na koni, tu si mohla čakať prevažne zosmiešňujúce odpovede. Intim love vonia krásne, každopádne pozri spôsob aplikácie, ak chceš vysvetlím v SS. Intim love obsahuje esencie z afrodiziakalnych bylín, podobný produkt máme aj pre mužov, vonia brutálne. Ak ti ide o navodenie atmosféry, tak masáž, difuzér atď. Jemnejšie riešenie sú hydroláty, spríjemnia atmosféru, môžu ísť na pokožku, látky atď.

autor
24. jún 2024

@mima172 mne je z toho smutno lebo reálne som poradiť potrebovala a dostanem rady aby som si tam dala špekačku? Neverím že toto dokáže napísať zrelá žena ako radu. Dala som link a jedna milá žienka tu dala link na niečo podobné. Myslela som niečo také, či majú ženy skúsenosti s niečím takým.. Ale krowka, špekačka, stromček? To ako fakt? Ale ďakujem, skúsim asi ten intim love od bewit

pralinka25
24. jún 2024

Pritazlivost je o chemii a tu nijakou umelou vonou nevyvolas. Skratka partner by nam mal vonat pretoze vdaka tomu si vyberame kompatibilneho cloveka presne ako zvierata. Su cele studie ako napriklad hormnonalna antikoncepcia meni vnimanie partnera a ze sa moze stat ze po jej vysadeni partnera zacneme vnimat inak alebo nas zacne vnimat inak on. Stava sa ze aj vdaka tomu city ochladny v case snazenia sa o dieta v tehotenstve alebo po nom alebo ked zena zmeni typ antikoncepie.
To iste ovulacia. V case ovulacie sme pritazlivejsie inak voniame.
Moze sa ti stat ze sice budes pouzivat mydielka a vonavecky ale partnerovi nebudes vonat skutocna ty. By si sa divila ako brutalne dolezite to je. Aj ked si to nechceme priznat stale sme len zivocichy aj ked sa radi staviame na vrchol evolucie.
Na zaklade vone zistujeme.o partnerovi toho vela aj ked si to neuvedomujeme.
Male deti matkam vonaju a je jedno ci su pokakane, ogrckane alebo oprane v persile. Kazde ma svoju specificku vonu ktorou si matku priputava. Najviac ju je citit vzadu v zahlavi.
Tak je to aj s partnerom. Ak ti nevonia aj napriek dodrzanej hygiene nieco je zle. Alebo teda naopak ak nevonias ty jemu aj napriek hygiene nieco je zle. Bud so zdravim alebo sa k sebe nehodite. Ak budes pouzivat umele vone nebude ho pritahovat ta tvoja. Ty.

mima172
24. jún 2024

Autorka: ja osobne by som na MK nič osobné, pripadne intímne neriešila, lebo toto už dávno nie je fórum žien, matiek, ktoré si poradia ale zmenilo sa to na naháňanie laikov na komentáre. Žiaľ.
Ja s Bewitom pracujem už veľa rokov, Intim love máš dobrú voľbu. Ak sa registruješ, tak je zrovna v 50% akcií (ak nie si registrovaná, tak to nevidíš).

autor
24. jún 2024

@pralinka25 ale pisala som niekde že to chcem kvôli partnerovi? A nie nechcem to ani kvoli partnerke, psovi a mimozemšťanovi ako tu niektoré písali. Ten orálny sex som napísala preto lebo pochybujem že niektorá používa niečo na prevoňanie. Teda väčšia pravdepodobnosť bola asi že to používajú pri sexe ako len na bežné nosenie. Normálne sa používa ústny sprej, dezodorant, sprej na nohy tak prečo je vtipné to čo hľadám ja? Nechcem to na sex, ani kvôli nikomu. Chcem to pre seba..

autor
24. jún 2024

@mima172 smutné, naozaj.. Ďakujem, zaregistrujem sa a asi objednám.

bruno1
24. jún 2024

@vanilkovazmrzka Já ,ako chlap si ho mám na čo zavesiť ,ale ty ako žena ?🥴

pralinka25
24. jún 2024

No ale to je podstatny rozdiel tak sa potom necuduj ze ti napisu ludia nieco ine. Pretoze uprimne oblizovat lubrikant nech ma akukolvek vonu a prichut je hnus rovnako ako mat akukolvek inu vonu zmiesanu s prirodzenym pachom pri orale ako si napisala ty a je uplne ine ci ma kolegyna prevonanu vaginu aj ked sedi 3 metre odomna a ma rifle. Ale aj tak vagina je to vovnutri, vulva to zvonka. A prevonavat vaginu ktora je vlastne trubka vo vnutri tela len tak ti moze zarobit na problemy a porusit mikrofloru. Este s privretymi ocami prevonat zvonka ale vaginu? Akoze prevonavaj co chces len si dobre rozmysli cim aby si si nesposobbila problemy. Opytaj sa gynekologa. Je to dost krehke prostredie. Ale ked chces radu davaj priame otazky pretoze si sa spytala uplne nieco ine na co si chcela odpoved.

autor
24. jún 2024

@pralinka25 používala som aj tea tree mydlo, ktoré sa pri sprche aplikuje do vagíny. Ja viem čo som sa pýtala a hneď medzi prvými komentármi som písala že to nechcem pre chlapa.. A z toho vyšiel pes atď.. Nech je to akokoľvek, nemyslím si, ze niektoré komentáre boli vhodné.. Som dlhodoba užívateľka modreho konika. NIKDY som nikomu nic posmesne nenapisala, práveže keď sa autorom posmievali zastala som sa ich lebo nevidim dovod prečo pisat posmesne komentáre ked autor chce radu.. Zvedava som kolke z tychto zien by sa takto vyjadrili aj osobne ( su to vacsinou tie isté nicky dookola).. No ale co som tym chcela povedať je to, ze napriek tomu ze mk navstevujem uz dlhsie, nikdy som radu nepotrebovala (až teraz) a dostali sa mi takeho odpovede. Ruším mk a nech sa tu všetci žerú.. Ale nečudujme sa že svet speje tam kam speje keď tu z normálnej otázky sa ide robiť výsmech.. Veďte k tomu aj svoje deti... Prepáč že práve ty si označená v tomto komentári, ale patrí vám všetkým.. Až na pár výnimiek v tejto diskusii.

kiwi3
24. jún 2024

autorka, ty si asi este nemala riadny zapal, ze? ziadne parfumovane veci si tam nedavaj, ani vlozky, ked nechces riesit kvasinky. a ano, tvoja tema je smiesna, pretoze to smiesne formulujes. "prevonanie posvy"? to mi pride tak vhodne pri 12-rocnej

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
lenkavrananova
24. jún 2024

@vanilkovazmrzka top koment

laurika999
24. jún 2024

Nie si Ty tá babenka, čo tu pred pár dňami písala, že kolegyňa ju v práci urazila ? Že jej cítiť z rozkroku ? Bola tu taká téma

lindusss2016
24. jún 2024

@dadis ja kde pisem, ze si tam nieco strkam? Citaj pozorne, ak uz chces utocit. Ja sama sebe voniam a partnerovi tiez, ale ako zdravotnik viem velmi dobre, ze nie kazdy ma prirodzenu vonu prijemnu a to sa ani nemusime bavit o miestach ako su telesne dutiny a sliznice, ale niekomh vie aj pokozka, resp.pot smrdiet. Hormony tiez robia svoje. Nastastie je tento problem zrovna nemam, ale mam pre to pochopenie. A ano, ja bezne v sprche premyslam, ako sa spravit co najatraktivnejsou pre svojho partnera. Nielen co sa vone tyka, chcem, aby ma vsetkymi svojimi zmyslami vnimal ako krasnu a pritazlivu a davam si na tom zalezat. A ak podla teba nema kokosovy olej nejaku extra vonu, tak si proste len neskusala kvalitny nerafinovany a za studena lisovany kokosovy olej. Alebo mnou spominane kakaove maslo. A zrovna ak by si to strkala aj do posvy, urcite jrj to neublizi, kedze su to jedle a velmi vyzivne oleje. To, ze ty nemas o niecom vedomost, nie je dovod na vysmech inych...

dadis
24. jún 2024

@lindusss2016 Nebol to vysmech, ako zdravotnik si si mohla vsimnut, ze autorka pise o vagine a nie o vulve. Neviem o zapachoch posvy, ak je zena zdrava (a prave nemenstruuje). Ak ma zapal, menstruaciu - vtedy hadam nebude riesit cunnilingus.

lindusss2016
24. jún 2024

@dadis tak ja predpokladam, ze myslela zapach, ktory proste citit z rozkroku, uz asi slovickarenie tu nemusime riesit. Navyse sa pytala, ako toto riesia ine zeny napr.pri orale, to neznamena, ze jej o ten oral islo. Ide skor o to, ze pytala radu a dostala samy vysmech, dehonestaciu, atd... Takto sa naozaj potrebuju realizovat dospele zeny?

lindusss2016
24. jún 2024

Autorka - ja s bewitom dlhe roky pracujem, myslim, ze Esencialne oleje nie su naozaj potrebne, ich pouzitie na sliznice treba prediskutovat s aromaterapeutom (mozes mi napisat ip). pozri si ich kokosovy olej, podla mna to uplne postaci.

dadis
24. jún 2024

@lindusss2016 Suhlasim, ale dostala aj rady typu, ze tie vyplachy tea tree a pod. nie su vhodne. Ak tam ma zapach, treba hladat u gynekologa pricinu a nie si posvu podomacky vyplachovat, popr. mazat olejmi.

autor
24. jún 2024

@dadis prečo by nebol vhodný? A nezapácham!!!! U gynekológa som pravidelne každý rok na preventívke. Nesmrdim!!

lindusss2016
24. jún 2024

@dadis no zrovna inak tea tree esencialny olej je bezpecny aj na sliznice, posobi proti plesniam, bakteriam, co moze tiez sposobovat zapach. Nrpoznam konkretny produkt, o ktorom pisala, ale kedze je tiez vaginalny, tak asi je vhodny 🤷 kazdy vie doporucit lekara, ale ak nrma ine tazkosti ako zapach, neviem, ci by hned kazdy k tomu dr aj utekal a tiez si nie som ista tym, ako by to riesili. Ster a dovi, dopo, ak to bude ciste, dr jej nepomoze, ale suhlasim, ze teda twn ster by bolo treba spravit, necitala som vsetky komenty, mozno ho aj robeny mala, to nevieme 🤷

dadis
24. jún 2024

@autorka pretoze nemas mat dovod do prirodzeneho prostredia posvy zasahovat. zdrava posva nesmrdi, ma svoj typicky jemnunky odor, ktoru je vsak normalny. akekolvek zasahy do ph tohoto prostredia, narusi zivot prirodzenych bakterii, ktore tam ziju v symbioze a MAJU tam byt. Typickym prokladom je kandidoza. V tele kazdej zeny sa candida albicans prirodzene nachadza, ak vsak dojde k naruseniu ph a rovnovahy (napriklad uzivanim antibiotik, chlorovou vodou z bazena a pod), candida sa premnozi a vznika kandidoza. Zapach z posvy je priznakom ochorenia - bakterialnych vaginoz, pohlavnych chorob (napr. trichomoniaza), kandidoz - toto sa riesi navstevou gynekologa.

banderaska29
24. jún 2024

kúp si stromček do auta a sadni si naňho....bože toto sú otázky. ak ti nezapácha ako týždeň odložená ryba na parapete, tak je bezpredmetné ju prevoňávať. a ešte sa čuduješ za "blbé komenty"...ach panenko svätá.

mandzula
24. jún 2024

@autor k tomu gelu, co si sem dala. Mne v prvom rade napadne biznis, nic ine, len praobycajny biznis, ked sa nas marketing snazi presvedcit, ze vsetko prirodzene je zle a treba to odstranit, rozumej napchat niekomu do vrecka prachy.

jana_eyre_2
24. jún 2024

@20erika07 bože to kolega takto rozpráva kolegyniam 😵‍💫 asi som pruderna, toto keby urobil môj chlap premna by to bola red flag.. a keby mi rozprával kolega takéto intímnosti zo svojej spálne asi ho pošlem do... Preč..

viestta
24. jún 2024

autorka, pytala si sa co robit pred oralom. Ten oral bol podla mna, a asi aj teba, dolezity. Poradila som ti najlepsie ako som mohla, bez vysmechu, bez ironie. Potom si napisala, ze nie pre muza. Vobec nemam problem s tym, ze si uzivaju osoby rovnakeho pohlavia, len neviem ako su v tejto komunite preferencie. A potom uz ani nie pre zenu, no tym si nastartovala odbocku ku spekackom.

hefo
24. jún 2024

@banderaska29 A keď zapácha, tak je to zas zbytočné prevoniavať, lebo starú rybinu nič neprerazí...

lindusss2016
24. jún 2024

@viestta ja mam za to, ze ona sa nepytala, co robit pred oralom, ale ze ako sa o vonu staraju ine zeny napr.pred oralom 🤷 to je rozdiel, ale mozno sa mylim a zle si to pamatam...

lindusss2016
24. jún 2024

@viestta tak nemylim, precitala som si to este raz a myslim, ze som to pochopila spravne. Nikde nepise, ze konkretne jej ide o oral

banderaska29
24. jún 2024

@hefo tak zas to môže byť zápal, na to treba ATB od gynekológa. ty tiež neprekvitáš vysokým iq 😀

mandzula
24. jún 2024

@lindusss2016 z prvotneho prispevku to tak vyzera a mnohe sme to tak aj pochopili. Je to akoby sa pytala na pestovanie kaktusov a my si mame domysliet, ze chce pestovat petunie.